Sparing (24.07): JUVENTUS 2-1 Lyon
- Łukasz
- Juventino
Najprawdopodobniej Lanza i Pepe, oni mieli styczność z tą pozycją. Martinez zagrał na lewej stronie (i to ataku) ze trzy-cztery mecze w zeszłym sezonie, z czego tylko jeden od pierwszych minut. A Krasić z tego co wiem nigdy na lewej nie grał.Barabasz pisze:A na lewą kto ? Lanzafame i na obie Martinez ? Ja go z potrzeby pozycji widziałbym na lewej...Łukasz pisze:Krasić przychodzi na prawą stronę.Barabasz pisze: -Krasic/Giovinco-Pepe/Camor/Martinez
- Brutalo
- Juventino
:doh:. Prawda że wieje masakrą ? Jakoś przestaję wierzyć w te "wielkie dwa nazwiska" przybywające do Turynu... No chyba że to Bonucci i Pepe, wtedy sorry, po prostu się nie zrozumieliśmyŁukasz pisze:Najprawdopodobniej Lanza i Pepe, oni mieli styczność z tą pozycją. Martinez zagrał na lewej stronie (i to ataku) ze trzy-cztery mecze w zeszłym sezonie, z czego tylko jeden od pierwszych minut. A Krasić z tego co wiem nigdy na lewej nie grał.Barabasz pisze:A na lewą kto ? Lanzafame i na obie Martinez ? Ja go z potrzeby pozycji widziałbym na lewej...Łukasz pisze:
Krasić przychodzi na prawą stronę.

Bardzo szkoda kontuzji Giovinco- pod nieobecność kadrowiczów mógł się pokazać od początku Del Neriemu

Krystalizuje się skład i koncepcja na ten sezon. Przyjdzie nam ją ocenić w maju, ale na ten moment... albo nie, odpuszczę