Mercato (Lato 2016)
- unbelievable87
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja staram się całkowicie omijać jego posty...szkoda na nie czasu.Andryk pisze:Ty to tak na serio? Weź prysznić bo od paru dni nie mogę czytać juz Twoich wypocin.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Liczyłem że będzie miał rację jak co do innej 10 - meczy z rzędu - liczyłem że przynajmniej nasza 10 - zostanie. Poza tym wierzyłem że on ma sensowne źródła - i w tą teorię że dziennikarze robią cyrk. No a ta kampania Adidasa ma ich strollować.Szikit pisze:CabriniEch tak teraz oglądam ten mecz i patrze na nich jak na bandę najemników - wszyscy grajacych przed Buffon - BBC. Przykre to, kibicujemy klubowi, kochamy te barwy herb, jednak za wszystko odpowiadają w dużej części najemnicy. Można się spierać czy na plus czy nie na plus. Na Dybale zaczynam patrzeć jak na następce - ale nie ADP tylko Messiego w Barcelonie. Bo jeżeli Pogba odejdzie w to mercato, moje marzenia o potędze i wiara w budowę wielkiego Juventusu legną w gruzach.Szikit pisze:Morata+Pogba+Cuadrado<Higuain+Piajnic+Matuidi+Alves+Pjaca.
Śmiejcie się ale płakać zacząłem chwilę przed meczem, moja panna mnie uspokajała. Ona dalej wierzy że Pogba zostanie.
FinoAllaFine
Forza Juve
ps. Dalej wierzę w sprzedaż Leminy i zostanie PP
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
ForzaItanimulli3vujcm :shock: Ty ziomek może zadzwonić po Twoją mamę, albo do psychologa ?
Ciekaw jestem kiedy gościu sobie w końcu da spokój z pisaniem na tym forum.
Jeżeli Pogba odejdzie, to ja nie chce żeby jego nst byli kupiony już Pjanic, Matuidi, czy inny Witsel...
Jeżeli Pogba odejdzie, to ja nie chce żeby jego nst byli kupiony już Pjanic, Matuidi, czy inny Witsel...
- CzeczenCZN
- Juventino

Dobra z tego wszystkiego sprostuje jedno z tym BBC - z tego wszystkiego aż zapomniałem, że gramy dziś z Ruganim i Benatią - bo zamyślony byłem zbytnio.
Nie wiem o co wam chodzi? Co roku przebudowa, co roku wyprzedaż najlepszych zawodników. 352 dwa lata temu a dzisiaj wskaż podobieństwa w pierwszej i drugiej linii . Załóżmy że odejdzie Pogba - trzon drużyny non stop, zmieniany. Który klub buduje w ten sposób potęgę na lata?
Skoro odszedł Pogba rok, dwa lata i odejdzie Dybala. Efekt Domina.
Nie wiem o co wam chodzi? Co roku przebudowa, co roku wyprzedaż najlepszych zawodników. 352 dwa lata temu a dzisiaj wskaż podobieństwa w pierwszej i drugiej linii . Załóżmy że odejdzie Pogba - trzon drużyny non stop, zmieniany. Który klub buduje w ten sposób potęgę na lata?
Skoro odszedł Pogba rok, dwa lata i odejdzie Dybala. Efekt Domina.
A ty jak piszesz o Iluminatach i NWO to może mądry jesteś? Zostaw mnie w spokoju ja Cię nie ruszam dzieciaku.Alexinhio-10 pisze:ForzaItanimulli3vujcm :shock: Ty ziomek może zadzwonić po Twoją mamę, albo do psychologa ?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2016, 14:59 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino

Czym się przejmujecie Forzacośtam to mentalne dziecko (może i fizycznie ale tego nie wiem), i rozpacz po utracie Pogby przeplata fantazjami o utrzymywaniu w Juve ośmiu pomocników podobnej klasy.
Kibicuje się klubowi a nie pojedynczym zawodnikom. Tym bardziej że Pogba przy całej sympatii do niego, nie miał decydującego wpływu na wygląd drużyny. Na boisku pozwalano mu na wiele, a mimo to nie ciągnął ekipy w żadnym z najważniejszych spotkań - a potrafili to robić tacy zawodnicy jak Zaza, czy charakterny Sturaro.
Zostanie - będzie świetnie! Odejdzie - trudno.
Kibicuje się klubowi a nie pojedynczym zawodnikom. Tym bardziej że Pogba przy całej sympatii do niego, nie miał decydującego wpływu na wygląd drużyny. Na boisku pozwalano mu na wiele, a mimo to nie ciągnął ekipy w żadnym z najważniejszych spotkań - a potrafili to robić tacy zawodnicy jak Zaza, czy charakterny Sturaro.
Zostanie - będzie świetnie! Odejdzie - trudno.
- ZaperJuve
- Juventino

Pisał ktoś o tym, że były gracz Juventusu, który odszedł za darmo do Sevilli rok temu zmienił właśnie klub?
Fernando Llorente odszedł do Swensea za 6mln euro
Jednak dało się wyżebrać coś za niego. Ciekawe czy coś z tego mamy, jeśli poszliśmy im na rękę rok temu?
Tak, już było...
/Vanquish
Tak, już było...
- Szilgu
- Juventino

Nie im, tylko Hiszpanowi. Moratta nawet tłumaczył, że był to ukłon w stronę Llorente za to, że przesiedział pół sezonu na ławce w Bilbao, byle zagrać w Juve.ZaperJuve pisze:Ciekawe czy coś z tego mamy, jeśli poszliśmy im na rękę rok temu?
Poziom świadomości niektórych użytkowników mnie przeraża. Nie dziwię, że że niektórzy userzy ograniczają się do prowokacji
- ZaperJuve
- Juventino

Mimo wszystko Sevilli tez poszliśmy na rękę, bo szukała napastnika, a my oddaliśmy im całkiem dobrego grajka za 0Szikit pisze:Nie im, tylko Hiszpanowi. Moratta nawet tłumaczył, że był to ukłon w stronę Llorente za to, że przesiedział pół sezonu na ławce w Bilbao, byle zagrać w Juve.
Poziom świadomości niektórych użytkowników mnie przeraża. Nie dziwię, że że niektórzy userzy ograniczają się do prowokacji
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Tymczasem w necie pojawiła się informacja, że Juventus potwierdził zgodę na badania medyczne Pogby.
Nawet moderatorzy na manutd.pl mówią, że to oficjalne...
http://www.manutd.pl/2016/08/07/di-marz ... edycznych/
...ale źródła brak. Nie można normalnie poczekać na wyjaśnienie sytuacji, tylko trzeba robić taki burdel?
Nawet moderatorzy na manutd.pl mówią, że to oficjalne...
http://www.manutd.pl/2016/08/07/di-marz ... edycznych/
...ale źródła brak. Nie można normalnie poczekać na wyjaśnienie sytuacji, tylko trzeba robić taki burdel?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- CzeczenCZN
- Juventino

Nie rozumiem dlaczego w takim razie na oficjalnej stronie Juventusu cisza?
- PlanetJuve
- Juventino

Co za cieć.. Jak ważniejsze dla niego lajki i fejm to niech spada. Zero ambicji- wracać tam gdzie cie nie chciano :doh:
- rydwadydwa
- Juventino

Ciao Paul. Zostaniesz zapamiętany...jako najgorszy nosiciel numeru 10 w Juventusie. Półksiężyc na drogę i miłych czwartków w przyszłym sezonie.