Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:00

SKAr7 pisze:Jeśli w pierwszym meczu nie zagrają Schwein i Martinez to mamy szansę.
Martinez nie zagra bo jest zawieszony za kartki. Zadowolny? :P

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:01

Chciałem uniknąć Bayernu, ale skoro już na nich trafiliśmy to można znaleźć kilka pozytywów.
1 - motywacja. Jestem pewny, że jej nie zabraknie. Co innego byłoby w przypadku wylosowania dużo słabszego rywala.
2- tylko mecz z takim przeciwnikiem pokaże nam gdzie tak na prawdę jest Juventus. Otworzy to oczy nam kibicom, jak i przede wszystkim działaczom, którzy planują kolejne transfery.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:02

pumex pisze:Schweinsteiger ma/miał kostkę w gipsie, czytałem gdzieś, że termin jego powrotu nie jest jeszcze sprecyzowany, ale być może da radę się wykurować na następną fazę LM. Na pewno niedostępny będzie Badstuber. Zresztą, to u nich niewielka różnica, bo ławkę mają chyba najlepszą w całej Europie.
No ale jesli Martinez (tak jak pisal squinter) jest zawieszony, to kto u nich zagra na srodku pomocy w razie absencji Schweinsteigera? Gustavo w parze z...?

Ribery tez podobno nie jest w pelni zdrowy? Nie oszukujmy sie, duzo lepiej by bylo gdyby Bayern wystapil w tych spotkaniach z nami bez swoich dwoch najlepszych zawodnikow ; )

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:03

Żeby przystopować wątpliwości i nieco wylewającego się defetyzmu, podkreślę, że Bayern przegrał już 2 mecze w tegorocznej LM.
Manchester United przegrał 2 mecze a po trzecim z Realu pożegnał się.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:03

Alaba może zagrać na środku pomocy, albo cofną Kroosa

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:05

są już dokładne daty meczów?
brak drabinki to jak dla mnie kpina i śmierdzi kombinowanie przez UEFA.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:06

koki90 pisze:Chciałem uniknąć Bayernu, ale skoro już na nich trafiliśmy to można znaleźć kilka pozytywów.
1 - motywacja. Jestem pewny, że jej nie zabraknie. Co innego byłoby w przypadku wylosowania dużo słabszego rywala.
2- tylko mecz z takim przeciwnikiem pokaże nam gdzie tak na prawdę jest Juventus. Otworzy to oczy nam kibicom, jak i przede wszystkim działaczom, którzy planują kolejne transfery.
Dokładnie. Jeśli odpadniemy nie stanie się tragedia - gramy ze świetną drużyną i jedyne czego oczekuję od naszych zawodników to 100% zaangażowanie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:07

E tam!
Stać nas, aby w obu meczach zwyciężyć. Co? niby 1-0 na AA jest nieosiągalne?

Mają Van Buytena i Neuera, którzy ostatnio walą takie kasztany, jak Grygera i Bonucci za "najlepszych" lat. Obronę mamy mocniejszą, chociaż ich atak vs. nasza obrona wygląda chyba lepiej niż nasz atak vs. ich defensywa.

Lichy z Asą będą musieli się nazapierdzielać w obronie.

Powinno się udać przejąć środek pola (szczególnie gdy odpadnie Świnka i Martinez). Obawiam się jednak, że w obliczu grania przeciwko Pirlo, Bawarczycy wyjdą z wysoko ustawionymi Mullerem i Kroosem w środku... Wtedy z tyłu Gustavo... ehhh - nie ma co rozkminiać - jeszcze masa czasu i wiele może się zmienić.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:08

charles pisze:są już dokładne daty meczów?
brak drabinki to jak dla mnie kpina i śmierdzi kombinowanie przez UEFA.
3 i 9 kwietnia. Trzy dni przed pierwszym meczem mamy inter, po środku Pescarę, a po rewanżu Lazio na wyjeździe także tak sobie.

#AllegriOut
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:11

Jak to Lidze Mistrzów wiele zależy od tako jak trafimy z formą. Ciekawe na jaką parę napastników zdecyduje się Conte. Jak Gio - Vucinic to ja dziękuję za takie zawody. Moim zdaniem optimum to Quag - Vucinic/Matri.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:13

Moim zdaniem powinien z Bayernem zagrać Giovinco, Van Buyten to naprawdę słaby obrońca a Giovinco może go w ziemię wkręcić

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:14

jakku1 pisze:
pumex pisze:Schweinsteiger ma/miał kostkę w gipsie, czytałem gdzieś, że termin jego powrotu nie jest jeszcze sprecyzowany, ale być może da radę się wykurować na następną fazę LM. Na pewno niedostępny będzie Badstuber. Zresztą, to u nich niewielka różnica, bo ławkę mają chyba najlepszą w całej Europie.
No ale jesli Martinez (tak jak pisal squinter) jest zawieszony, to kto u nich zagra na srodku pomocy w razie absencji Schweinsteigera? Gustavo w parze z...?
Kroos, Shaq, Muller. Z tym, że najczęściej jest to zmiana typowo ofensywna i wtedy ustawienie Bayernu wygląda mocno ofensywnie 4-1-4-1 z drugą czwórką Ribery, Muller, Kroos, Robben.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 marca 2013, 13:15

Arbuzini pisze:Jak to Lidze Mistrzów wiele zależy od tako jak trafimy z formą. Ciekawe na jaką parę napastników zdecyduje się Conte. Jak Gio - Vucinic to ja dziękuję za takie zawody. Moim zdaniem optimum to Quag - Vucinic/Matri.
Moim zdaniem powinien zagrać na pewno Matri. To nasz najlepszy obecnie napastnik.

Van Buyten na obronie to niezły kloc, może Giovinco nim by ładnie kręcił? :prochno:

FORZA JUVE!!!
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

My martwimy sie o kartki Vidala I Marchisio ale, jesli Dante i Lahm zalapia zoltko to tez nie zagraja w rewanzu na naszym stadionie. Wtedy ich obrona bedzie baaardzo slabiutka.

Wydaje mi sie ze stratni na tym byli by bardziej oni, bo Lahma nie ma kto zastapic tam, podohnie z Dante. U nas Marchisio moze zastapic Pogba, a Vidala Asamoaha przesuniety z boku.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2013, 13:19 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Macie jakieś potwierdzenie, że gramy 3 i 9? Bo na tuttojuve podali tak:

2.04.2013 Bayern - Juventus
10.04.2013 Juventus - Bayern

Obrazek
Zablokowany