LM [1/8 (1)]: Chelsea 1-0 JUVENTUS
- Andrew09
- Juventino
Mnie z kolei bardzo brakowało wysoko postawionej obrony co z Realem, praktycznie obrona była bardzo blisko pomocy i real nie mógł z łatwościa konstruował akcji... a dziś w 1 połowie Chelsea momentami robiła co chciała.
Niestety nie udało się, Juve nie miało dziś swojego dnia ale miejmy nadzieję że w rewanżu na Olimpico będzie lepiej. To my musimy strzelić bramke i nie stracić żadnej a ponadto przycisnąć w końcówce na 2-0
Bądzmy dobrej myśli
..
... a może historia się powtórzy odnośnie Chelsea i włoskiej drużyny z tegorocznych rozgrywek LM
?
..Chelsea też wygrała u siebie z Romą 1-0 ...
.. a na OLIMPICO (ino w Rzymie) już całkiem miło było ;P
Ja tam nie miałbym nic przeciwko aby coś takiego się powtórzyło
Niestety nie udało się, Juve nie miało dziś swojego dnia ale miejmy nadzieję że w rewanżu na Olimpico będzie lepiej. To my musimy strzelić bramke i nie stracić żadnej a ponadto przycisnąć w końcówce na 2-0

... a może historia się powtórzy odnośnie Chelsea i włoskiej drużyny z tegorocznych rozgrywek LM

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- Dybala 4ever
- Juventino
Tylko że Roma wygrała 3-1, co oznaczałoby dogrywkęAndrew09 pisze:
... a może historia się powtórzy odnośnie Chelsea i włoskiej drużyny z tegorocznych rozgrywek LM?
- oliver
- Juventino
Można przytoczyć następnego rywala w tym roku. W następnej runddzie trafiliśmy Liverpool . Pierwszy mecz przegraliśmy jedna bramką 2-1 by u siebie nie trafiając skutecznie ani razu.juventinek123 pisze:No racja chodzi Ci o dwumecz z realem masz racje, a z mata trafiłeś w "10" mam ledwo 2Kuzminski pisze:A tak wogole, to sytuacja taka sama jak 4 lata temu... i kazdy wie jak to sie skonczylo
Matematyka sie klania...
A to oni biegają po murawie?juventinek123 pisze:Dodam jeszcze od siebie, że chelsea nie wygra lm, bo nie ma kibiców
edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobreKuzminski pisze:Bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie, wiec bilans bylby 3-3..Andrew09 pisze:Niekoniecznie zważywszy na to ,że bilans bramek po 2 meczach byłby na korzyść Juve 3-2Tak latwo nie ma
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 00:53 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Monte Cristo
- Juventino
Bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie, wiec bilans bylby 3-3..Andrew09 pisze:Niekoniecznie zważywszy na to ,że bilans bramek po 2 meczach byłby na korzyść Juve 3-2

EDIT, oliver:
No wiesz, mi chodzilo o 1/8 finalu..Można przytoczyć następnego rywala w tym roku. W następnej runddzie trafiliśmy Liverpool . Pierwszy mecz przegraliśmy jedna bramką 2-1 by u siebie nie trafiając skutecznie ani razu.

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 00:52 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dybala 4ever
- Juventino
Oliver nie biegają, ale kibice często są 12 zawodnikiem i mogą bardzo wiele dać.
- Andrew09
- Juventino
No dokładnie ! Bramki z wyjazdów liczą się podwójnie gdy bilans ogólny jest na remisoliver pisze: edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobreKuzminski pisze:Bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie, wiec bilans bylby 3-3..Andrew09 pisze:Niekoniecznie zważywszy na to ,że bilans bramek po 2 meczach byłby na korzyść Juve 3-2Tak latwo nie ma

(bo tak to np . porto zamiast 2-2 może się cieszyć że ma 4-2 do przodu ;P)
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- Monte Cristo
- Juventino
Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?oliver pisze: edit
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak 3-3Kuzminski pisze:Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?oliver pisze: edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobreKuzminski pisze:
Bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie, wiec bilans bylby 3-3..Tak latwo nie ma
- oliver
- Juventino
to wtedy jest 3-2 dla nas i my gramy dalejKuzminski pisze:Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?oliver pisze: edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobreKuzminski pisze:
Bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie, wiec bilans bylby 3-3..Tak latwo nie ma
W przypadku gdy wygramy 2-1 lub 3-2 i ogólny stan jest odpowiednio 2-2 lub 3-3 wtedy bramki z wyjazdy liczą się podwijane i wchodzi Chelsea . kumasz ?
///// milionjuventinek123 pisze: Tak 3-3
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 01:13 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Silesia
- Juventino
Było by 3-2 dla Juve bramki podwójnie liczą sie tylko wtedy gdy ogólny stan bramek jest remisowy.juventinek123 pisze:Tak 3-3Kuzminski pisze:Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?oliver pisze: edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobre
- Andrew09
- Juventino
Wg mnie po 90 min w Turynie przy stanie 3-1 dla Juve wchodzi Juve ponieważ bilans ogólny jest 3-2 dla Juve.
Co innego jakby w Turynie było 3-2 dla Juve .
Wtedy bilans ogólny to 3-3 a że Chelsea strzeliłaby 2 bramki na wyjeździe(Turyn) to awansowałaby dalej . Właśnie w takich przypadkach liczą się dodatkowo te bramki na wyjeździe
Dogrywka była by wtedy gdyby Juve w regulaminowym czasie gry miało taki sam wynik co w Londynie
( remis bilansu ogólnego, jak i strzelonych goli na wyjeździe
)
Co innego jakby w Turynie było 3-2 dla Juve .
Wtedy bilans ogólny to 3-3 a że Chelsea strzeliłaby 2 bramki na wyjeździe(Turyn) to awansowałaby dalej . Właśnie w takich przypadkach liczą się dodatkowo te bramki na wyjeździe

Dogrywka była by wtedy gdyby Juve w regulaminowym czasie gry miało taki sam wynik co w Londynie

AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- Azrael
- Juventino
Gdyby ogólny wynik był remisowy w ażdym wypadku to drużyna która zdobywa więcej bramek na wyjeździe awansuje.
Np. Che-Juve 1-0
Juve-Che 2-1
(bilans 2-2, ale bilans bramek na wyjeździe 1-0 dla Chelsea);
ale Che-Juve 1-0
Juve-Che 3-1
(bilans 3-2 dla Juve i my awansujemy)
Pozdrawiam!
2 POST:
PS. Swoją drogą ten przepis odnośnie zdobytych bramek na wyjeździe rokrocznie mnie denerwuje bo jak zmierzyć która bramka jest ważniejsza. Remis to remis. Bezsens. Dobitnym przykładem był półfinał LM Milan-Inter w którym w pierwszym meczu było 0-0 a w drugim 1-1, obydwa mecze były na tym samym stadionie tyle że raz gospodarzem był Milan a raz Inter. Dwa remisy, brak rozstrzygnięc a jednak to Milan awansował, ale czy faktycznie udowodnił swoją wyższość? Wg mnie w żadnym wypadku. To niesprawiedliwość i głupota!
Np. Che-Juve 1-0
Juve-Che 2-1
(bilans 2-2, ale bilans bramek na wyjeździe 1-0 dla Chelsea);
ale Che-Juve 1-0
Juve-Che 3-1
(bilans 3-2 dla Juve i my awansujemy)
Pozdrawiam!
2 POST:
PS. Swoją drogą ten przepis odnośnie zdobytych bramek na wyjeździe rokrocznie mnie denerwuje bo jak zmierzyć która bramka jest ważniejsza. Remis to remis. Bezsens. Dobitnym przykładem był półfinał LM Milan-Inter w którym w pierwszym meczu było 0-0 a w drugim 1-1, obydwa mecze były na tym samym stadionie tyle że raz gospodarzem był Milan a raz Inter. Dwa remisy, brak rozstrzygnięc a jednak to Milan awansował, ale czy faktycznie udowodnił swoją wyższość? Wg mnie w żadnym wypadku. To niesprawiedliwość i głupota!
- Monte Cristo
- Juventino
Nie, nie kumam, moglbys jeszcze raz wytlumaczyc?oliver pisze:to wtedy jest 3-2 dla nas i my gramy dalejKuzminski pisze:Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?oliver pisze: edit
w przypadku wyniku remisowego. Po dwojnie dobre spadłem z krzesła. Czyli co Bayern juz ma 10? dobre
W przypadku gdy wygramy 2-1 lub 3-2 i ogólny stan jest odpowiednio 2-2 lub 3-3 wtedy bramki z wyjazdy liczą się podwijane i wchodzi Chelsea . kumasz ?///// milionjuventinek123 pisze: Tak 3-3
Teraz gdy juz sie troche ospokoilem po meczu moge napisac ze marnie widze nasze szanse na awans, bo ciezko bedzie strzelic dwie bramki Chelsea i z tylu na zero... Mam nadzieje ze nasz trainer cos wymysli.. madrego.
- Gotti
- Juventino
Żeby kibic piłki nożnej takiego czegoś nie wiedział to wielki wstyd.Zle sie wyrazilem, moj blad. Ale w sytuacji jesli po 90 minutach w Turynie bylby wynik 3-1, to, popraw mnie jesli sie myle, byloby 3-3? Czy sie pogubilem?
Jeśli w Turynie padnie wynik 3:1 to my awansujemy dalej bo strzeliliśmy więcej bramek - logiczne chyba. :shock: