LaLiga
- OskarG
- Juventino
Ja sądze że oni myslą jesli zatrudnią trenera który wzmocni obrone (i nie musi na to wydawac wielkich pieniędzy)Sylwia pisze:CZY ONI NIE MYŚLĄ?! SAMI SPROWADZAJĄ SWÓJ ZESPÓŁ NA PSY!!! ŻEBY JAKIŚ CARLOS QUEIROZ ASYSTENT TRENERA MU ZOSTAŁ TRENEREM [/b]NIBY NAJLEPSZEGO KLUBU!!!!
ALE PRZYNAJMNIEJ ROBIĄ NAM I INNYM PRZYSLUGĘ PROWADZĄC TAK ZWARIOWANĄ POLITYKĘ!!!!!
TERAZ TO ICH NAWET WISŁA OGRA!!!!![]()
REAL DNO!!!! :twisted: [/b]
Oraz poukłada te gwiazdy, tak aby wykonywały załorzenia taktyczne to sądze że Real może nawet wiecej osiągnąc.
Chyba że znowu trafi na Juventus :DDD

- uNdErGrOuNd_zMc
- Juventino
hMm No i dOpRzE zRoBiLi:):) 1 runda Lm i do domu:P
- juveluck
- Juventino
Jak tak juz tu zazyle o tym Realu gadaci, ktorego ja osobiscie najbardziej na swiecie nie nawidze i nie wiem po co te tematy o nim wogole sa zakladane. To mozna nadmienic ze kupili calkiem dobrego obronce , a mianowicie Gabriel Milito z Independiente

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- OskarG
- Juventino
Jeden obronća jednak troche zamało oni potrzebuja 4juveluck pisze:Jak tak juz tu zazyle o tym Realu gadaci, ktorego ja osobiscie najbardziej na swiecie nie nawidze i nie wiem po co te tematy o nim wogole sa zakladane. To mozna nadmienic ze kupili calkiem dobrego obronce , a mianowicie Gabriel Milito z Independiente

A tak wogule to nie wiem czy ten gosciu kturego kupili jest dobry i czy sie wpasuje w tą drużyne
I czy wogóle nowy trener da mu szanse.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj dziwne dziwne. Szczerze powiem, że o gościu niesłyszałem a tu staję sie on trenerem Realu non no no :? Ich sprawa, brawa dla pereza
Del Bosque był dobry i tyle dla nich zrobił ahhhh mnie tam oni nieobchodzą koniec :!:

- Vimes
- Juventino
- nookie
- Juventino
U nich gra jest kierowana przez graczy...a trener im po prostu mowi co maja robic na treningach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sami wiecie ze duzo gwiazd juz do siebie kupili...i sie sami zniszcza...Perez...ju ar fajny gościu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja niezaglosowalem wogule bo se mysle tak:Del bosque to bardzo duzo z realem osiagnole a z drugiej strony to z takim skladem to nawet ja bym zaprowadzil real do finalu LM 8) no ale zobaczymy 

Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2003, 15:58 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Del Bosque był cienki - wygrywał tylko dzięki indywidualnym umiejętnościom zawodników.
- r9
- Juventino
Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA
:-D
:o :shock: :? 8) :lol: :x
:oops:
:evil: :twisted: :roll:
:!: :idea:

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
- Yuwe
- Juventino
Panowie chyba trzeba zrobic porzadek z clowieckiem :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!:r9 pisze:Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA
:-D
![]()
:o :shock: :? 8) :lol: :x
:oops:
:evil: :twisted: :roll:
:!: :idea: