Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- kaczy19FJ
 - Juventino

Jakby można było zauważyć na każdy mecz słabo się przygotowują. Każdy, który oczywiście jest w TV. A wtopy to oni co mecz mają też:Pjohnnybgoode pisze:Olbrychski się poprawił później, zejdź z niegolenor pisze:Dla nich jest nawet Argentyńczykiem ;]Robaku pisze:Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?Co nie zmienia faktu że o lidze włoskiej pojęcie ma marne. Wie ktoś dlaczego pan Milko nie komentuje już spotkań Juve?
- johnnybgoode
 - Juventino

Pan Lipiński akurat myli się bardzo rzadko 
 No, to jedziemy z drugą połową!

- Robaku
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy

wiedziałem, ze murzynek nie dokonczy meczu, ale nam to nie przeszkadza, żeby zremisowac, oj nie jestem pewien tego mistrza, trzeba wygrac dwa mecze do konca, bo jak nie to Milan nie przegra juz niczego.

- mati888
 - Juventino

macie, cholera, swoje 3-0, macie
właśnie tak - jeden głupi bład, jedno złe przyjęcie może zadecydować o Scudetto, dlatego własnie nie ma co się spuszczać zanim nie da go nam matematyka. Jarajmy się dalej i pompujmy balonik - takie coś jak dziś, będzie smakowało jeszcze bardziej nieprzyjemnie :doh:

właśnie tak - jeden głupi bład, jedno złe przyjęcie może zadecydować o Scudetto, dlatego własnie nie ma co się spuszczać zanim nie da go nam matematyka. Jarajmy się dalej i pompujmy balonik - takie coś jak dziś, będzie smakowało jeszcze bardziej nieprzyjemnie :doh:
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
						- annihilator1988
 - Juventino

Dramat, wiedziałem, że kiedyś takie podawanie do Buffona źle się skończy  
 Oglądałem mecz i miałe deja vu. Mecz identyczny do tego z Chievo. Kuźwa

- mateelv
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Ktoś wspominał o remisie w tym meczu jako o zimnym prysznicu... 
Buffon, dobra.
Ale co to było za badziewie z przodu cały mecz? 90 minut+ większość czy tam połowa w przewadze i nic? haha

Buffon, dobra.
Ale co to było za badziewie z przodu cały mecz? 90 minut+ większość czy tam połowa w przewadze i nic? haha