LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 20:23

Sylwia pisze:CZY ONI NIE MYŚLĄ?! SAMI SPROWADZAJĄ SWÓJ ZESPÓŁ NA PSY!!! ŻEBY JAKIŚ CARLOS QUEIROZ ASYSTENT TRENERA MU ZOSTAŁ TRENEREM [/b]NIBY NAJLEPSZEGO KLUBU!!!!
ALE PRZYNAJMNIEJ ROBIĄ NAM I INNYM PRZYSLUGĘ PROWADZĄC TAK ZWARIOWANĄ POLITYKĘ!!!!!
TERAZ TO ICH NAWET WISŁA OGRA!!!! :D

REAL DNO!!!! :twisted: [/b]
Ja sądze że oni myslą jesli zatrudnią trenera który wzmocni obrone (i nie musi na to wydawac wielkich pieniędzy)
Oraz poukłada te gwiazdy, tak aby wykonywały załorzenia taktyczne to sądze że Real może nawet wiecej osiągnąc.

Chyba że znowu trafi na Juventus :DDD

Obrazek
uNdErGrOuNd_zMc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 20:29

hMm No i dOpRzE zRoBiLi:):) 1 runda Lm i do domu:P

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 20:43

Jak tak juz tu zazyle o tym Realu gadaci, ktorego ja osobiscie najbardziej na swiecie nie nawidze i nie wiem po co te tematy o nim wogole sa zakladane. To mozna nadmienic ze kupili calkiem dobrego obronce , a mianowicie Gabriel Milito z Independiente

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 20:46

juveluck pisze:Jak tak juz tu zazyle o tym Realu gadaci, ktorego ja osobiscie najbardziej na swiecie nie nawidze i nie wiem po co te tematy o nim wogole sa zakladane. To mozna nadmienic ze kupili calkiem dobrego obronce , a mianowicie Gabriel Milito z Independiente
Jeden obronća jednak troche zamało oni potrzebuja 4 :D
A tak wogule to nie wiem czy ten gosciu kturego kupili jest dobry i czy sie wpasuje w tą drużyne
I czy wogóle nowy trener da mu szanse.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 22:02

Oj dziwne dziwne. Szczerze powiem, że o gościu niesłyszałem a tu staję sie on trenerem Realu non no no :? Ich sprawa, brawa dla pereza :D Del Bosque był dobry i tyle dla nich zrobił ahhhh mnie tam oni nieobchodzą koniec :!:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2003, 22:26

Aż tyle osób zainteresowanych zmianą trenera dobrego na teoretycznie słabszego - co za dyskusja, możnaby powiedzieć, że tu mowa o Juve, ale nie - wszyscy martwią się o biedny Real :shock: :D :D :D
To możeby tak założyć pokój o Realu :D

Obrazek
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2003, 10:33

TERAZ NAWET HENIO KASPERCZAK IM NIE POMOZE!!! :-D

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2003, 13:52

odpowiedziałen tak poniewaz sadze ze były asystent ferrgusona jednak przyjrzał się nieco trenerskim geniuszom i być moze wkrótce dołaczy do nich .Uwazam ze było to dobre posunięcie[/i]

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2003, 14:22

Ciekawe jak nowy trener będzie tratowany przez zawodników i jak będzie wyglądać prawa pomoc?!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2003, 15:59

U nich gra jest kierowana przez graczy...a trener im po prostu mowi co maja robic na treningach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a sami wiecie ze duzo gwiazd juz do siebie kupili...i sie sami zniszcza...Perez...ju ar fajny gościu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2003, 17:47

Nie sądze, żeby ten asysten z ManU był w stanie odnieść tyle co Del Bosque, ale wiadomo, nawet np. sam Lippi też był kiedyś nie znanym nikomu trenerem...

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2003, 15:40

A ja niezaglosowalem wogule bo se mysle tak:Del bosque to bardzo duzo z realem osiagnole a z drugiej strony to z takim skladem to nawet ja bym zaprowadzil real do finalu LM 8) no ale zobaczymy :D
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2003, 15:58 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2003, 13:28

Del Bosque był cienki - wygrywał tylko dzięki indywidualnym umiejętnościom zawodników.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
r9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 20:40

Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA

:D :-D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :idea:

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2003, 20:43

r9 pisze:Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA

:D :-D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :idea:
Panowie chyba trzeba zrobic porzadek z clowieckiem :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!:

Obrazek
ODPOWIEDZ