Serie A (22): JUVENTUS 1-2 Udinese

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2011, 22:39

Niestety wiara cudu nie przyniosła dzisiejszego wieczoru... :(

P.s. Gotowi na kolejna porażkę już w środę? :angry:

JUVE PER SEMPRE!!!
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Brak mi słów...

:puck: Krasic zdecydowanie potrzebuje odpoczynku...
:puck: Bez Alexa nie istniejemy...
:puck: Marchisio i tak do sprzedania...

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ze smutkiem przychodzi oglądać mecze Juventusu. Czekają nas większe rozczarowania, z Palermo 1 punkt będzie sukcesem a w takiej formie to możemy wygrywać jedynie z jakimiś wynalazkami typu Bari. Jeśli nic się nie zmieni (trener, jakiś transfer na koniec okienka) to zajmiemy jakieś 8 może nawet 10 miejsce. Nie ma w tej chwili nic, są jedynie przebłyski techniki pojedynczych zawodników, drużyna nie istnieje, nie sądziłem że będzie gorzej niż rok temu jednak myliłem się.

Juventus na zawsze!
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jezu, płakać się chce. I oni wczoraj mieli czelność opowiadać te wszystkie bzdury :angry: Spadamy na 7 miejsce w tabeli. W środę wyjazd do Palermo. Nie ma mocy w tych piłkarzach. Jeśli ten sezon nie będzie na straty to będzie cud. Potrzebny prawdziwy trener od zaraz. Nie wierzę że Ci piłkarze zapomnieli jak gra się w piłkę.

FORZA JUVE !!!
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Kiedyś podobno byliśmy Juventusem, podobno każdy przeciwnik w szatni już miał gęsią skórkę na myśl o spotkaniu z nami.
Dziś jesteśmy zwykłym klubem z prowincji. Brak jaj, zero zgrania, potraktowali to jak zwykły sparing. Gdzie szacunek wobec kibiców ?

Co tu dużo mówić Udinese okazało się lepsze. Jeszcze trochę i takie Lecce nas rozwali :o

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2011, 22:40

no co jak co del neri ze zmiana alberto i momo mogl sie wstrzymac
to bylo glupie

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

I znowu porażka czyli spadek o jedno miejsce w dół super :/ No ale nic może w następnym meczu będzie lepiej. Przynajmniej mam taką nadzieję :)

FORZA JUVE
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bartek(Juventino) pisze:
Dragon pisze:Są ciężkie warunki do gry, śliska piłka, zamiast strzelać jak najwięcej, idą przykładem Del Piero, to my chcemy wejść z piłką do bramki a Barcą nie jesteśmy!!
udine jest dziś przeslabe a nasym nawet chce się biegać :roll: Bonucci supersnajper.... Krasić...żal patrzeć na to co robi...naprawdę jest tak naiwny czy zabardzo wierzy w swoje możliwości? coś strasznego...

kibice :bravo: Coś co pozostało z dawnego Juventusu :ok:
Akurat biegać biegają. Chłopaki dali z siebie bardzo dużo, a i tak przegrali. To pokazuje, że po prostu aktualnie nie mamy żadnych szans na 4, a i o 5, 6 będzie trudno. Ale jak wygrać bez ataku i z obroną, która nie potrafi zagrać jednego meczu bez straty gola? Było trzeba wzmocnić się w zimie, a nie czekać nie wiem na co.
Chociaż Elkan pewnie cieszy się, że przegraliśmy, bo według kontraktów niektórych zawodników, których wysokość zależy od wyników, zapłaci im mniejsze pensje. I w ten sposób zaoszczędzimy pieniążki...
na krykieta zapewne...

LuckyLuciano

Juventino
Juventino

Mecz nie był taki zły, dobra dyspozycja Del Piero, to się dało zauważyć. Szkoda tych dwóch bramek bo tak naprawdę kontrolowali grę i dali się ponieść nonszalancji na boisku przy stanie 1:0. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> szkoda tego wyniku, Udine nas chyba teraz wyprzeda w lidze, jest źle ale gra zespołu się poprawiła i to daje nadzieje na lepsze jutro. ;-)

Ave Juve! Ave!
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2011, 22:41

rosomak pisze:no co jak co del neri ze zmiana alberto i momo mogl sie wstrzymac
to bylo glupie
Akurat Aquilani był do zmiany już dużo wcześniej. Grał bardzo słabo...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

BALCEREWICZ MUSI ODEJSC!!!

KLIK ==>www
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Tak jest przykro, można było dziś wygrać, źle się dzieje- takie czasy miały być już za nami. Pytanie co teraz ??

roostekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Emocje, emocje. Trzeba poczekać aż ochłoną i wtedy przejść do analizy. Moim zdaniem gra zła Juve to w dużej mierze problem psychiczny.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2011, 22:42

roostekk pisze:Przegrywamy mecz przez boki obrony, a szczególnie przez Grosso.
Ja bym się dzisiaj nie przyczepił do grosso. Dla mnie Bonnuci powinien juz dawno usiasc na laweczce. Mi się dziś bardzo podobała gra bocznych obrońców i mam nadzieje, że z Barzaglim w skladzie nie stradzimy z palermo bramy.

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2011, 22:42

fallweiss pisze:Tak jest przykro, można było dziś wygrać, źle się dzieje- takie czasy miały być już za nami. Pytanie co teraz ??
BALCEREWICZ MUSI ODEJSC!!!

A co do grosso, jest u mnie dzisiaj na wielkim plusie. Zaposcil brode i byl nierozpoznawalny dla mnie na boisku, takze dopoki nie mial pilki, nie denerwowalem sie tak bardzo.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2011, 22:43 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.

KLIK ==>www
Zablokowany