Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:38

Wilshere do nas na podobnej zasadzie jak Hernanes do Genoi i gitara gra :) Jak się połamie to nie będzie tragedii. Dzięki temu możemy wstrzymać się z kupnem Witsela do grudnia lub ogarnąć go w czerwcu za Free.

Pojawia sie informacja że agent Lichego zaoferował go ..... Interowi :D

Brozovic ma się przenieść do Chelsea za kwotę 21 mln funtów.

Co do Jamesa - Real odrzucił ofertę Londyńczyków (Chelsea) w okolicach 60 mln funtów co całkowicie może zamknąć temat odejścia Kolumbijczyka w tym roku.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:39

Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.

Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:43

Vincitore pisze:Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o
Będzie gorąco, bo mediom mocno zależy na tym, żeby tak właśnie było. Poza pozorami przewiduję nudę. Być może wypożyczenie Cuadrado i wsio.

Obrazek
gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:43

Vincitore pisze:Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.

Czuję, że dzisiaj będzie gorąco i wcale nie chodzi mi tutaj o pogodę, bo na upał się nie zanosi. :o
Za darmo do Interu? Chyba żarty jakieś? :angry:

ga
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:45

gregab pisze:
Vincitore pisze:Grosza informacja jest taka, że agent Lichtsteinera grozi odejściem do Interu i to podobno mielibyśmy go wypchnąć za darmo jak Llorente - za ładne oczy i zasługi. Prawa obrona to newralgiczna pozycja w Interze, gra tam nieogar D'Ambrosio, więc jak już, to z ciężkim sercem ale do Dortmundu/Schalke.

Za darmo do Interu? Chyba żarty jakieś? :angry:
Spokojnie, to może być gra o nowy kontrakt, ugruntowanie pozycji w klubie, nikt o zdrowych zmysłach do Interu za free go nie odda.

gregab

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:46

Hart w torino. Koniec świata :facepalm2:

ga
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 09:52

Ale tak wypchnąć Lichego do Interu, a uzyskać Brozo z jakąś dopłatą - czemu nie ;)

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 10:04

Prasa anonsuje też scenariusz jakiejś wymiany Lichtsteiner-Cuadrado i moim zdaniem to jest dużo bardziej prawdopodobne niż transfer Szwajcara do Interu.

Swoją drogą, tak będąc w temacie prawych obroncow, orientuje się ktoś kiedy wraca Mattiello i czy on z nami zostaje jak Mandragora?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 10:04

Robaku pisze:Ale tak wypchnąć Lichego do Interu, a uzyskać Brozo z jakąś dopłatą - czemu nie ;)
Szanuję mocno Brozo, pasowałby do nas, ale niesmak by pozostał ;)

Nieźle przebierać nóżkami musi obecnie Cuadrado, jeżeli go nie pozyskamy, to będzie miał jesień w skyboxie na Stamford Bridge. Marotta widzę postanowił postawić wszystko na jedną kartę i przeciągnąć wszelkie negocjacje do samego końca. Ostry zawodnik.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 10:25

Tuttosport (wiadomo jakie to zrodlo) informuje, ze praktycznie zapewnilismy juz sobie Witsela, ktory mialby przybyc za 15 mln + bonusy, jutro w Brukseli mialyby sie odbyc jego testy.

W zyciu nie oddamy za darmo Lichtsteinera do interu, nie z nami takie numery prescritti. :stop:

Francuskie media zgodnie twierdza, ze mocno pracujemy nad Matuidim. :pray:

kd

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 10:30

CavAllano - myślisz że klub pracuje nad dwoma zawodnikami równocześnie i ich przybycie jest niezależne od siebie? Czy może jest jakiś warunek typu "papa Hernanes"?

Mily

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 11:14

Witsel czyli opcja Z :facepalm:

Nie rozumiem wypowiedzi Marotty. Dlaczego nie ma szans na Jamesa? Jaki jest tego powód, skoro został wystawiony na listę transferową przez Real (tak gdzieś czytałem). Bo nie powiecie mi chyba że finansowo nie damy rady?!
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 11:20 przez Mily, łącznie zmieniany 1 raz.

Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 11:18

Jeżeli świetny Witsel jest opcją Z to nie wiem z jakiej choinki się urwałeś. Może powinniśmy ściągnąć Jamesa, Fabsa i Matuidiego mając w poważaniu ich pensje i sumy odstępnego? :hellyes:

jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
Mily

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 11:21

Jamesa i Matuidiego owszem.

Witsel nie jest świetny, jest co najwyżej przeciętny. Albo inaczej, nieco lepszy od Hernanesa.

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2016, 11:24

Hypeman pisze:Jeżeli świetny Witsel jest opcją Z to nie wiem z jakiej choinki się urwałeś. Może powinniśmy ściągnąć Jamesa, Fabsa i Matuidiego mając w poważaniu ich pensje i sumy odstępnego? :hellyes:
Gdyby był taki świetny nie sądzę aby grał aż przez 4 lata w lidze rosyjskiej. Wcześniej czy później zgłosiłby się po niego jakiś klub z czołówki europejskiej.
Niewiele razy miałem okazję go oglądać, a z tego co widziałem to szału nie było.
https://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Witsel -> wikipedia podaje, że już jest u nas.

Zablokowany