Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- kaczy19FJ
- Juventino
Jakby można było zauważyć na każdy mecz słabo się przygotowują. Każdy, który oczywiście jest w TV. A wtopy to oni co mecz mają też:Pjohnnybgoode pisze:Olbrychski się poprawił później, zejdź z niegolenor pisze:Dla nich jest nawet Argentyńczykiem ;]Robaku pisze:Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?Co nie zmienia faktu że o lidze włoskiej pojęcie ma marne. Wie ktoś dlaczego pan Milko nie komentuje już spotkań Juve?
- johnnybgoode
- Juventino
Pan Lipiński akurat myli się bardzo rzadko
No, to jedziemy z drugą połową!

- mati888
- Juventino
macie, cholera, swoje 3-0, macie
właśnie tak - jeden głupi bład, jedno złe przyjęcie może zadecydować o Scudetto, dlatego własnie nie ma co się spuszczać zanim nie da go nam matematyka. Jarajmy się dalej i pompujmy balonik - takie coś jak dziś, będzie smakowało jeszcze bardziej nieprzyjemnie :doh:
właśnie tak - jeden głupi bład, jedno złe przyjęcie może zadecydować o Scudetto, dlatego własnie nie ma co się spuszczać zanim nie da go nam matematyka. Jarajmy się dalej i pompujmy balonik - takie coś jak dziś, będzie smakowało jeszcze bardziej nieprzyjemnie :doh:
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- annihilator1988
- Juventino
Dramat, wiedziałem, że kiedyś takie podawanie do Buffona źle się skończy
Oglądałem mecz i miałe deja vu. Mecz identyczny do tego z Chievo. Kuźwa

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ktoś wspominał o remisie w tym meczu jako o zimnym prysznicu...
Buffon, dobra.
Ale co to było za badziewie z przodu cały mecz? 90 minut+ większość czy tam połowa w przewadze i nic? haha
Buffon, dobra.
Ale co to było za badziewie z przodu cały mecz? 90 minut+ większość czy tam połowa w przewadze i nic? haha