Sparing (24.07): JUVENTUS 2-1 Lyon

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2010, 17:11

Barabasz pisze:
Łukasz pisze:
Barabasz pisze: -Krasic/Giovinco-Pepe/Camor/Martinez
Krasić przychodzi na prawą stronę.
A na lewą kto ? Lanzafame i na obie Martinez ? Ja go z potrzeby pozycji widziałbym na lewej...
Najprawdopodobniej Lanza i Pepe, oni mieli styczność z tą pozycją. Martinez zagrał na lewej stronie (i to ataku) ze trzy-cztery mecze w zeszłym sezonie, z czego tylko jeden od pierwszych minut. A Krasić z tego co wiem nigdy na lewej nie grał.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2010, 22:16

Łukasz pisze:
Barabasz pisze:
Łukasz pisze:
Krasić przychodzi na prawą stronę.
A na lewą kto ? Lanzafame i na obie Martinez ? Ja go z potrzeby pozycji widziałbym na lewej...
Najprawdopodobniej Lanza i Pepe, oni mieli styczność z tą pozycją. Martinez zagrał na lewej stronie (i to ataku) ze trzy-cztery mecze w zeszłym sezonie, z czego tylko jeden od pierwszych minut. A Krasić z tego co wiem nigdy na lewej nie grał.
:doh:. Prawda że wieje masakrą ? Jakoś przestaję wierzyć w te "wielkie dwa nazwiska" przybywające do Turynu... No chyba że to Bonucci i Pepe, wtedy sorry, po prostu się nie zrozumieliśmy :angry:
Bardzo szkoda kontuzji Giovinco- pod nieobecność kadrowiczów mógł się pokazać od początku Del Neriemu :/ . Mimo wszystko ślepo (i naiwnie) wierzę, że Seba dostanie swoją szansę i ją wykorzysta. Dwa młode skrzydła, Giovinco i Lanzafame a przed nimi Diego i Trezegol... to by mogło być niezłe...
Krystalizuje się skład i koncepcja na ten sezon. Przyjdzie nam ją ocenić w maju, ale na ten moment... albo nie, odpuszczę ;). Mercato się nie zamknęło, głowa Del Neriego mam nadzieję też nie :whistle:...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany