Serie A (22): JUVENTUS 1-2 Udinese
- Alexis93
- Juventino
Ze smutkiem przychodzi oglądać mecze Juventusu. Czekają nas większe rozczarowania, z Palermo 1 punkt będzie sukcesem a w takiej formie to możemy wygrywać jedynie z jakimiś wynalazkami typu Bari. Jeśli nic się nie zmieni (trener, jakiś transfer na koniec okienka) to zajmiemy jakieś 8 może nawet 10 miejsce. Nie ma w tej chwili nic, są jedynie przebłyski techniki pojedynczych zawodników, drużyna nie istnieje, nie sądziłem że będzie gorzej niż rok temu jednak myliłem się.
Juventus na zawsze!
- marek.siedlce
- Juventino
Jezu, płakać się chce. I oni wczoraj mieli czelność opowiadać te wszystkie bzdury
Spadamy na 7 miejsce w tabeli. W środę wyjazd do Palermo. Nie ma mocy w tych piłkarzach. Jeśli ten sezon nie będzie na straty to będzie cud. Potrzebny prawdziwy trener od zaraz. Nie wierzę że Ci piłkarze zapomnieli jak gra się w piłkę.

FORZA JUVE !!!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kiedyś podobno byliśmy Juventusem, podobno każdy przeciwnik w szatni już miał gęsią skórkę na myśl o spotkaniu z nami.
Dziś jesteśmy zwykłym klubem z prowincji. Brak jaj, zero zgrania, potraktowali to jak zwykły sparing. Gdzie szacunek wobec kibiców ?
Co tu dużo mówić Udinese okazało się lepsze. Jeszcze trochę i takie Lecce nas rozwali :o
Dziś jesteśmy zwykłym klubem z prowincji. Brak jaj, zero zgrania, potraktowali to jak zwykły sparing. Gdzie szacunek wobec kibiców ?
Co tu dużo mówić Udinese okazało się lepsze. Jeszcze trochę i takie Lecce nas rozwali :o
- Maku
- Juventino
na krykieta zapewne...Bartek(Juventino) pisze:Akurat biegać biegają. Chłopaki dali z siebie bardzo dużo, a i tak przegrali. To pokazuje, że po prostu aktualnie nie mamy żadnych szans na 4, a i o 5, 6 będzie trudno. Ale jak wygrać bez ataku i z obroną, która nie potrafi zagrać jednego meczu bez straty gola? Było trzeba wzmocnić się w zimie, a nie czekać nie wiem na co.Dragon pisze:Są ciężkie warunki do gry, śliska piłka, zamiast strzelać jak najwięcej, idą przykładem Del Piero, to my chcemy wejść z piłką do bramki a Barcą nie jesteśmy!!
udine jest dziś przeslabe a nasym nawet chce się biegać :roll: Bonucci supersnajper.... Krasić...żal patrzeć na to co robi...naprawdę jest tak naiwny czy zabardzo wierzy w swoje możliwości? coś strasznego...
kibiceCoś co pozostało z dawnego Juventusu
Chociaż Elkan pewnie cieszy się, że przegraliśmy, bo według kontraktów niektórych zawodników, których wysokość zależy od wyników, zapłaci im mniejsze pensje. I w ten sposób zaoszczędzimy pieniążki...
- LuckyLuciano
- Juventino
Mecz nie był taki zły, dobra dyspozycja Del Piero, to się dało zauważyć. Szkoda tych dwóch bramek bo tak naprawdę kontrolowali grę i dali się ponieść nonszalancji na boisku przy stanie 1:0. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> szkoda tego wyniku, Udine nas chyba teraz wyprzeda w lidze, jest źle ale gra zespołu się poprawiła i to daje nadzieje na lepsze jutro. ;-)
Ave Juve! Ave!
- wojczech7
- Juventino
Akurat Aquilani był do zmiany już dużo wcześniej. Grał bardzo słabo...rosomak pisze:no co jak co del neri ze zmiana alberto i momo mogl sie wstrzymac
to bylo glupie
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- fallweiss
- Juventino
Tak jest przykro, można było dziś wygrać, źle się dzieje- takie czasy miały być już za nami. Pytanie co teraz ??
- jareckik
- Juventino
Ja bym się dzisiaj nie przyczepił do grosso. Dla mnie Bonnuci powinien juz dawno usiasc na laweczce. Mi się dziś bardzo podobała gra bocznych obrońców i mam nadzieje, że z Barzaglim w skladzie nie stradzimy z palermo bramy.roostekk pisze:Przegrywamy mecz przez boki obrony, a szczególnie przez Grosso.
- Bartek88
- Juventino
BALCEREWICZ MUSI ODEJSC!!!fallweiss pisze:Tak jest przykro, można było dziś wygrać, źle się dzieje- takie czasy miały być już za nami. Pytanie co teraz ??
A co do grosso, jest u mnie dzisiaj na wielkim plusie. Zaposcil brode i byl nierozpoznawalny dla mnie na boisku, takze dopoki nie mial pilki, nie denerwowalem sie tak bardzo.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2011, 22:43 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.