Juve i Nike
- Jah
- Juventino
W tej calej dlugiej debacie zapomnieliscie o malym szczegole. Koszulka domowa - oczywiscie w podluzne bialo-czarne pasy. Ale zapomnieliscie o o... spodenkach i getrach;). Bo Juve w jednym sezonie gra w bialych getrach i spodenkach a w drugim(jak obecnie) w czarnych. Ktora kombinacja jest lepsza?... zawsze bylem zdania, ze czarne... aaaale jest mi to w tej chwili zupelnie obojetne. Bardzo duze znaczenie ma tutaj wyglad kompletu rezerwowego. Nie rozumiem czemu nie podoba wam sie kolor rozowy. Jak to pedalski? co z tego, ze wszyscy sie beda z nas smieli?... nie jest wcale najgorszy i jakbyscie juz byli skazani na caly rozowy komplet to mowie wam, ze byscie sie nie zawiedli. Obecne koszulki niezbyt przypadaja mi do gustu. Za duzo na nich reklam... ten znaczek firmy 'tamoil' jest beznadziejny... do tego dochodza te znaczki na ramionach - zupelnie niepotrzebne. Świetne sa natomiast spodenki na ktorych widnieje znaczek Juve. Jezeli chodzi o przeszlosc to namilej wspoinam czasy 'Sony'. Stymze w tamtym latach bardzo popularnym motywem byl kolnierzyk. Jeesuuuuu wprost nie moge sie teraz na to patrzec - zenujace. Nike wymysla dosysc proste koszulki. Nic nie narzuca poza charakterystycznym znaczkiem w przeciwienstwie np. do adidasa, gdzie widoczne musza byc na koszulkach i spodenkach klasyczne 3 paski;). Jezeli za 3 dni pokonamy Milan... to naprawde powinnismy sprawic sobie cos specjalnego. Mi sie baardzo podoba rozowy komplet... jesli jednak dzialacze zrezygnuja z tego... zdecydowaie jestem za czarnymi strojami.
Dom: Bialo-czarna koszulka, biale spodenki, biale getry.
Wyjazd: Rozowe - calosc lub Czarne - calosc... motyw z gwiazdami z lat 96-97 - zolte na niebieskim tle badz 99 czarne na bialym... tez sa mile widziane;).
Dom: Bialo-czarna koszulka, biale spodenki, biale getry.
Wyjazd: Rozowe - calosc lub Czarne - calosc... motyw z gwiazdami z lat 96-97 - zolte na niebieskim tle badz 99 czarne na bialym... tez sa mile widziane;).
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- juveluck
- Juventino
Od sezonu 97/98 wystepuja w czrnych getrach i spodenkach(choc zdazaja sie zadkie wyjatki) . Co bylo jednak dla mnie zaskakujaca zmianom bo od niepamietnych czasow getry i spodenki byly biale. I szcerze mowiac nie potrafie sie zdecydowac ktore bym wolal, ale pewnie zostana czarne, a moze nie...Jah pisze:. Koszulka domowa - oczywiscie w podluzne bialo-czarne pasy. Ale zapomnieliscie o o... spodenkach i getrach;). Bo Juve w jednym sezonie gra w bialych getrach i spodenkach a w drugim(jak obecnie) w czarnych.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Jah
- Juventino
Tak? a przypomnij sobie ubiegly sezon.juveluck pisze: Od sezonu 97/98 wystepuja w czrnych getrach i spodenkach(choc zdazaja sie zadkie wyjatki) . Co bylo jednak dla mnie zaskakujaca zmianom bo od niepamietnych czasow getry i spodenki byly biale. I szcerze mowiac nie potrafie sie zdecydowac ktore bym wolal, ale pewnie zostana czarne, a moze nie...
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- juveluck
- Juventino
Zeczywiscie w zeszlym sezonie mieli biale spodnie. Moj blad :oops: , SORA.Jah pisze:Tak? a przypomnij sobie ubiegly sezon.juveluck pisze: Od sezonu 97/98 wystepuja w czrnych getrach i spodenkach(choc zdazaja sie zadkie wyjatki) . Co bylo jednak dla mnie zaskakujaca zmianom bo od niepamietnych czasow getry i spodenki byly biale. I szcerze mowiac nie potrafie sie zdecydowac ktore bym wolal, ale pewnie zostana czarne, a moze nie...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- YoUri`
- Qualità Juventino
Ja bym wolal czarne getry i spodenki - nie wiem czemu ale jakos mnie najbardziej ciagnie do tego koloru
i wogole jakos tak fajniej w nich pilkarze wygladaja.. jeszcze bym zrobil wyjazdowe koszulki cale czarne - jak z ubieglego sezonu - wypasione byly 

- Slim
- Juventino
Temat czarnych koszulek byl juz poruszony wczesniej i doszlismy do wniosku ze to zly pomysl bo mozna sie po prostu usmazyc z reszta wiem to z wlasnego doswiadczenia dzisiaj prawie sie spalilem w tej mojej czarnej koszulce Mality...
- Medi
- Qualità Juventino
Zależy jak dla kogo... 8)Philby pisze:Temat czarnych koszulek byl juz poruszony wczesniej i doszlismy do wniosku ze to zly pomysl bo mozna sie po prostu usmazyc ...
rezerwowa dywiza jest i tak używana jedynie w meczach LM, które jak wiemy odbywają się wieczorem, więc nie ma to wielkiego znaczenia.
A w meczach ligowych mogłyby być używane jedynie w meczu z Udinese na wyjeździe....a jak sie skończył mecz w zeszłym roku z Udinese w czarnych koszulkach wszyscy wiemy :twisted:
...i dodam, że było ponad 30 stopni w cieniu 8)
- Slim
- Juventino
Wiem wiem wiem.... i bardzo sie cieszylem....
No w sumie mzoe fajny pomysl ale zostawmy barwy takie jakie sa
Bianconneri to Biannconeri a nie neri ;-)
PS. wiecie jakie mam nerwy przed finalem?? juz sie denerwuje a to dopiero jutro...
No w sumie mzoe fajny pomysl ale zostawmy barwy takie jakie sa

PS. wiecie jakie mam nerwy przed finalem?? juz sie denerwuje a to dopiero jutro...