Liga Mistrzów 2012/13
- koki90
- Juventino
Chciałem uniknąć Bayernu, ale skoro już na nich trafiliśmy to można znaleźć kilka pozytywów.
1 - motywacja. Jestem pewny, że jej nie zabraknie. Co innego byłoby w przypadku wylosowania dużo słabszego rywala.
2- tylko mecz z takim przeciwnikiem pokaże nam gdzie tak na prawdę jest Juventus. Otworzy to oczy nam kibicom, jak i przede wszystkim działaczom, którzy planują kolejne transfery.
1 - motywacja. Jestem pewny, że jej nie zabraknie. Co innego byłoby w przypadku wylosowania dużo słabszego rywala.
2- tylko mecz z takim przeciwnikiem pokaże nam gdzie tak na prawdę jest Juventus. Otworzy to oczy nam kibicom, jak i przede wszystkim działaczom, którzy planują kolejne transfery.
- jakku1
- Juventino
No ale jesli Martinez (tak jak pisal squinter) jest zawieszony, to kto u nich zagra na srodku pomocy w razie absencji Schweinsteigera? Gustavo w parze z...?pumex pisze:Schweinsteiger ma/miał kostkę w gipsie, czytałem gdzieś, że termin jego powrotu nie jest jeszcze sprecyzowany, ale być może da radę się wykurować na następną fazę LM. Na pewno niedostępny będzie Badstuber. Zresztą, to u nich niewielka różnica, bo ławkę mają chyba najlepszą w całej Europie.
Ribery tez podobno nie jest w pelni zdrowy? Nie oszukujmy sie, duzo lepiej by bylo gdyby Bayern wystapil w tych spotkaniach z nami bez swoich dwoch najlepszych zawodnikow ; )
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Lypsky
- Juventino
Dokładnie. Jeśli odpadniemy nie stanie się tragedia - gramy ze świetną drużyną i jedyne czego oczekuję od naszych zawodników to 100% zaangażowanie.koki90 pisze:Chciałem uniknąć Bayernu, ale skoro już na nich trafiliśmy to można znaleźć kilka pozytywów.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
E tam!
Stać nas, aby w obu meczach zwyciężyć. Co? niby 1-0 na AA jest nieosiągalne?
Mają Van Buytena i Neuera, którzy ostatnio walą takie kasztany, jak Grygera i Bonucci za "najlepszych" lat. Obronę mamy mocniejszą, chociaż ich atak vs. nasza obrona wygląda chyba lepiej niż nasz atak vs. ich defensywa.
Lichy z Asą będą musieli się nazapierdzielać w obronie.
Powinno się udać przejąć środek pola (szczególnie gdy odpadnie Świnka i Martinez). Obawiam się jednak, że w obliczu grania przeciwko Pirlo, Bawarczycy wyjdą z wysoko ustawionymi Mullerem i Kroosem w środku... Wtedy z tyłu Gustavo... ehhh - nie ma co rozkminiać - jeszcze masa czasu i wiele może się zmienić.
Stać nas, aby w obu meczach zwyciężyć. Co? niby 1-0 na AA jest nieosiągalne?
Mają Van Buytena i Neuera, którzy ostatnio walą takie kasztany, jak Grygera i Bonucci za "najlepszych" lat. Obronę mamy mocniejszą, chociaż ich atak vs. nasza obrona wygląda chyba lepiej niż nasz atak vs. ich defensywa.
Lichy z Asą będą musieli się nazapierdzielać w obronie.
Powinno się udać przejąć środek pola (szczególnie gdy odpadnie Świnka i Martinez). Obawiam się jednak, że w obliczu grania przeciwko Pirlo, Bawarczycy wyjdą z wysoko ustawionymi Mullerem i Kroosem w środku... Wtedy z tyłu Gustavo... ehhh - nie ma co rozkminiać - jeszcze masa czasu i wiele może się zmienić.
- jarmel
- Redaktor
3 i 9 kwietnia. Trzy dni przed pierwszym meczem mamy inter, po środku Pescarę, a po rewanżu Lazio na wyjeździe także tak sobie.charles pisze:są już dokładne daty meczów?
brak drabinki to jak dla mnie kpina i śmierdzi kombinowanie przez UEFA.
#AllegriOut
- Arbuzini
- Juventino
Jak to Lidze Mistrzów wiele zależy od tako jak trafimy z formą. Ciekawe na jaką parę napastników zdecyduje się Conte. Jak Gio - Vucinic to ja dziękuję za takie zawody. Moim zdaniem optimum to Quag - Vucinic/Matri.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kroos, Shaq, Muller. Z tym, że najczęściej jest to zmiana typowo ofensywna i wtedy ustawienie Bayernu wygląda mocno ofensywnie 4-1-4-1 z drugą czwórką Ribery, Muller, Kroos, Robben.jakku1 pisze:No ale jesli Martinez (tak jak pisal squinter) jest zawieszony, to kto u nich zagra na srodku pomocy w razie absencji Schweinsteigera? Gustavo w parze z...?pumex pisze:Schweinsteiger ma/miał kostkę w gipsie, czytałem gdzieś, że termin jego powrotu nie jest jeszcze sprecyzowany, ale być może da radę się wykurować na następną fazę LM. Na pewno niedostępny będzie Badstuber. Zresztą, to u nich niewielka różnica, bo ławkę mają chyba najlepszą w całej Europie.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Moim zdaniem powinien zagrać na pewno Matri. To nasz najlepszy obecnie napastnik.Arbuzini pisze:Jak to Lidze Mistrzów wiele zależy od tako jak trafimy z formą. Ciekawe na jaką parę napastników zdecyduje się Conte. Jak Gio - Vucinic to ja dziękuję za takie zawody. Moim zdaniem optimum to Quag - Vucinic/Matri.
Van Buyten na obronie to niezły kloc, może Giovinco nim by ładnie kręcił?

FORZA JUVE!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
My martwimy sie o kartki Vidala I Marchisio ale, jesli Dante i Lahm zalapia zoltko to tez nie zagraja w rewanzu na naszym stadionie. Wtedy ich obrona bedzie baaardzo slabiutka.
Wydaje mi sie ze stratni na tym byli by bardziej oni, bo Lahma nie ma kto zastapic tam, podohnie z Dante. U nas Marchisio moze zastapic Pogba, a Vidala Asamoaha przesuniety z boku.
Wydaje mi sie ze stratni na tym byli by bardziej oni, bo Lahma nie ma kto zastapic tam, podohnie z Dante. U nas Marchisio moze zastapic Pogba, a Vidala Asamoaha przesuniety z boku.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2013, 13:19 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.