Serie A 12/13 (29): Bologna 0-2 JUVENTUS
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
obudź się, mamy już kwiecień (prawie) a on jeszcze nie doszedł do formy po turnieju, który skończył się ponad miesiąc temu, może nie wiesz ale w tym turnieju grali także inni zawodnicy i jakoś nie dochodzą do siebie 2 miesiące... poza tym on grał już słabo w grudniu więc to nie jest jakieś dochodzenie do formy fizycznej ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Castiel
- Juventino
Mi się po prostu tak wydaje. Asa do wspomnianego turnieju grał chyba najwięcej obok Buffona. W Europie tak tego zawodnicy nie odczuwają bo turniej kończy sezon, a w Afryce jest w jego środku.Maly pisze:obudź się, mamy już kwiecień (prawie) a on jeszcze nie doszedł do formy po turnieju, który skończył się ponad miesiąc temu, może nie wiesz ale w tym turnieju grali także inni zawodnicy i jakoś nie dochodzą do siebie 2 miesiące... poza tym on grał już słabo w grudniu więc to nie jest jakieś dochodzenie do formy fizycznej ;]
Ja bym go chwilę posadził na ławie albo wpuszczał do środka by oszczędzić Vidala i Marchisio.
- Łukasz
- Juventino
Widzę, że ominęła mnie fajna dyskusja.
Nie zgodzę się. Jak dla mnie to dla niego optymalna pozycja. Problem jest tego rodzaju, że nie zapewniłby nam odpowiedniego skoku jakości w stosunku do Vucinicia. Na pewno to piłkarz bardziej waleczny, ale czy równiejszy?pumex pisze:Na cofniętego napastnika się nie nadaje, co pokazywał w reprezentacji.
z CeltikiemArbuzini pisze:z Celticiem
- pumex
- Juventino
Ekhm... nie zgodzę sięŁukasz pisze:Nie zgodzę się. Jak dla mnie to dla niego optymalna pozycja.pumex pisze:Na cofniętego napastnika się nie nadaje, co pokazywał w reprezentacji.

- grusio
- Juventino
Widzę, że w przypadku Mirko działa to tak, że ludzie na niego wrzucają, bo rzeczywiście przez serię kilku meczów nie robi nic. Nagle robi asystę i strzela bramkę (która zresztą była dość szczęśliwa, bo strzał był prosto w bramkarza) i ludzie znów go bronią. Taki to typ. Nie zdziwię się, jak w następnym meczu znów będzie jazda po nim, bo nic nie robi.