Juventus w Lidze Mistrzów 2008/09
- Ivory
- Juventino
Jakie nie byłoby jutrzejsze losowanie, to trzeba podejść do tych meczów z pełną koncentracją, po latach banicji awans do LM to jednak zastrzyk finansowy i kontynuowanie odbudowy zespołu przez Ranieriego.
Wśród drużyn nierozstawionych Atletico i Galatasaray wydają się najsilniejsze. Lepiej byłoby na nie nie trafić.
Solidnie wyglądają zespoły: Dynamo Kijów i Standard Liege.
Reszta drużyn nie stanowi dla nas żadnego problemu przy dobrym przygotowaniu i stabilnej grze jaką prezentowaliśmy w poprzednim sezonie.
Najlepsi dla nas rywale?? Według mnie:
1. Tampere United/Artmedia Patrżałka
2. Anorthosis Famagusta/Rapid Wiedeń
3. Beitar Jerozolima/Wisła Kraków
Wśród drużyn nierozstawionych Atletico i Galatasaray wydają się najsilniejsze. Lepiej byłoby na nie nie trafić.
Solidnie wyglądają zespoły: Dynamo Kijów i Standard Liege.
Reszta drużyn nie stanowi dla nas żadnego problemu przy dobrym przygotowaniu i stabilnej grze jaką prezentowaliśmy w poprzednim sezonie.
Najlepsi dla nas rywale?? Według mnie:
1. Tampere United/Artmedia Patrżałka
2. Anorthosis Famagusta/Rapid Wiedeń
3. Beitar Jerozolima/Wisła Kraków
- Monte Cristo
- Juventino
Pewnie mu chodzilo o Galatasaray. Swoja droga tez bylbym zadowolony jesli nie trafimy na ktorys z tych dwoch zespolow.Radek_88 pisze:Zwlaszcza, ze Fenerbahce jest rozstawione, podobnie jak my.marcin1804 pisze:Wszystkich zaakceptuje oprócz Fenerbace i Atletico Madryt :? Wtedynaprawde by było ciężko...
- tabo89
- Juventino
ogladalem wczoraj info na Sky i z tego co zrozumialem to mozemy trafic w najgorszym wypadku na Atletico Madryt... mam nadzieje ze los nas oszczedzi
a losowanie juz niedlugo, dla tych ktorzy nie posiadają EuroSportu polecam relacje na www.uefa.com bo bedzie na pewno
wuwuwu

a losowanie juz niedlugo, dla tych ktorzy nie posiadają EuroSportu polecam relacje na www.uefa.com bo bedzie na pewno
wuwuwu

- steru
- Qualità Juventino
Atletico jeszcze jak grał tam Torres miało mocną drużynę a i tak nic nie ugrało w Europie. Nie ma się czego bać. Juventus każdą z drużyn powinien przejechać bez problemów.Pluton pisze:No wiec za niecałe 3 godzinki losowanie LM. Obawiam sie ze trafimy na Atletico, oni mają naprawde potezną pake w tym sezonie i w/g Mnie tylko Oni moga Nam zagrozic w awansie do fazy grupowej.
Mimo iż uważam, że Wisła powinna sobie poradzić z Beitarem, jakoś po meczu w Jerozolimie w to nie wierzę. Kartka Zieńczuka, kontuzja Głowackiego. Ogólnie będzie ciężko. A nawet jeśli się uda to uważam, że ani Rangersi, ani Steaua, ani Anderlecht, nie są do przejścia dla Wiślaków. Niestety bez solidnych piłkarzy nie da się walczyć o ligę mistrzów. Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywoPluton pisze:I nie chcem Wisły (przejdzie nasza Wisełka do 3 rundy) bo moze w tym roku sie udaPrzeciez w 3 rundzie czekaja na Krakowian takie zespoły jak:
Rangers FC (Szkocja)/FBK Kaunas (Litwa)
C Steaua Bukareszt (Rumunia)
RSC Anderlecht (Belgia)/FC Bate Borysow (Białoruś) (pierwszy mecz 2-1 dla Białorusinów i to na wyjezdzie :C ) no i jakby dopisał nam fart i trafili na Bate Borysów...

- bolec_juve
- Juventino
No Losowanie już dzisiaj, 2 lata czekaliśy zeby zagrać w LM i dzisaij poznamy rywala któy nam to ułatwi lub utrudni
Mam nadzieje że to nie bedzie jakiś bardzo wymagający rywalbo troche sie boje ale przecież jesteśmy Juventusem i nie widze innej możłiwości że we wrześniu wyjdziemy na ktróreś z Europejskich boisk przy hymnie Champins League i pokażemy Europie, że ten "zeszło roczny beniaminek kupujący mecze"* to Wielka Drużyna która na boisku zawsze będzie jest i była wielka!
*Ja oczywiście tak nie myśle Juve to mój ukochany klub ale wiem jaka krąży opinia u niektórych kibiców np. Barcelony czy czegoś tam, poprostu hce żebyśmy im "zamkneli mordy" :-D 8)

*Ja oczywiście tak nie myśle Juve to mój ukochany klub ale wiem jaka krąży opinia u niektórych kibiców np. Barcelony czy czegoś tam, poprostu hce żebyśmy im "zamkneli mordy" :-D 8)
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Na drużyny ze Skandynawii nie chce trafić, nawet słabe. Na pewno są mocni fizycznie, silni i maja kondycje dużą jak na Skandynawie przystało. Pamiętam jak było z Djurgarden
- PabL0o
- Juventino
Też bym pojechał do Krakowa jakby Juve trafiło na Wisełkę
, ale wtedy szanse Wisełki były by 100% przekreślone 
Juventus poradził by sobie z wszystkimi drużynami na które może trafić, to oni obawiają się bardziej, ale potknąć się zawsze może o zespoły takie jak Ateltico więc lepiej jakby trafił na zespół który pokona bez problemu, bo 2 lata czekaliśmy na ligę mistrzów.

Juventus poradził by sobie z wszystkimi drużynami na które może trafić, to oni obawiają się bardziej, ale potknąć się zawsze może o zespoły takie jak Ateltico więc lepiej jakby trafił na zespół który pokona bez problemu, bo 2 lata czekaliśmy na ligę mistrzów.

- paku
- Juventino
W TV chyba na żywo. Wątpię w to żeby udało się komuś z dalszych rejonów zdobyć bilet na ten mecz. Pierwszeństwo maja karnetowcy, poszło 8 tyś karnetów. Zostało +-6 tyś biletów, z czego 800 sztuk zostaje przyznane Juve. Natomiast dochodzi jeszcze strefa buforowa, która pożera 1000 biletów. Wniosek ? Nie uda się;)steru pisze:Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo
- steru
- Qualità Juventino
Myślałem już nad tym jak małe szanse będą na dostanie biletu. Ale jako, że nie należę do JPC ani nie stać mnie na eskapady do Włoch, jak jest mecz w Polsce, to trzeba próbować, prawda? W ostateczności możesz mi zająć kolejkę pod kasamipaku pisze:W TV chyba na żywo. Wątpię w to żeby udało się komuś z dalszych rejonów zdobyć bilet na ten mecz. Pierwszeństwo maja karnetowcy, poszło 8 tyś karnetów. Zostało +-6 tyś biletów, z czego 800 sztuk zostaje przyznane Juve. Natomiast dochodzi jeszcze strefa buforowa, która pożera 1000 biletów. Wniosek ? Nie uda się;)steru pisze:Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo

- paku
- Juventino
No próbować możnasteru pisze:Myślałem już nad tym jak małe szanse będą na dostanie biletu. Ale jako, że nie należę do JPC ani nie stać mnie na eskapady do Włoch, jak jest mecz w Polsce, to trzeba próbować, prawda? W ostateczności możesz mi zająć kolejkę pod kasamipaku pisze:W TV chyba na żywo. Wątpię w to żeby udało się komuś z dalszych rejonów zdobyć bilet na ten mecz. Pierwszeństwo maja karnetowcy, poszło 8 tyś karnetów. Zostało +-6 tyś biletów, z czego 800 sztuk zostaje przyznane Juve. Natomiast dochodzi jeszcze strefa buforowa, która pożera 1000 biletów. Wniosek ? Nie uda się;)steru pisze:Więc jeśli już uda się awansować dalej to daj Panie Boże niech trafią na Juventus. Przynajmniej będzie dla wielu z Nas szansa, zobaczyć mecz na żywo

A kolejki Ci nie zajmę bo mam karnet, a bilety dla karnecistów zawsze sprzedaję się wcześniej ;p Przykro mi

- Il Storico
- Juventino
No,dzisiaj losowanie 3el.LM na Eurosporcie.Dziś dowiemy się z kim zagra Juve.Nie chciałbym trafić na Fenerbahce,gdyż to nasz najgroźniejszy potencjalny rywal,ponieważ jesteśmy rozstawieni.POZDRO!
- steru
- Qualità Juventino
Nie Ty to kto inny. Wielu Wiślaków z tego forum darzy mnie wręcz braterską sympatią 8)paku pisze:No próbować można
A kolejki Ci nie zajmę bo mam karnet, a bilety dla karnecistów zawsze sprzedaję się wcześniej ;p Przykro mi
Jeszcze kilka godzin i będę wiedział, czy jest sens się do Was uśmiechać