Liga Mistrzów 2013/14
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Stary ja się hajtam w sobotę, zapierdziel mam niesamowity, a i tak na JP wejdę parę razy dzienniewojczech7 pisze: Ty nie masz czasem, Andrzeju, ważniejszych spraw na głowie, aniżeli wizyty na forum i typowanie losowania LM?![]()
![]()

Arsenal - jesteśmy raczej mocniejsi, za ew. zwycięstwo fejm będzie znacznie większy niż w przypadku Benfiki i Porto...
Ajax - j.w.
Celtic - j.w.
Grupa wydaje się bardzo medialna, co pozytywnie wpływa na możliwość obejrzenia Juve w Polskiej TV.
- Piti
- Juventino
Chciałbym w grupie Manchester United, a to dlatego ze w ostatnim czasie jestesmy chyba lepszą druzyną od czerwonych diablow i nie uwazam by byli jakims piekielnie mocnym przeciwnikiem, wiadomo mają atak marzeń (Rooney-RVP) ale samym atakiem w tak prestizowych rozgrywkach jak LM się nie wygrywa.
Z 3 i 4 koszyka chcialbym takie zespoly, zeby nie trzeba bylo na drugi koniec Europy jechac by rozegrac mecz, tak więdz powiedzmy że FC Basel i jakiś Anderlecht/Viktoria Pilzno by w zupełności wystarczała.
Z 3 i 4 koszyka chcialbym takie zespoly, zeby nie trzeba bylo na drugi koniec Europy jechac by rozegrac mecz, tak więdz powiedzmy że FC Basel i jakiś Anderlecht/Viktoria Pilzno by w zupełności wystarczała.
- kosciu88
- Juventino
1.Chelsea (Tradycyjnie)
2.Juventus
3.Bayer Leverkusen
4.Austria Wieden
Oby ominac City i BvB z trzeciego i bedzie dobrze.
2.Juventus
3.Bayer Leverkusen
4.Austria Wieden
Oby ominac City i BvB z trzeciego i bedzie dobrze.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No na pewno... :doh:e_bianconero pisze:Najtrudniej:
1.Barca
2.JUVE
3.Borussia
4.Sociedad
Mi to obojętne kto będzie z nami w grupie - Bayern, Barcelona? To znaczy, że unikniemy ich już w 1/8.
Mój typ:
1. ManU
2. Juventus
3. Bayer (trzeba skopać jakichś Niemców
4. Celtic (chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :twisted: )
- pan Zambrotta
- Juventino
ja się hajtam za dwa tygodnie w sobotę, a i tak na JP w robocie zawsze wejdęyanquez pisze:Stary ja się hajtam w sobotę, zapierdziel mam niesamowity, a i tak na JP wejdę parę razy dzienniewojczech7 pisze: Ty nie masz czasem, Andrzeju, ważniejszych spraw na głowie, aniżeli wizyty na forum i typowanie losowania LM?![]()
![]()
Zambro też sobie poradzi...

co do tematu - ponoć losuje Dżjanni Infantyno.
- Mate.G
- Juventino
I żadnego meczu w TVfazzi pisze:1. Benfica
2. Juve
3. FC Basel
4. Austrai Wiedeń
Tak to widzę

Jakiś jeden dobry zespół bym chciał mieć np BVB, Real czy United.
- mephisto
- Juventino
Moim zdaniem będzie taka grupa:
-Bayern,
-Juve,
-City,
-Sociedad.
Chciałbym:
-FC Barcelona/Manchester United (ze względu na kumpli
)
-Juve,
-Galata,
-Steaua.
Generalnie to liczę na nieudany turniej dla Hiszpanów i Niemców i dobry dla calcio.
-Bayern,
-Juve,
-City,
-Sociedad.
Chciałbym:
-FC Barcelona/Manchester United (ze względu na kumpli

-Juve,
-Galata,
-Steaua.
Generalnie to liczę na nieudany turniej dla Hiszpanów i Niemców i dobry dla calcio.
- Lucas87
- Juventino
Ja akurat jestem zdania, że kogokolwiek Juventus by nie wylosował z pewnością sobie poradzi. Drużyna, która myśli o zwycięstwie w tych rozgrywkach (i ma realne podstawy, aby tak sądzić)- nie powinna bać się nikogo. Wiadomo jednak, że lepiej nie trafiać w grupie na potęgi, lecz przydzielenie przez los jednej z nich na tym etapie(np. Bayern)- nie wyklucza wylosowania innej już w 1/8 (np. Barca).
Najłatwiejsi rywale jak dla mnie: Austria, Olympiakos, Benfica
Najłatwiejsi rywale jak dla mnie: Austria, Olympiakos, Benfica

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Eric6666
- Juventino
lepiej w grupie trafić na Bayern/Barce i przygotować się na ewentualną powtórkę w dalszej części.
Oby nie grupa śmierci;d 1 mocny zespół i 2 średniaki do pobicia.
Ps. chciałbym Real/ManU, a pewnie dostaniemy Porto
Oby nie grupa śmierci;d 1 mocny zespół i 2 średniaki do pobicia.
Ps. chciałbym Real/ManU, a pewnie dostaniemy Porto
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Mozna
- Juventino
Wolałbym mimo wszystko uniknąć powtórki sprzed roku gdzie drżeliśmy o awans do ostatniego meczu a pamiętajmy, że tamta grupa wydawała się łatwa i wcale nie jest powiedziane, że jak trafimy na teoretycznie słabsze drużyny to będzie łatwiej. W końcu to LM. Jednak dobrze byłoby uniknąć grupy śmierci i dalekich wyjazdów. Wierzę, że jakiej grupy byśmy nie wylosowali, to z niej wyjdziemy. Tym bardziej mając doświadczenie zebrane w poprzednim sezonie.
- Nedved1983
- Juventino
ja liczę na Barcelonę. dawno z nimi nie graliśmy, warto by było sprawdzić nasze 3-5-2 w starciu z nimi, do tego na 99% wybrał bym się na oba mecze.
pozostali rywale jak najłatwiejsi. jesienią musimy budować przewagę w lidze, by w styczniu było co tracić jak przyjdzie spadek formy.
pozostali rywale jak najłatwiejsi. jesienią musimy budować przewagę w lidze, by w styczniu było co tracić jak przyjdzie spadek formy.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Chciałbym aby Juve wylosowało taką grupę:
Porto
Juve
Ajax
Anderlecht
3 różne światy piłkarskie - fajnie mogłyby wyglądać meczę
Ewentualnie:
Arsenal