Serie A 12/13 (29): Bologna 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 14:14

obudź się, mamy już kwiecień (prawie) a on jeszcze nie doszedł do formy po turnieju, który skończył się ponad miesiąc temu, może nie wiesz ale w tym turnieju grali także inni zawodnicy i jakoś nie dochodzą do siebie 2 miesiące... poza tym on grał już słabo w grudniu więc to nie jest jakieś dochodzenie do formy fizycznej ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 17:10

Maly pisze:obudź się, mamy już kwiecień (prawie) a on jeszcze nie doszedł do formy po turnieju, który skończył się ponad miesiąc temu, może nie wiesz ale w tym turnieju grali także inni zawodnicy i jakoś nie dochodzą do siebie 2 miesiące... poza tym on grał już słabo w grudniu więc to nie jest jakieś dochodzenie do formy fizycznej ;]
Mi się po prostu tak wydaje. Asa do wspomnianego turnieju grał chyba najwięcej obok Buffona. W Europie tak tego zawodnicy nie odczuwają bo turniej kończy sezon, a w Afryce jest w jego środku.
Ja bym go chwilę posadził na ławie albo wpuszczał do środka by oszczędzić Vidala i Marchisio.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2013, 12:01

Widzę, że ominęła mnie fajna dyskusja.
pumex pisze:Na cofniętego napastnika się nie nadaje, co pokazywał w reprezentacji.
Nie zgodzę się. Jak dla mnie to dla niego optymalna pozycja. Problem jest tego rodzaju, że nie zapewniłby nam odpowiedniego skoku jakości w stosunku do Vucinicia. Na pewno to piłkarz bardziej waleczny, ale czy równiejszy?
Arbuzini pisze:z Celticiem
z Celtikiem

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2013, 18:56

Łukasz pisze:
pumex pisze:Na cofniętego napastnika się nie nadaje, co pokazywał w reprezentacji.
Nie zgodzę się. Jak dla mnie to dla niego optymalna pozycja.
Ekhm... nie zgodzę się :wink: Być może przesadziłem mówiąc, że się nie nadaje. Bardziej miałem na myśli, że on według mnie ma cechy Vucinicia, to znaczy dużo lepiej czuje się będąc ustawionym przodem do bramki przeciwnika, kiedy może się trochę rozpędzić i wejść z linii do środka, także ma świetne dośrodkowania. Jego potencjał mógłby być niewykorzystany, gdyby pełnił rolę Vucinicia. Wolałbym kogoś w pełni pasującego do roli SS w 3-5-2.

Obrazek
grusio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2013, 20:38

Widzę, że w przypadku Mirko działa to tak, że ludzie na niego wrzucają, bo rzeczywiście przez serię kilku meczów nie robi nic. Nagle robi asystę i strzela bramkę (która zresztą była dość szczęśliwa, bo strzał był prosto w bramkarza) i ludzie znów go bronią. Taki to typ. Nie zdziwię się, jak w następnym meczu znów będzie jazda po nim, bo nic nie robi.

drogba55

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2013, 15:22

ładny mecz :) ale Juventus powinnien wyzej wygrac :D

Zablokowany