Atalanta 1-2 Juve (Serie A)
- Jaro
- Juventino
Mecz ważny conejmnie z dwóch powodów:
po pierwsze mamy dobrą 5 punktową prewage na Milanem i kazdy komplet punktów przybliża Nas do 28-go Mistrzostwa Włoch.
Druga sprawa-wielkimi krokami zbliża sie niezwykle ważny mecz,chyba najważniejszy jak dotąd mecz sezonu-spotkanie Real-Juventus.Każde spotkanie nie jest tylko walką z Milanem o pierwsze miejsce w tablei ale także wojną psychologiczną przed spotkaniem które Nas czeka 22 lutego..
I jeszcze jedna sprawa-Juventus ma coś do udowodnienia Atalancie po wpadce w Pucharze Włoch.Trzeba sie za tą "wpadke" z zespołem z Bergamo...rozliczyć
po pierwsze mamy dobrą 5 punktową prewage na Milanem i kazdy komplet punktów przybliża Nas do 28-go Mistrzostwa Włoch.
Druga sprawa-wielkimi krokami zbliża sie niezwykle ważny mecz,chyba najważniejszy jak dotąd mecz sezonu-spotkanie Real-Juventus.Każde spotkanie nie jest tylko walką z Milanem o pierwsze miejsce w tablei ale także wojną psychologiczną przed spotkaniem które Nas czeka 22 lutego..
I jeszcze jedna sprawa-Juventus ma coś do udowodnienia Atalancie po wpadce w Pucharze Włoch.Trzeba sie za tą "wpadke" z zespołem z Bergamo...rozliczyć
- mnowo
- Qualità Juventino
Na www.juventus.com jest fajna notatka o tym meczu- "I bianconeri a Bergamo per vendicare l’eliminazione dalla Coppa Italia"Jaro pisze:Juventus ma coś do udowodnienia Atalancie po wpadce w Pucharze Włoch.Trzeba sie za tą "wpadke" z zespołem z Bergamo...rozliczyć

Mam nadzieje ze mimo lekkich czystek w skladzie po tym meczu bedziemy miec 3 pkt wiecej. :roll:
- bartus
- Juventino
to bedzie trudny mecz :? zwlaszcze ze mamy bardzo pomoc rozwalona, nie zagra Nedved(kontuzja), Blasi(kartki) i Emerson(zmeczenie), z tego wynika ze na srodku zacznie Tacch
<wkoncu> i appiah :x a na lewej stronie Olivera, zobaczymy jak sie sprawdza 8) mam nadzieje ze wygramy 2;0 mimo oslabienia. 

- Peja
- Juventino
Musze cie rozczarowac Tacchinardi nie zagrabartus pisze:to bedzie trudny mecz :? zwlaszcze ze mamy bardzo pomoc rozwalona, nie zagra Nedved(kontuzja), Blasi(kartki) i Emerson(zmeczenie), z tego wynika ze na srodku zacznie Tacch![]()
![]()
<wkoncu> i appiah :x a na lewej stronie Olivera, zobaczymy jak sie sprawdza 8) mam nadzieje ze wygramy 2;0 mimo oslabienia.

Co do samego meczu. Zawodnikom zapewne podraznilo dume odpadniecie w dwumeczu z zawodnikami z Bergamo i beda sie chcieli zrekompensowac. Chcialoby sie zeby Fabio w meczu z takimi przeciwnikami dal pograc troche rezerwom jednak okazalo sie ze na Atalante to za malo. Don Fabio moglby dac odpoczac chociaz Ibrahimovicowi zastepujac go Del Piero. Podsumowujac, licze na pewne zwyciestwo do zera
- howik
- Juventino
Juve po meczach w PW bedzcie chcialo sie zemscic,to dobrze.Atak wkoncu mamy doskonaly,strzelaja wiecej niz 1 bramka,czynimy postepy :lol: pomoc sie rozbila,brak emersona i nedveda,Oliviera bedzie dorbym zmiennikiem jego sie nie boje oby tylko Apiaha Capello nie wpuscil :twisted: Postawilem na JUve w sts licze na nich 
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- 2MAN
- Juventino
Mam nadzieje że wygramy , chodż uważam że będzie bardzo cieżko
Niech będzie chociaż 0-1 i będe zadowlony
Kapo musi zagrać od 1 min !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Niech będzie chociaż 0-1 i będe zadowlony
Kapo musi zagrać od 1 min !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Szymek
- Juventino
W PW przegraliśmy z nimi, grając rezerwowym składem.
Nie możemy pozwolić sone na jaką kolwiek stratę punktów.
Ach jak było by pieknie gdyby Juve wygrało a Milan przegrał
NIe mówię co by się stało gdybyśmy przegrali lub zremisowali.
O ile się nie mylę niejaki Lazzani ( nie wiem czy dobrze napisałem) strzelił w dwumeczu z Juve 5 goli, napewno bedzie chciał powiększyć swój dorobek strzelecki, ale myśle że defensorzy Juve umiejętnie będą przcinac jego ataki.
Licze na wysoką wygraną Juve oraz na występ Alexa Del Piero.
Pozdrawiam 8)
Nie możemy pozwolić sone na jaką kolwiek stratę punktów.
Ach jak było by pieknie gdyby Juve wygrało a Milan przegrał

NIe mówię co by się stało gdybyśmy przegrali lub zremisowali.
O ile się nie mylę niejaki Lazzani ( nie wiem czy dobrze napisałem) strzelił w dwumeczu z Juve 5 goli, napewno bedzie chciał powiększyć swój dorobek strzelecki, ale myśle że defensorzy Juve umiejętnie będą przcinac jego ataki.
Licze na wysoką wygraną Juve oraz na występ Alexa Del Piero.
Pozdrawiam 8)
- DamKam
- Juventino
To musi byc srogi rewanz za PW :twisted: Ale napewno nie bedzie tak latwo.... przypomne ze sedziowac bedzie Collina a jakos do niego nie mamy szczescia
Bardzo bym chcial zeby Juve znowu wygralo... jak kazdy zreszta
Ale moga byc problemy ze skladem a konkretnie z linia pomocy i tego sie obawiam: brak Nedveda, Emersona i Blasiego to dosc spora strata :?
Jestem ciekaw na kogo postawi Capello w pomocy ??!!
A moze by tak w ataku Treze i Zlatan a za nimi Alex
Oby byly 3 pkt i kolejne potkniecie Milanu !!!

Bardzo bym chcial zeby Juve znowu wygralo... jak kazdy zreszta

Jestem ciekaw na kogo postawi Capello w pomocy ??!!
A moze by tak w ataku Treze i Zlatan a za nimi Alex
Oby byly 3 pkt i kolejne potkniecie Milanu !!!
- M.
- Juventino
Zapowiada się trudne spotkanie. Z Atalantę do tej pory w tym sezonie mamy bilans 1-1-1 i czas go zmienić
. Jednak ostatnie mecze z drużyną z Bergamo pokazały, że mimi tego, że ta drużyna zajmuje tak słabe mecze w tabeli to Juventus ma z nią kłopoty. I doszła do tego plaga kontuzji. Liczę na występn Olivery z miejsce Nedveda. Mam nadzieję, że od pierwszej minuty zobaczymy z ataku Trezeguet'a i Alexa. Szkoda, że musi grać Appiah
, ale nic innego Fabio nie wymyśli. Mam nadzieję, że piłkarze Starej Damy potraktuję ten mecz bardziej poważnie niż te z rozgrywek o Puchar Włoch. Przewaga nad Milanem wzrosła do 5 punktów i mam nadzieję, że po tym meczu nie będzie niższa
.

:roll:
- białas
- Juventino
w zakładach bukmacherskich większe szanse ma Juve (1,5), ale ja uważam, że ten mecz nie będzie taki łatwy. Atalanta (kurs 6,5 :!: ) będzie chciała udowodnić, że wyeliminowanie Juventusu nie było przypadkowe...
- RuTeK
- Juventino
No patrzac na to ze Atalanta na walsnym Boisku wygrala tylko 1 raz 6 razy remisojac to mysle ze wtym Meczu Juventus Pewnie Pokona druzyne ktora walnie przyczynila sie do Upadku Juventusu w PW
0-1 1-3 Mysle ze takimi wynikami moze skonczyc sie mecz... Mam andzieje ze wywyeiziemy cenne 3 pkt. Bo chyba nie am co liczyc Ze milan zgupi kolejne pkt. I to na wlasnym stadionie!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wessal
- Juventino
Co by tu dużo mówić. Zwycięstwo obowiązkowe. Przynajmniej 2, 3:0. Atalanta spisuje sie przecież gorzej niż najgorzej, chociaż z pewnością pokaże na co ją stac. Oni chca udowodnić, że nieprzypadkowo wyemiliminowali Juve, a my musimy pokazać, że PW nie jest dla nas ważny. Oczywiście trzeba przywiązać wagę do tego spotkania, mimo że Atalanta dołuje w SerieA. Przecież jak Bianconeri olali sobie Reggine to przegrali. Trzeba wyjść do tego spotkania tak samo skoncentrowanym jak i do innych meczy, bo jezeli Juve oleje sobie Atalantę to mozemy nawet przegrać.
Zobaczymy jak pójdzie Juventusowi bez Nedveda, Tacchinarsiego i Emersona. Napewno będzie cięzko, ponieważ straciliśmy połowę pomocy. Przez te kontuzję szansę na wyjście w pirewszej jedenastce zdobędzie Oliver Kapo. Oni będą musieli się najbardziej przygotować, bo mało kiedy moga zagrać w pierwszym składzie. Muszą się popisać przed Capello. Ponieważ nie ma Nedveda Tacchiego i Emersona według mnie najlepsze ustawienie było by takie:
Bramka: Buffon Obrona: Zambrotta, Cannavaro, Zebina, Thuram Pomoc: Appiah, Camoranesi (Kapo), Blasi Ofensywny pomocnik( czyli za plecami napastników): Del Piero Napastnicy: Ibrahimović, Trezeguet.
Według mnie jeżeli wyjdziemy takim składem, to powinniśmy spokojnie wygrać.
Zobaczymy jak pójdzie Juventusowi bez Nedveda, Tacchinarsiego i Emersona. Napewno będzie cięzko, ponieważ straciliśmy połowę pomocy. Przez te kontuzję szansę na wyjście w pirewszej jedenastce zdobędzie Oliver Kapo. Oni będą musieli się najbardziej przygotować, bo mało kiedy moga zagrać w pierwszym składzie. Muszą się popisać przed Capello. Ponieważ nie ma Nedveda Tacchiego i Emersona według mnie najlepsze ustawienie było by takie:
Bramka: Buffon Obrona: Zambrotta, Cannavaro, Zebina, Thuram Pomoc: Appiah, Camoranesi (Kapo), Blasi Ofensywny pomocnik( czyli za plecami napastników): Del Piero Napastnicy: Ibrahimović, Trezeguet.
Według mnie jeżeli wyjdziemy takim składem, to powinniśmy spokojnie wygrać.
- Raffikki87
- Juventino
Atalanta - Juventus ? Na pierwszy rzut oka mecz bardzo łatwy ,ale .... no właśnie czy taki łatwy obecnie każdy mecz jest trudny. Atalanta bedzie chciała wygrac ,a że wiedząc że już praktycznie witają sie z Serie B to nie wierze żeby grali pod obciążeniem ,a po drugie przyjeżdża Wielki Juventus dlatego na pewno motywacji im nie zabraknie .Z tego co słyszalem murawa w Bergamo w najlespzym stanie nie jest nie wiem jak jest po Czwartku bo murawa podczas meczu Atalanty z Interem to było lodowisko. Więc Juve ma 5 punktów przewagi nad Milanem i wrto wygrać aby utrzyma przegę gdyż Milan zapewne wygra z Bologną u siebie .Co do składu to nieźle rozrzuciło nam pomoc ,chciałbym aby zagrał Kapo na lewym a Olivera na środku ,kurcze widziałem na La Gzzetta delllo Sport że ma grać Appiah (mama nadzieje że jezeli zagra to sie zrehabilituje sie za mecz z Cagliari ) ,ale wolałbym Olivere na środku i Kapo na lewym wiadomo atak to Zlatan - Treze licze na nos strzelecki Treze i licze że Zlatan coś strzeli .Warto wygrać bo już w środe mecz z Sampdorią ,a w Sobotę z Palermo na wyjeździe a przed takimi meczami ta przewaga się przyda .Nie od dziś wiadomo że Atalanta nie leży Juve. Trzeba wygrać ten mecz niezależnie ile oby wygrali i przywieźli cenne punkty do Turynu bo one będą ważne podczas końcowej fazy sezonu teraz Juve musi wygrac wszystkie mecze bo jak dojdą mecze CL to napewno przyjdzie zmęczenie i warto nazbierać tyle punktów ile można czyli maksimum ,aby potem spokojnie grać w lidze i móc spokojnie się skupić na CL.
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Vojtimar
- Juventino
Mam nadzieję, że wygramy. Mecz wygląda łatwo, ale Atalanta ma pewnie nadzieję, że nas wyeliminowali w PW. Co prawda graliśmy rezerwą, ale Juve to Juve. Poza tym oni walczą o utrzymanie w lidze. Dziś jest ważne aby wygrać i pokazać im kto tu rządzi 8).
Z Juve na dobre i złe!
- TomiQ
- Juventino
W Coppa Italia gralismy rezerwami!!Teraz mam nadzieje że nasi chłopcy nas nie zawiodą i wygraja z Atalantą która jest już jedną noga w Serie B!!Ja obstawiam 1:3 a strzelcami bramek 2xTreze i raz DP!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!