Mercato (Lato 2016)
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Nie wróci, Asa nie ma kolan. W żadnym meczu przedsezonowym nie zachwycił. Już nawet Roberto P. pokazał rzadko bo rzadko nieszablonowane zagranie, ale sorry Kwadwo twój czas w Turynie się skończył. Daliśmy mu 2 lata na rehe i teraz czas na rozstanie.Krystek pisze:Nie zdziwię się jak już nikt nie przyjdzie, ale jeśli Asamoah wróciłby do formy sprzed kontuzji to on może być dobrym zastępstwem dla Pogby.
Myślę, że nawet obecnie jesteśmy na zero. Jak doliczysz drobne za Padoina, Buchela, i innych młodzików sprzedanych19redhof10 pisze:Wychodzi na to że w tym okienku stracilismy tylko 5 mln.
Morata i Pogba + Isla około +140
Pjanic+ Igła+ Pjaca - 145.
Bez jaj. Chyba jakies 50 baniek na jednego kozaka do pomocy powinno sie zneleźć.
- wojczech7
- Juventino

Właśnie dokonałeś porównania pretendującego do najgłupszego w tym tygodniu, co nie jest łatwe na tym forum. Gratulujęjpjp5 pisze:Tak samo myślą urzędnicy i posłowie w Polsce. Nie nasze pieniadze to mozna za wszystko wydawac dwa razy tyle ile jest warte. Gratuluje filozofii.Buzol pisze: Dlaczego sporo osób patrzy na mercato przez pryzmat kasy? To nie są Wasze pieniądze.
Są jakieś sygnały, co do naszych dalszych kroków, czy póki co cisza?
Ktoś z zarządu wypowiedział się nt. Pogby?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Robaku
- Juventino

nie, nie wierzymy. Czekamy jak się będzie kajał, jak to pragnął zostać w Juve i walczyć o LM, ale klub chciał go sprzedać. czyli blah blah blah...United pisze:Wierzycie że Pogba jeszcze zostanie w Juve?Obecnie jest w Manchesterze gdzie przechodzi testy medyczne
Witsel nie wystarczy, szczerze. Jeśli Axel jest na nas napalony to ja bym zaryzykował Marottastyle dla Belga - najwyżej go nie pozyskamy, a teraz szarpnął się po Maticia, Brozo i ew. Gustavo.
- Szilgu
- Juventino

Leminę wykupiliśmy. I zapłaciliśmy za wypożyczenie Benatii.Robaku pisze:Myślę, że nawet obecnie jesteśmy na zero. Jak doliczysz drobne za Padoina, Buchela, i innych młodzików sprzedanych19redhof10 pisze:Wychodzi na to że w tym okienku stracilismy tylko 5 mln.
Morata i Pogba + Isla około +140
Pjanic+ Igła+ Pjaca - 145.
Bez jaj. Chyba jakies 50 baniek na jednego kozaka do pomocy powinno sie zneleźć.
- Olek1987
- Juventino

Wliczając sprzedaż Zazy i Hernanesa to nawet jesteśmy na około +20 mln :roll:
Piszecie, że 50 mln powinno się znaleźć, Tylko problem w tym kogo kupić.
Matuidi według właściciela PSG nie odejdzie, Sissoko - temu się marzy Real o czym zresztą oficjalnie mówi. Witsel - nie jestem przekonany. Luiz Gustavo - gracz pasujący do poziomu Interu.
Jedyne nazwisko jakie mi przychodzi do głowy to Herrera
pytanie czy do wyjęcia
Matuidi według właściciela PSG nie odejdzie, Sissoko - temu się marzy Real o czym zresztą oficjalnie mówi. Witsel - nie jestem przekonany. Luiz Gustavo - gracz pasujący do poziomu Interu.
Jedyne nazwisko jakie mi przychodzi do głowy to Herrera
Zero szacunku dla Pogby
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Potencjalna sprzedaż Pogby - oficjala nie ma powinna dać do zrozumienia że nie ma piłkarzy nie do wyjęcia, każdy jest !
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Robaku
- Juventino

Herrerą byłem zachwycony po MŚ 2014, ale mniemam, że jeśli z Porto nie ruszył w ciagu dwóch lat to nie ma szalu z chłopakiem.Olek1987 pisze:Wliczając sprzedaż Zazy i Hernanesa to nawet jesteśmy na około +20 mln :roll:
Jedyne nazwisko jakie mi przychodzi do głowy to Herrerapytanie czy do wyjęcia
Czy wszyscy Ci, którzy się nim zachwycają widzieli jego w ostatnim sezonie Porto lub w Copa w tym roku?( bo rozumiem, że rozmawiamy o Hectorze a nie Andrei).
Z drugiej strony musimy mówić o dwóch zawodnikach - jednym ofenswynym imo tutaj Brozović, drugim przecinaku, defensywnym ja bym postawił na Maticia i probówal przekoać Witsela, żeby czekał. Podpiszemy z nim w zimę i może wtedy dogadamy się z Zenitem na odejśćie za groszę. Chyba, że Pereyra skusi się na to Rosję.
- Vincitore
- Juventino

Chłopaki na VS właśnie rozkminiają jakiś wpis Momblano, nie wiem czy obecny czy z przeszłości, ale chodzi o to, że ów dziennikarz przekonuje, iż w najbliższym czasie ściągniemy jakiegoś zawodnika Realu. Najbardziej prawdopodobny wydaje się być Kovacic, mowa też o Isco, a nawet Jamesie. Casemiro jest raczej nierealną opcją.
Jest też info, że możemy wjechać między Napoli a Diawarę. Piłkarz znakomity, ale po ostatnich cudach z brakiem znaku życia, musiałby go Buffon z resztą decyzyjnych przytulić do piersi i wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi.
Jest też info, że możemy wjechać między Napoli a Diawarę. Piłkarz znakomity, ale po ostatnich cudach z brakiem znaku życia, musiałby go Buffon z resztą decyzyjnych przytulić do piersi i wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi.
- YaSq
- Juventino

:hellyes:United pisze:Wierzycie że Pogba jeszcze zostanie w Juve?Obecnie jest w Manchesterze gdzie przechodzi testy medyczne
Tylko taka mała uwaga. Pjanić przy transferze do Juve, zrzekł się ~6mln € by móc tu grać i zacząć WYGRYWAĆ. Higuan przy transferze (imo mocno przepłaconym) zrzekł się 4mln € by grać w Juve i WYGRYWAĆ. Pogba zrzekł sie przy transferze do MU (imo mocno przepłaconym) możliwości wygrania LM (z nim czy bez niego jesteśmy w TOP4 faworytów do wygrania) by móc zarabiać 5 mln € więcej za sezon. Zastanów się nad tym jak znów będziecie analizować przyczyny przegranego sezonu.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Robaku
- Juventino

No właśnie Real. Teraz Jese do PSG, a ja się zastanawiam po co się napinaliśmy na Real ws. Pogby jak koniec końców i tak go sprzedaliśmy... Przecież mogślimy zrobić niezly deal z Realem ws. Kovacic, Isco i Morata, a i pewnie jakieś drobne by dorzucili.Vincitore pisze:Chłopaki na VS właśnie rozkminiają jakiś wpis Momblano, nie wiem czy obecny czy z przeszłości, ale chodzi o to, że ów dziennikarz przekonuje, iż w najbliższym czasie ściągniemy jakiegoś zawodnika Realu. Najbardziej prawdopodobny wydaje się być Kovacic, mowa też o Isco, a nawet Jamesie. Casemiro jest raczej nierealną opcją.
- United
- Juventino

YaSq pisze::hellyes:United pisze:Wierzycie że Pogba jeszcze zostanie w Juve?Obecnie jest w Manchesterze gdzie przechodzi testy medyczne
Tylko taka mała uwaga. Pjanić przy transferze do Juve, zrzekł się ~6mln € by móc tu grać i zacząć WYGRYWAĆ. Higuan przy transferze (imo mocno przepłaconym) zrzekł się 4mln € by grać w Juve i WYGRYWAĆ. Pogba zrzekł sie przy transferze do MU (imo mocno przepłaconym) możliwości wygrania LM (z nim czy bez niego jesteśmy w TOP4 faworytów do wygrania) by móc zarabiać 5 mln € więcej za sezon. Zastanów się nad tym jak znów będziecie analizować przyczyny przegranego sezonu.
Nie bedzie czego analizowac bo albo wygramy Lige Europy albo Lige
Daje sobie reke uciac ze nie wygracie Ligi Mistrzow
- Robaku
- Juventino

no wy 145... nawet w zasadzie.United pisze:Axel pisze:Szkoda Pogby bo nie widzę, nikogo kto by mógł go zastąpić...ale z drugiej strony 130 mln to majstersztyk.
130 milionow? nie wiem kto tyle zaplacil xD
Wygarcie albo Ligę albo LM... ciekawe.
Mou scinający się na LE...hahahah, będzie cisnął do końca ligę, a i tak albo Conte, albo Klopp a pewnie Pep go ostro pojedzie.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2016, 17:35 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.