Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 14:55

fazzi pisze: No już niech pismaki/źródła z VS nie przesadzają z fantazją. Cudem będzie przyjście jednego z nich.
Fantazja która chciałby zrealizować Conte. To podobno dwoje zawodnikow jakich chce. Reszta mu sie podoba.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 14:59

pumex pisze:
fazzi pisze:Wiesz, Zieliński rozegrał 2 seszony w młodzieżówce Udine ( no z 1,5 bo ten kończy już w seniorach ), nie wiadomo czy już wtedy nie był zauważony ( ponoć zdecydowanie się wyróżniał i było widać że jest ponad resztą młodzików Udine ), a debiut i nawet pierwsza 11 tylko to zainteresowanie wzmacnia. Koleś gra obiema nogami, świetne wolne ponoć wali, jest kreatywny, ma swobodę z piłką, no 10 jak w morde strzelił 8)
Zgoda, tylko czy jest aż taki 'naj', żeby już teraz inwestować w niego równowartość połowy karty Isli? Powątpiewam i szczerze mówiąc na nową dychę wolałbym Berardiego, wcale nie dlatego, że Zieliński jest z Polszy.
No to akurat na 100% nie jest prawda, wiadomo że nie damy za niego tyle. Prędzej np. nasza półówka Isli za połówki Muriela i Zielińskiego ( choć ciężko obecnie określić wartosć Isli :P )

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 15:02

fazzi pisze:
pumex pisze:Zgoda, tylko czy jest aż taki 'naj', żeby już teraz inwestować w niego równowartość połowy karty Isli? Powątpiewam i szczerze mówiąc na nową dychę wolałbym Berardiego, wcale nie dlatego, że Zieliński jest z Polszy.
No to akurat na 100% nie jest prawda, wiadomo że nie damy za niego tyle.
Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 15:10

Sporo, ale talent czystej wody, ja tam wierzę w niego i chciałbym aby do nas trafił.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 15:58

pumex pisze:Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...
Gościu nie jest niezbędny, a te 5 mln euro mogą decydować o sprowadzeniu zmiennika dla Pirlo. Boję się takiego rozdrabniania, tj: młody talnet-5mln, kolejny 5mln, a koniec końców brakuje na zawodnika pierwszego składu. Nie ma co fapać nad Polakiem, za rok pojawi się kolejny talent w Seria A. Wyjątkiem jest dla mnie pozycja playmakera. Tutaj z chęcią zobaczyłbym dwie nowe twarze (małolata i dwudziestokilkuletniego zawodnika), jednocześnie chcę zauważyć, iż pojawiły się pogłoski, że karta Greniera Clémenta wyceniana jest na 6-7 mln euro
Edit

A czy przypadkiem i tak nie wpływa on na kondycje finansową klubu?
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 16:04 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 16:02

annihilator1988 pisze:
pumex pisze:Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...
Gościu nie jest niezbędny, a te 5 mln euro mogą decydować o sprowadzeniu zmiennika dla Pirlo. Boję się takiego rozdrabniania, tj: młody talnet-5mln, kolejny 5mln, a koniec końców brakuje na zawodnika pierwszego składu. Nie ma co fapać nad Polakiem, za rok pojawi się kolejny talent w Seria A. Wyjątkiem jest dla mnie pozycja playmakera. Tutaj z chęcią zobaczyłbym dwie nowe twarze (małolata i dwudziestokilkuletniego zawodnika), jednocześnie chcę zauważyć, iż pojawiły się pogłoski, że karta Greniera Clémenta wyceniana jest na 6-7 mln euro
A czy przypadkiem na młodzież nie ma osobnego budżetu?
Nie wiem jak w takim przypadku miałoby czegoś brakować bo kupilibyśmy ewentualnie Zielińskiego.

sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 16:47

Sanchez, Robben, Nani z tych 3 to bym brał Robben mniej wiecej jedna cenna z tym skrzydłowym wspomagany przez Lichego to by była masakra prawa strona .
Do tego Zlatan i perełka Zieliński i jedziemy z nimi .

Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 16:59

pumex pisze: :ball: Bayern za naciskiem Guardioli nie odpuszcza w temacie Vidala oferując 36mln, zaś Agnelli trochę ślini się na taki hajs.
Mam nadzieję, że to tylko ploty :? Vidal u Was gra świetnie i niech tak zostanie. Wybrał Juve kosztem Bayernu i bez sensu, żeby teraz to odkręcać.

Poza tym w Bayernie środek pola jest bardzo mocny. Jeżeli dla Pepa będą wypychać z Monachium Gustavo (Schweini i Martinez są nie do ruszenia), żeby zrobić miejsce dla Vidala to uznam to za kompletne nieporozumienie.

Suarez w Juve? Sądzę, że to możliwe. Trochę się chyba nie doceniacie. Jesteście mistrzem Italii, macie pewne miejsce w Lidze Mistrzów, którą pozostając w Liverpoolu Luis może sobie pooglądać jedynie w telewizji :P Poza tym w The Reds mają go chyba dosyć, ostatnie spotkania pokazują, że wcale nie są od niego uzależnieni (gdzieś czytałem, że nawet grają lepiej bez Suareza niż z nim). Atak Llorente-Suarez na ekranie monitora wygląda bajecznie ;)

Ibrahimović znów u Was? :prochno: Czyżby sobie przypomniał, że to jednak Juve kocha najbardziej? :lol:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:12

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:46

Effe pisze:

Poza tym w Bayernie środek pola jest bardzo mocny. Jeżeli dla Pepa będą wypychać z Monachium Gustavo (Schweini i Martinez są nie do ruszenia), żeby zrobić miejsce dla Vidala to uznam to za kompletne nieporozumienie.

:
Z całym szacunkiem ale Martinez i Schweini są słabsi od Vidala pod praktycznie kazdym względem.

Ibra na tak. 3-6-1 z Ibra na szpicy i jest miodenko.

Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
el Pirlo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:49

@italismano

Znów nie przesadzajmy, Schweinsteiger dużo słabszy od Vidala? :-D

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:52

el Pirlo pisze:@italismano

Znów nie przesadzajmy, Schweinsteiger dużo słabszy od Vidala? :-D
W którym miejscu jest napisane DUZO słabszy od Vidala?

ad ponizej:

Gdzie tu dowalenie? Takie są fakty.

Potwierdza to samo pierdzenie prasy niemieckiej o ofercie za Vidala.
Posadził by on kogoś na ławce. Czy to Szwajniego, czy Jorgusia.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 17:57 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

sebatiaen666

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:53

Italismano to zes dowalil, panowie trzymajmy poziom, nie pozwalajmy sobie na tak glupie teksty

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 17:57

fazzi pisze:WP też już wszstko wie :P
Podejrzewam, że wiele serwisów zagląda na krajowe fora klubów, bo tutaj najszybciej pojawiają się plotki z zagranicznych gazet 8)

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2013, 18:00

Vidal wpieprza Martineza z tym bym sie mogl zgodzic, ale ze Schweinsteigerem są raczej na rowni, z tym ze nasz Arturo chyba lepszy technicznie :oops:

Zablokowany