Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:19

No więc chciałem sprawić sobie kozacką wyjazdową koszulke Juve na ten sezon, wpisuje sobie na allegro Juvenus, i co widze :shock: Powie mi ktoś co TO jest??

http://www.allegro.pl/item119972981_kos ... wosc_.html

Jako koszulka spoko może być, ale na bank nie jest tak jak twierdzi ten kolo co to sprzedaje, że jest to koszulka na nowy sezon...

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:27

Tasak pisze:No więc chciałem sprawić sobie kozacką wyjazdową koszulke Juve na ten sezon, wpisuje sobie na allegro Juvenus, i co widze :shock: Powie mi ktoś co TO jest??

http://www.allegro.pl/item119972981_kos ... wosc_.html

Jako koszulka spoko może być, ale na bank nie jest tak jak twierdzi ten kolo co to sprzedaje, że jest to koszulka na nowy sezon...
To jakies badziewie wykonane prawdopodobnie po informacji ktora pojawila sie pod koniec poprzedniego sezonu jakoby to Juventus mial miec wlasnie stroje tego kroju. Ponadto reprezentacja Holandi (chyba Holandi) rozegrala jeden ze swoich meczow w koszulce tego typu, jako, ze rowniez maja Nike co za problem zrobic cos takiego Juve Oczywiscie nie jest to koszulka Juve na nowy sezon o czym moze swiadczyc chociazby napis pod herbem (ktory zreszta powinien byc po lewej stronie) o 100 rocznicy zdobycia pierwszego Scudetto, ktory byl tylko w zeszlym sezonie i w nowym go juz nie bedzie. Naturalnie tez Juve nie bedzie gralo w koszulkach takiego kroju. Jak wygladaja koszulki na nowy sezon mozna sprawdzic chociazby na JuveStore.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, 13:31 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:29

Tasak pisze:Jako koszulka spoko może być, ale na bank nie jest tak jak twierdzi ten kolo co to sprzedaje, że jest to koszulka na nowy sezon...
Na bank nie jest to bluzka na ten sezon.

http://www.allegro.pl/item118922150_juv ... html#photo

Tak tanio... to chyba nie oryginał :shock: ?

Edit:
Batop pisze:Juventus powinien mieć koszulki koloru sraczkowatego bo ta ### klub i jest ### wart :D (dlatego sraczkowate)

Milan rządzi
Juve won[/size]

Zniżyłeś się do poziomu twojego klubu...
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, 13:33 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:33

wloski pisze: Tak tanio... to chyba nie oryginał...
Nie, zerknij na znaczek nike. W oryginale jest czarny i ma złotą obwódkę, a na tej podróbce z allegro jest całe żółte...

Poza tym z tego co wiem to do koszulek na ten sezon nie bedzie dołączona tarcza :płaczę:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:33

Tak mi świta, że widziałem kiedyś taki projekt. Nie wiem nawet czy nie na tym forum.
Ale co to było i kto to zrobił to już nie pamiętam.

Dirty mind
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:34

Tasak pisze:
Nie, zerknij na znaczek nike. W oryginale jest czarny i ma złotą obwódkę, a na tej podróbce z allegro jest całe żółte...

Poza tym z tego co wiem to do koszulek na ten sezon nie bedzie dołączona tarcza :płaczę:
Ale jednak je zdobyliśmy, a zanim proces się zakończył, bluzki można było zakupić np. na Juvestore.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 13:51

Tasak pisze:
W JuveStore można kupić koszulki Juve z żółtym znaczkiem, w jednym meczu Bianconeri zagrali nawet w takich koszulkach ( z żółtym znaczkiem) jak znajdę fotkę to podeśle.

buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:01

Jeżeli chodzi o koszulki Juve na sezon 2006/07: Znalazłem na Allegro
( http://allegro.pl/item118921753_juventu ... roz_l.html ) koszulki wyglądem podobne do tych oficjalnie zaprezentowanych. Co sądzicie o ich oryginalności?

FORZA JUVE !!! AVE ITALIA !!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:05

buffon.bk pisze:Jeżeli chodzi o koszulki Juve na sezon 2006/07: Znalazłem na Allegro
( http://allegro.pl/item118921753_juventu ... roz_l.html ) koszulki wyglądem podobne do tych oficjalnie zaprezentowanych. Co sądzicie o ich oryginalności?
Cały czas poruszamy ten temat, jakbyś widział :x . Pare postów wyżej pokazałem link do tej bluzki.

Szymek zobacz tutaj . Jest ona dość podoba do tej na allegro.

Edit:
Tasak pisze:Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy Wy też zauważyliście, że Chielini ma chyba i większy znaczek Nike, i większe logo Juve, niż na tej koszulce z allegro... Może tak być, że to tylko takie złudzenie optyczne...
Chyba Tasak masz racje :think: .
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, 14:30 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:28

Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy Wy też zauważyliście, że Chiellini ma chyba i większy znaczek Nike, i większe logo Juve, niż na tej koszulce z allegro... Może tak być, że to tylko takie złudzenie optyczne...

EDIT
Chyba jednak musiało mi się wydawać, bo zerknąłem na stronkę Juve co by zobaczyć foty innych Juventni w tych trykotach i logo jest tej samej wielkości. http://www.juventus.com/fe_images/fotog ... oom/17.jpg

Tak więc to za 80zł z allegro to orginał, czyżby? :think:
A może sam spec par00w de Gibon się wypowie :-D
wloski pisze:
Tasak pisze:Tak więc to za 80zł z allegro to orginał, czyżby? :think:
Jeśli byłby to oryginał skorzystałbym z tej okazji. Bo jednak w takiej cenie "pozyskać" bluzkę Juventusu, do tego na nowy sezon to bardzo dobra okazja :wink: :dance: .
Ja od razu kupię dwie :P Jedną sobie dam w ramkę za szkło i powieszę w pokoju, a w drugiej będe grał :P
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, 14:37 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:36

Tasak pisze:Tak więc to za 80zł z allegro to orginał, czyżby? :think:
Jeśli byłby to oryginał skorzystałbym z tej okazji. Bo jednak w takiej cenie "pozyskać" bluzkę Juventusu, do tego na nowy sezon to bardzo dobra okazja :wink: :dance: .

Edit:

Opanuj się, jeszcze ja chce :D.
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2006, 14:39 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:37

http://www.juventus.com/fe_images/fotog ... oom/20.jpg

A na tym obrazku wydaje się, że znaczki mają ten sam rozmiar. Do tej koszulki na allegro dołączają herb Włoch, a w zeszłym sezonie w podróbkach tego nie było

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:42

ma chyba troche inaczej zakonczone rekawy, tj ta z Chiellinim... tak mi sie wydaje, przyjrzyjcie sie i zweryfikujcie moja teze ;)

Szczecin pozdrawia... ;)
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 14:49

Maselko pisze:ma chyba troche inaczej zakonczone rekawy, tj ta z Chiellinim... tak mi sie wydaje, przyjrzyjcie sie i zweryfikujcie moja teze ;)
No niby tak, może to co powiem zabrzmi całkiem idiotycznie, ale ta koszulka z allegro wygląda lepiej niż ta Chielliniego, zresztą np. Olivera http://www.juventus.com/fe_images/fotog ... oom/17.jpg ma już identyczne zakończenie rękawów jak ten trykot z allegro... :think: Bynajmniej dziwne... Może Chiellini dostał po promocji, końcówke serii :rotfl:

buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 15:06

Albo sprawił sobie na e-bayu

ODPOWIEDZ