Mercato (Lato 2016)
- kamil-8853
- Juventino

Wilshere do nas na podobnej zasadzie jak Hernanes do Genoi i gitara gra
Jak się połamie to nie będzie tragedii. Dzięki temu możemy wstrzymać się z kupnem Witsela do grudnia lub ogarnąć go w czerwcu za Free.
Pojawia sie informacja że agent Lichego zaoferował go ..... Interowi
Brozovic ma się przenieść do Chelsea za kwotę 21 mln funtów.
Co do Jamesa - Real odrzucił ofertę Londyńczyków (Chelsea) w okolicach 60 mln funtów co całkowicie może zamknąć temat odejścia Kolumbijczyka w tym roku.
Pojawia sie informacja że agent Lichego zaoferował go ..... Interowi
Brozovic ma się przenieść do Chelsea za kwotę 21 mln funtów.
Co do Jamesa - Real odrzucił ofertę Londyńczyków (Chelsea) w okolicach 60 mln funtów co całkowicie może zamknąć temat odejścia Kolumbijczyka w tym roku.
- Vincitore
- Juventino

Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.
Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o
Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o
- pumex
- Juventino

Będzie gorąco, bo mediom mocno zależy na tym, żeby tak właśnie było. Poza pozorami przewiduję nudę. Być może wypożyczenie Cuadrado i wsio.Vincitore pisze:Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o

- gregab
- Juventino

Za darmo do Interu? Chyba żarty jakieś?Vincitore pisze:Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.
ga
- Vincitore
- Juventino

Spokojnie, to może być gra o nowy kontrakt, ugruntowanie pozycji w klubie, nikt o zdrowych zmysłach do Interu za free go nie odda.gregab pisze:Za darmo do Interu? Chyba żarty jakieś?Vincitore pisze:Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.
- jakku1
- Juventino

Prasa anonsuje też scenariusz jakiejś wymiany Lichtsteiner-Cuadrado i moim zdaniem to jest dużo bardziej prawdopodobne niż transfer Szwajcara do Interu.
Swoją drogą, tak będąc w temacie prawych obroncow, orientuje się ktoś kiedy wraca Mattiello i czy on z nami zostaje jak Mandragora?
Swoją drogą, tak będąc w temacie prawych obroncow, orientuje się ktoś kiedy wraca Mattiello i czy on z nami zostaje jak Mandragora?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Vincitore
- Juventino

Szanuję mocno Brozo, pasowałby do nas, ale niesmak by pozostałRobaku pisze:Ale tak wypchnąć Lichego do Interu, a uzyskać Brozo z jakąś dopłatą - czemu nie
Nieźle przebierać nóżkami musi obecnie Cuadrado, jeżeli go nie pozyskamy, to będzie miał jesień w skyboxie na Stamford Bridge. Marotta widzę postanowił postawić wszystko na jedną kartę i przeciągnąć wszelkie negocjacje do samego końca. Ostry zawodnik.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tuttosport (wiadomo jakie to zrodlo) informuje, ze praktycznie zapewnilismy juz sobie Witsela, ktory mialby przybyc za 15 mln + bonusy, jutro w Brukseli mialyby sie odbyc jego testy.
W zyciu nie oddamy za darmo Lichtsteinera do interu, nie z nami takie numery prescritti.
Francuskie media zgodnie twierdza, ze mocno pracujemy nad Matuidim.
W zyciu nie oddamy za darmo Lichtsteinera do interu, nie z nami takie numery prescritti.
Francuskie media zgodnie twierdza, ze mocno pracujemy nad Matuidim.
- Mily
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Witsel czyli opcja Z 
Nie rozumiem wypowiedzi Marotty. Dlaczego nie ma szans na Jamesa? Jaki jest tego powód, skoro został wystawiony na listę transferową przez Real (tak gdzieś czytałem). Bo nie powiecie mi chyba że finansowo nie damy rady?!
Nie rozumiem wypowiedzi Marotty. Dlaczego nie ma szans na Jamesa? Jaki jest tego powód, skoro został wystawiony na listę transferową przez Real (tak gdzieś czytałem). Bo nie powiecie mi chyba że finansowo nie damy rady?!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 11:20 przez Mily, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypeman
- Juventino

Jeżeli świetny Witsel jest opcją Z to nie wiem z jakiej choinki się urwałeś. Może powinniśmy ściągnąć Jamesa, Fabsa i Matuidiego mając w poważaniu ich pensje i sumy odstępnego? :hellyes:
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- lipa
- Qualità Juventino

Gdyby był taki świetny nie sądzę aby grał aż przez 4 lata w lidze rosyjskiej. Wcześniej czy później zgłosiłby się po niego jakiś klub z czołówki europejskiej.Hypeman pisze:Jeżeli świetny Witsel jest opcją Z to nie wiem z jakiej choinki się urwałeś. Może powinniśmy ściągnąć Jamesa, Fabsa i Matuidiego mając w poważaniu ich pensje i sumy odstępnego? :hellyes:
Niewiele razy miałem okazję go oglądać, a z tego co widziałem to szału nie było.
https://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Witsel -> wikipedia podaje, że już jest u nas.