Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
unbelievable87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:47

Andryk pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Szikit pisze:Cabrini
Liczyłem że będzie miał rację jak co do innej 10 - meczy z rzędu - liczyłem że przynajmniej nasza 10 - zostanie. Poza tym wierzyłem że on ma sensowne źródła - i w tą teorię że dziennikarze robią cyrk. No a ta kampania Adidasa ma ich strollować.
Szikit pisze:Morata+Pogba+Cuadrado<Higuain+Piajnic+Matuidi+Alves+Pjaca.
Ech tak teraz oglądam ten mecz i patrze na nich jak na bandę najemników - wszyscy grajacych przed Buffon - BBC. Przykre to, kibicujemy klubowi, kochamy te barwy herb, jednak za wszystko odpowiadają w dużej części najemnicy. Można się spierać czy na plus czy nie na plus. Na Dybale zaczynam patrzeć jak na następce - ale nie ADP tylko Messiego w Barcelonie. Bo jeżeli Pogba odejdzie w to mercato, moje marzenia o potędze i wiara w budowę wielkiego Juventusu legną w gruzach.

Śmiejcie się ale płakać zacząłem chwilę przed meczem, moja panna mnie uspokajała. Ona dalej wierzy że Pogba zostanie.

FinoAllaFine
Forza Juve :cry:
Ty to tak na serio? Weź prysznić bo od paru dni nie mogę czytać juz Twoich wypocin.

ps. Dalej wierzę w sprzedaż Leminy i zostanie PP
Ja staram się całkowicie omijać jego posty...szkoda na nie czasu.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 51 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:55

ForzaItanimulli3vujcm :shock: Ty ziomek może zadzwonić po Twoją mamę, albo do psychologa ?

Ciekaw jestem kiedy gościu sobie w końcu da spokój z pisaniem na tym forum.

Jeżeli Pogba odejdzie, to ja nie chce żeby jego nst byli kupiony już Pjanic, Matuidi, czy inny Witsel...

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:57

Dobra z tego wszystkiego sprostuje jedno z tym BBC - z tego wszystkiego aż zapomniałem, że gramy dziś z Ruganim i Benatią - bo zamyślony byłem zbytnio.

Nie wiem o co wam chodzi? Co roku przebudowa, co roku wyprzedaż najlepszych zawodników. 352 dwa lata temu a dzisiaj wskaż podobieństwa w pierwszej i drugiej linii . Załóżmy że odejdzie Pogba - trzon drużyny non stop, zmieniany. Który klub buduje w ten sposób potęgę na lata?

Skoro odszedł Pogba rok, dwa lata i odejdzie Dybala. Efekt Domina.
Alexinhio-10 pisze:ForzaItanimulli3vujcm :shock: Ty ziomek może zadzwonić po Twoją mamę, albo do psychologa ?

Ciekaw jestem kiedy gościu sobie w końcu da spokój z pisaniem na tym forum.
A ty jak piszesz o Iluminatach i NWO to może mądry jesteś? Zostaw mnie w spokoju ja Cię nie ruszam dzieciaku.
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 14:59 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 14:59

Czym się przejmujecie Forzacośtam to mentalne dziecko (może i fizycznie ale tego nie wiem), i rozpacz po utracie Pogby przeplata fantazjami o utrzymywaniu w Juve ośmiu pomocników podobnej klasy.

Kibicuje się klubowi a nie pojedynczym zawodnikom. Tym bardziej że Pogba przy całej sympatii do niego, nie miał decydującego wpływu na wygląd drużyny. Na boisku pozwalano mu na wiele, a mimo to nie ciągnął ekipy w żadnym z najważniejszych spotkań - a potrafili to robić tacy zawodnicy jak Zaza, czy charakterny Sturaro.

Zostanie - będzie świetnie! Odejdzie - trudno.

ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 15:21

Pisał ktoś o tym, że były gracz Juventusu, który odszedł za darmo do Sevilli rok temu zmienił właśnie klub? :) Fernando Llorente odszedł do Swensea za 6mln euro :) Jednak dało się wyżebrać coś za niego. Ciekawe czy coś z tego mamy, jeśli poszliśmy im na rękę rok temu?

Tak, już było... :facepalm: /Vanquish

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 15:25

ZaperJuve pisze:Ciekawe czy coś z tego mamy, jeśli poszliśmy im na rękę rok temu?
Nie im, tylko Hiszpanowi. Moratta nawet tłumaczył, że był to ukłon w stronę Llorente za to, że przesiedział pół sezonu na ławce w Bilbao, byle zagrać w Juve.

Poziom świadomości niektórych użytkowników mnie przeraża. Nie dziwię, że że niektórzy userzy ograniczają się do prowokacji :smile:

ZaperJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 15:35

Szikit pisze:Nie im, tylko Hiszpanowi. Moratta nawet tłumaczył, że był to ukłon w stronę Llorente za to, że przesiedział pół sezonu na ławce w Bilbao, byle zagrać w Juve.

Poziom świadomości niektórych użytkowników mnie przeraża. Nie dziwię, że że niektórzy userzy ograniczają się do prowokacji :smile:
Mimo wszystko Sevilli tez poszliśmy na rękę, bo szukała napastnika, a my oddaliśmy im całkiem dobrego grajka za 0 :) To że Llorente też, to inna sprawa. Wystarczy głową ruszyć :)

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 15:58

Tymczasem w necie pojawiła się informacja, że Juventus potwierdził zgodę na badania medyczne Pogby.

Nawet moderatorzy na manutd.pl mówią, że to oficjalne...
http://www.manutd.pl/2016/08/07/di-marz ... edycznych/
...ale źródła brak. Nie można normalnie poczekać na wyjaśnienie sytuacji, tylko trzeba robić taki burdel?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:02

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:04

Spokojnie, Cabrini zaraz zdementuje. Chyba, że nie zdąży i nie będzie mógł się już wypowiadać na forum.

mate123

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:04

Jak tam Cabrini, dalej czekasz na Pogbe w Vinovo?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:06

Nie rozumiem dlaczego w takim razie na oficjalnej stronie Juventusu cisza?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:06

Co za cieć.. Jak ważniejsze dla niego lajki i fejm to niech spada. Zero ambicji- wracać tam gdzie cie nie chciano :doh:

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:07

Ciao Paul. Zostaniesz zapamiętany...jako najgorszy nosiciel numeru 10 w Juventusie. Półksiężyc na drogę i miłych czwartków w przyszłym sezonie.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2016, 16:07

PlanetJuve pisze:Co za cieć.. Jak ważniejsze dla niego lajki i fejm to niech spada. Zero ambicji- wracać tam gdzie cie nie chciano :doh:
marca podawała 18 mln euro za sezon netto.
Rozumiem. Szkoda.

Zablokowany