Juventus w Lidze Mistrzów 2008/09

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 23:27

Jakie nie byłoby jutrzejsze losowanie, to trzeba podejść do tych meczów z pełną koncentracją, po latach banicji awans do LM to jednak zastrzyk finansowy i kontynuowanie odbudowy zespołu przez Ranieriego.

Wśród drużyn nierozstawionych Atletico i Galatasaray wydają się najsilniejsze. Lepiej byłoby na nie nie trafić.
Solidnie wyglądają zespoły: Dynamo Kijów i Standard Liege.

Reszta drużyn nie stanowi dla nas żadnego problemu przy dobrym przygotowaniu i stabilnej grze jaką prezentowaliśmy w poprzednim sezonie.

Najlepsi dla nas rywale?? Według mnie:
1. Tampere United/Artmedia Patrżałka
2. Anorthosis Famagusta/Rapid Wiedeń
3. Beitar Jerozolima/Wisła Kraków

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 23:29

Radek_88 pisze:
marcin1804 pisze:Wszystkich zaakceptuje oprócz Fenerbace i Atletico Madryt :? Wtedynaprawde by było ciężko...
Zwlaszcza, ze Fenerbahce jest rozstawione, podobnie jak my.
Pewnie mu chodzilo o Galatasaray. Swoja droga tez bylbym zadowolony jesli nie trafimy na ktorys z tych dwoch zespolow.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 09:41

ogladalem wczoraj info na Sky i z tego co zrozumialem to mozemy trafic w najgorszym wypadku na Atletico Madryt... mam nadzieje ze los nas oszczedzi :D

a losowanie juz niedlugo, dla tych ktorzy nie posiadają EuroSportu polecam relacje na www.uefa.com bo bedzie na pewno

wuwuwu :D :D

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 09:45

Pluton pisze:No wiec za niecałe 3 godzinki losowanie LM. Obawiam sie ze trafimy na Atletico, oni mają naprawde potezną pake w tym sezonie i w/g Mnie tylko Oni moga Nam zagrozic w awansie do fazy grupowej.
Atletico jeszcze jak grał tam Torres miało mocną drużynę a i tak nic nie ugrało w Europie. Nie ma się czego bać. Juventus każdą z drużyn powinien przejechać bez problemów.
Pluton pisze:I nie chcem Wisły (przejdzie nasza Wisełka do 3 rundy) bo moze w tym roku sie uda :smile: Przeciez w 3 rundzie czekaja na Krakowian takie zespoły jak:

Rangers FC (Szkocja)/FBK Kaunas (Litwa)
C Steaua Bukareszt (Rumunia)
RSC Anderlecht (Belgia)/FC Bate Borysow (Białoruś) (pierwszy mecz 2-1 dla Białorusinów i to na wyjezdzie :C ) no i jakby dopisał nam fart i trafili na Bate Borysów... :whistle:
Mimo iż uważam, że Wisła powinna sobie poradzić z Beitarem, jakoś po meczu w Jerozolimie w to nie wierzę. Kartka Zieńczuka, kontuzja Głowackiego. Ogólnie będzie ciężko. A nawet jeśli się uda to uważam, że ani Rangersi, ani Steaua, ani Anderlecht, nie są do przejścia dla Wiślaków. Niestety bez solidnych piłkarzy nie da się walczyć o ligę mistrzów. Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo :prochno:

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:00

No Losowanie już dzisiaj, 2 lata czekaliśy zeby zagrać w LM i dzisaij poznamy rywala któy nam to ułatwi lub utrudni :D Mam nadzieje że to nie bedzie jakiś bardzo wymagający rywalbo troche sie boje ale przecież jesteśmy Juventusem i nie widze innej możłiwości że we wrześniu wyjdziemy na ktróreś z Europejskich boisk przy hymnie Champins League i pokażemy Europie, że ten "zeszło roczny beniaminek kupujący mecze"* to Wielka Drużyna która na boisku zawsze będzie jest i była wielka!

*Ja oczywiście tak nie myśle Juve to mój ukochany klub ale wiem jaka krąży opinia u niektórych kibiców np. Barcelony czy czegoś tam, poprostu hce żebyśmy im "zamkneli mordy" :-D 8)

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:11

Ja bardzo liczę na to że Wisła wygra z Beitarem i w 3 rundzie zagra z Juve. Wtedy bez problemu mógłbym pojechać na mecz do Krakowa :)
FLJ!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:17

krąży bo chcą sie wywyższyć a że nie mogą zwycięstwami to wytykają nam takie błędy :) ale ogólnie to coś im nie poszło :P

!!! Juventus Per Sempre !!!
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:32

Na drużyny ze Skandynawii nie chce trafić, nawet słabe. Na pewno są mocni fizycznie, silni i maja kondycje dużą jak na Skandynawie przystało. Pamiętam jak było z Djurgarden

PabL0o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:46

Też bym pojechał do Krakowa jakby Juve trafiło na Wisełkę :D, ale wtedy szanse Wisełki były by 100% przekreślone :/

Juventus poradził by sobie z wszystkimi drużynami na które może trafić, to oni obawiają się bardziej, ale potknąć się zawsze może o zespoły takie jak Ateltico więc lepiej jakby trafił na zespół który pokona bez problemu, bo 2 lata czekaliśmy na ligę mistrzów.

Obrazek
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:48

steru pisze:Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo :prochno:
W TV chyba na żywo. Wątpię w to żeby udało się komuś z dalszych rejonów zdobyć bilet na ten mecz. Pierwszeństwo maja karnetowcy, poszło 8 tyś karnetów. Zostało +-6 tyś biletów, z czego 800 sztuk zostaje przyznane Juve. Natomiast dochodzi jeszcze strefa buforowa, która pożera 1000 biletów. Wniosek ? Nie uda się;)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:52

paku pisze:
steru pisze:Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo :prochno:
W TV chyba na żywo. Wątpię w to żeby udało się komuś z dalszych rejonów zdobyć bilet na ten mecz. Pierwszeństwo maja karnetowcy, poszło 8 tyś karnetów. Zostało +-6 tyś biletów, z czego 800 sztuk zostaje przyznane Juve. Natomiast dochodzi jeszcze strefa buforowa, która pożera 1000 biletów. Wniosek ? Nie uda się;)
Myślałem już nad tym jak małe szanse będą na dostanie biletu. Ale jako, że nie należę do JPC ani nie stać mnie na eskapady do Włoch, jak jest mecz w Polsce, to trzeba próbować, prawda? W ostateczności możesz mi zająć kolejkę pod kasami :prochno:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:54

steru pisze:
paku pisze:
Myślałem już nad tym jak małe szanse będą na dostanie biletu. Ale jako, że nie należę do JPC ani nie stać mnie na eskapady do Włoch, jak jest mecz w Polsce, to trzeba próbować, prawda? W ostateczności możesz mi zająć kolejkę pod kasami :prochno:
No próbować można :D
A kolejki Ci nie zajmę bo mam karnet, a bilety dla karnecistów zawsze sprzedaję się wcześniej ;p Przykro mi :P

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 10:55

No,dzisiaj losowanie 3el.LM na Eurosporcie.Dziś dowiemy się z kim zagra Juve.Nie chciałbym trafić na Fenerbahce,gdyż to nasz najgroźniejszy potencjalny rywal,ponieważ jesteśmy rozstawieni.POZDRO!

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 11:03

paku pisze:No próbować można :D
A kolejki Ci nie zajmę bo mam karnet, a bilety dla karnecistów zawsze sprzedaję się wcześniej ;p Przykro mi :P
Nie Ty to kto inny. Wielu Wiślaków z tego forum darzy mnie wręcz braterską sympatią 8)

Jeszcze kilka godzin i będę wiedział, czy jest sens się do Was uśmiechać :prochno:

ODPOWIEDZ