Mercato (2012-2014)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Fantazja która chciałby zrealizować Conte. To podobno dwoje zawodnikow jakich chce. Reszta mu sie podoba.fazzi pisze: No już niech pismaki/źródła z VS nie przesadzają z fantazją. Cudem będzie przyjście jednego z nich.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
No to akurat na 100% nie jest prawda, wiadomo że nie damy za niego tyle. Prędzej np. nasza półówka Isli za połówki Muriela i Zielińskiego ( choć ciężko obecnie określić wartosć Islipumex pisze:Zgoda, tylko czy jest aż taki 'naj', żeby już teraz inwestować w niego równowartość połowy karty Isli? Powątpiewam i szczerze mówiąc na nową dychę wolałbym Berardiego, wcale nie dlatego, że Zieliński jest z Polszy.fazzi pisze:Wiesz, Zieliński rozegrał 2 seszony w młodzieżówce Udine ( no z 1,5 bo ten kończy już w seniorach ), nie wiadomo czy już wtedy nie był zauważony ( ponoć zdecydowanie się wyróżniał i było widać że jest ponad resztą młodzików Udine ), a debiut i nawet pierwsza 11 tylko to zainteresowanie wzmacnia. Koleś gra obiema nogami, świetne wolne ponoć wali, jest kreatywny, ma swobodę z piłką, no 10 jak w morde strzelił 8)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...fazzi pisze:No to akurat na 100% nie jest prawda, wiadomo że nie damy za niego tyle.pumex pisze:Zgoda, tylko czy jest aż taki 'naj', żeby już teraz inwestować w niego równowartość połowy karty Isli? Powątpiewam i szczerze mówiąc na nową dychę wolałbym Berardiego, wcale nie dlatego, że Zieliński jest z Polszy.

Sporo, ale talent czystej wody, ja tam wierzę w niego i chciałbym aby do nas trafił.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- annihilator1988
- Juventino
Gościu nie jest niezbędny, a te 5 mln euro mogą decydować o sprowadzeniu zmiennika dla Pirlo. Boję się takiego rozdrabniania, tj: młody talnet-5mln, kolejny 5mln, a koniec końców brakuje na zawodnika pierwszego składu. Nie ma co fapać nad Polakiem, za rok pojawi się kolejny talent w Seria A. Wyjątkiem jest dla mnie pozycja playmakera. Tutaj z chęcią zobaczyłbym dwie nowe twarze (małolata i dwudziestokilkuletniego zawodnika), jednocześnie chcę zauważyć, iż pojawiły się pogłoski, że karta Greniera Clémenta wyceniana jest na 6-7 mln europumex pisze:Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...
Edit
A czy przypadkiem i tak nie wpływa on na kondycje finansową klubu?
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 16:04 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Orkos
- Juventino
A czy przypadkiem na młodzież nie ma osobnego budżetu?annihilator1988 pisze:Gościu nie jest niezbędny, a te 5 mln euro mogą decydować o sprowadzeniu zmiennika dla Pirlo. Boję się takiego rozdrabniania, tj: młody talnet-5mln, kolejny 5mln, a koniec końców brakuje na zawodnika pierwszego składu. Nie ma co fapać nad Polakiem, za rok pojawi się kolejny talent w Seria A. Wyjątkiem jest dla mnie pozycja playmakera. Tutaj z chęcią zobaczyłbym dwie nowe twarze (małolata i dwudziestokilkuletniego zawodnika), jednocześnie chcę zauważyć, iż pojawiły się pogłoski, że karta Greniera Clémenta wyceniana jest na 6-7 mln europumex pisze:Jakiś tydzień temu (zaraz po meczu Udinese z Lazio) czytałem, że Friuliani wyceniają Zielińskiego na około 5mln. Biorąc pod uwagę, że wartość Isli spadła, to kto wie...
Nie wiem jak w takim przypadku miałoby czegoś brakować bo kupilibyśmy ewentualnie Zielińskiego.
- sebastian10
- Juventino
Sanchez, Robben, Nani z tych 3 to bym brał Robben mniej wiecej jedna cenna z tym skrzydłowym wspomagany przez Lichego to by była masakra prawa strona .
Do tego Zlatan i perełka Zieliński i jedziemy z nimi .
Do tego Zlatan i perełka Zieliński i jedziemy z nimi .
- Effe
- Bawarczyk
Mam nadzieję, że to tylko ploty :? Vidal u Was gra świetnie i niech tak zostanie. Wybrał Juve kosztem Bayernu i bez sensu, żeby teraz to odkręcać.pumex pisze:Bayern za naciskiem Guardioli nie odpuszcza w temacie Vidala oferując 36mln, zaś Agnelli trochę ślini się na taki hajs.
Poza tym w Bayernie środek pola jest bardzo mocny. Jeżeli dla Pepa będą wypychać z Monachium Gustavo (Schweini i Martinez są nie do ruszenia), żeby zrobić miejsce dla Vidala to uznam to za kompletne nieporozumienie.
Suarez w Juve? Sądzę, że to możliwe. Trochę się chyba nie doceniacie. Jesteście mistrzem Italii, macie pewne miejsce w Lidze Mistrzów, którą pozostając w Liverpoolu Luis może sobie pooglądać jedynie w telewizji

Ibrahimović znów u Was?

- Adrian27th
- Juventino
Z całym szacunkiem ale Martinez i Schweini są słabsi od Vidala pod praktycznie kazdym względem.Effe pisze:
Poza tym w Bayernie środek pola jest bardzo mocny. Jeżeli dla Pepa będą wypychać z Monachium Gustavo (Schweini i Martinez są nie do ruszenia), żeby zrobić miejsce dla Vidala to uznam to za kompletne nieporozumienie.
:
Ibra na tak. 3-6-1 z Ibra na szpicy i jest miodenko.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Adrian27th
- Juventino
W którym miejscu jest napisane DUZO słabszy od Vidala?el Pirlo pisze:@italismano
Znów nie przesadzajmy, Schweinsteiger dużo słabszy od Vidala? :-D
ad ponizej:
Gdzie tu dowalenie? Takie są fakty.
Potwierdza to samo pierdzenie prasy niemieckiej o ofercie za Vidala.
Posadził by on kogoś na ławce. Czy to Szwajniego, czy Jorgusia.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 17:57 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebatiaen666
- Juventino
Italismano to zes dowalil, panowie trzymajmy poziom, nie pozwalajmy sobie na tak glupie teksty
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Podejrzewam, że wiele serwisów zagląda na krajowe fora klubów, bo tutaj najszybciej pojawiają się plotki z zagranicznych gazet 8)fazzi pisze:WP też już wszstko wie