Juventus - Brescia 2:0
- juve_Tomek
- Juventino
Według mnie teraz juve jeszcze nie wygra. Jeszcze się nie podnieśli. Na mecz z Brescią się nie zmobilizują, bo pomyślą że wygrają. Capello niech teraz do podstawowego składu da Ibrahimovica i Trezegueta. Od 60 minuty niech wejdzie Del Piero za Trezeguet. Obstawiam wynik 1-1. Gola strzeli Ibrahimovic
--------------------------
-JUVE JUVE JUVE
-Co juve?
-juve najlepsze :-D
--------------------------
-JUVE JUVE JUVE
-Co juve?
-juve najlepsze :-D
- howik
- Juventino
Moim zdaniem Capelo to madry czlowiek i zna sie na pilce i dlatego teraz nie popelni juz bledu.Jesli teraz Juve nie wygra tzn ze cos jest nie tak :?Zaczna sie problemy :twisted: Moim zdaniem Juve wygra 2:1 
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Raffikki87
- Juventino
Juve musi wygrać bo inaczej straci fotel lidera nie ma innej opcji ,muszą ten mecz wygrać tak jak następny .Nie wiem co chcesz powiedzieć że sie nie zmobilizuja wątpie już za dużo punktów zgubili.juve_Tomek pisze:Wed³ug mnie teraz juve jeszcze nie wygra. Jeszcze siê nie podnie¶li. Na mecz z Bresci± siê nie zmobilizuj±, bo pomy¶l± ¿e wygraj±. Capello niech teraz do podstawowego sk³adu da Ibrahimovica i Trezegueta. Od 60 minuty niech wejdzie Del Piero za Trezeguet. Obstawiam wynik 1-1. Gola strzeli Ibrahimovic
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- M.
- Juventino
Jak już wcześniej pisaliście ten mecz jest bardzo ważny. Po tej kolejce możemy się pożegnać w liderowaniem w tabeli jeśli nie zdobędziemy trzech punktów. W poprzedniej rundzie o ten mecz byłbym spokojny, Juve wszystkich roznosiło. Jednak teraz sytuacja się zmieniła (znaczy się pogorszyła). Juventus traci punkty z przeciętniakami po przeciętnej grze :evil: . Dziwię się, że ztakim potencjałem w ataku zespół strzela tak mało bramek. Brak mobilizacji w końcówkach kosztował nas w tym roku już cztery punkty. Teraz nie można popełnić już takich błędów. Przed nami najważniejsze spotkania w całym sezonie, a formy jeszcze nie ma. Mam nadzieję, że Appiah w tym meczu nie pojawi się na boisku 

:roll:
- Wessal
- Juventino
Praktycznie zawsze pisze, że trzeba mecz wygrać, ale teraz napisze, że jeżeli przegramy bądź zremisujemy to możemy się żegnać z 28 Studetto
No niestety, ale my zaczeliśmy remisować, a Milan zdobywa wiele bramek i przede wszystkim wygrywa mecze. Przewaga nad Rossonerrimi jest bardzo mała. Trzeba się koniecznie dobrze przygotowac do tego meczu. Przydała by sie także wpadka Milanu.
Musimy wygrać przewagą chociaż 2 bramek. Wygrywanie po 1:0 nic nie daje. Moze trzeba spróbować innej taktyki, żeby wygrywać większą ilością bramek? Trzeba spróbować innych formacji, zagrać bardziej atakiem. Mimo, że system 4-4-2 jest raczej ofensywny, musimy zagrać np. 4-3-1-2. Jak na styl gry Juventusu, czyli na grę obroną, a jedyne akcje to kontry to trzeba zastosować grę bardziej ofensywną.
Obronę wyjściową czyli Thuram, Cannavaro, Zebina i Zambrotta. Pomoc nasza troszkę się psuje. Capello niemoże znaleźć dobrego partnera dla Emersona. Wystawia Blasi'ego ale widać że niejest do niego przekonany. Ja bym postawił obok Emersona Tacchinardiego. Jednak dałbym mu szansę na wystąpienie w pierwszym składzie. Jeżeli byłoby widać, że Tacchi nie prezentuje się wyśmienicie, chyba byłoby trzeba postawić na Blasiego, bo niebyłoby kogo innego wystawić. Przed napasatnikami powinien grać Olivera. A w ataku Ibrahimovica i Del Piero. Myślę, że trzeba taką jedenastką wyjść na mecz żeby wygrać różnicą 2 bramek.

Musimy wygrać przewagą chociaż 2 bramek. Wygrywanie po 1:0 nic nie daje. Moze trzeba spróbować innej taktyki, żeby wygrywać większą ilością bramek? Trzeba spróbować innych formacji, zagrać bardziej atakiem. Mimo, że system 4-4-2 jest raczej ofensywny, musimy zagrać np. 4-3-1-2. Jak na styl gry Juventusu, czyli na grę obroną, a jedyne akcje to kontry to trzeba zastosować grę bardziej ofensywną.
Obronę wyjściową czyli Thuram, Cannavaro, Zebina i Zambrotta. Pomoc nasza troszkę się psuje. Capello niemoże znaleźć dobrego partnera dla Emersona. Wystawia Blasi'ego ale widać że niejest do niego przekonany. Ja bym postawił obok Emersona Tacchinardiego. Jednak dałbym mu szansę na wystąpienie w pierwszym składzie. Jeżeli byłoby widać, że Tacchi nie prezentuje się wyśmienicie, chyba byłoby trzeba postawić na Blasiego, bo niebyłoby kogo innego wystawić. Przed napasatnikami powinien grać Olivera. A w ataku Ibrahimovica i Del Piero. Myślę, że trzeba taką jedenastką wyjść na mecz żeby wygrać różnicą 2 bramek.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jeżeli ten mecz zakończyłby sie chociaz remisem, skreśliłbym jak narazie szanse Juve na mistrzostwo.W ogóle jak to brzmi.Juventus lider tabeli, Brescia 17.Wynik 0-0.Śmiech na sali. :? :? :?
Mecz powinien być jedno stronny.1-bramowa przewaga bedzie wręcz irytująca.Tutaj nalezy pokazać odważny futbol i wygrac conajmniej 2:0(żeby nie było ze jestem wymagający
)..
Więc panowie weźcie sie wreszcie do roboty i zacznijcie coś wygrywać... :lol:
Mecz powinien być jedno stronny.1-bramowa przewaga bedzie wręcz irytująca.Tutaj nalezy pokazać odważny futbol i wygrac conajmniej 2:0(żeby nie było ze jestem wymagający

Więc panowie weźcie sie wreszcie do roboty i zacznijcie coś wygrywać... :lol:
- Raffikki87
- Juventino
Hmmm. z tego co słyszałem dziś w magazynie SportSera na RaiDue mówione było że Zlatan usiądzie na ławce by odpocząć ,a od pierwszej minuty zagra atak Alex - Treze .Równiez na telegazecie napisane jest że dzisiaj w treningu główny atak stannowili Treze - Alex a drugi to Byli Zlatan - Marcelo (notabene w telegazecie RaiDue str. 237)darel pisze:Zlatan jest chyba pewniakiem, Treze dopiero co wróci³ i wg potrzebuje jeszcze ok. 2 tygodni na za³apanie przyzwoitej formie. Tak wiêc dla mnie kandydatem do 1 sk³±du jest Alex, a Treze móg³by wej¶æ w dalszej czê¶ci meczu, je¶li sytuacja by tego wymaga³a.
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
- TomiQ
- Juventino
Mam nadzieje że Capello nareszcie wystawi Alessio od pierwszych minut!!!Mam nadzieje że wybiegnie taka 11:
------------------BUFFON------------------
Zebina----Thuram----Cannavaro---Zambrotta
---------------Tacchinardi-----Emerson----------
Camoranesi------------------------------Nedved
----------Del Piero----------------Trezegeut--------
i bedzie 2:0!!!!Mam nadzieje że nie zobacze w tym meczu ani Appiaha ani Blasiego!!!Oni zasługują tylko na ławe a Tacchinardi do pierwszego składu!!!!!
i bedzie 2:0!!!!Mam nadzieje że nie zobacze w tym meczu ani Appiaha ani Blasiego!!!Oni zasługują tylko na ławe a Tacchinardi do pierwszego składu!!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Napewno nie powinniśmy ich lekcewarzyć (właściwie nie powinno się lekcewarzyc żadnego przeciwnika), bo juz nie raz się o tego typu przeciwników potknęliśmy. Myślę że Juve przygotuje się na ten mecz i wreszcie wygra bez straconej bramki.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- 2MAN
- Juventino
Mam nadzieje że zagrają na 110 % i pokażą że wracają do prawdziwej formy ... Obowiązkowo musi zagrać KAPO , pokaże na co go stać i pomoże odnieść nam , jakże potrzebne zwycięstwo 
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- seba
- Juventino
Ja typuje że będzie 2:0 dla Juve i Alex strzeli jedną z bramek.
Ostatnio czytałem że nie zagrają Zambrotta, bo ma kłopoty z mięśniami i Tacchinatdi bo ma złamaną rękę.
źródło:www.pilka.pl
Ostatnio czytałem że nie zagrają Zambrotta, bo ma kłopoty z mięśniami i Tacchinatdi bo ma złamaną rękę.
źródło:www.pilka.pl
- gloria_victis
- Szczakowianin
ja osobiscie uważam że to bedzie ciężki mecz. Na moje oko Alex (Boski Alex) jest już zmęczony i może nie podołać ciśnieniu jakie go bedzie przytłaczało. Moim typem na defensywną pomoc jest Blasi (w niektórych kręgach zwany Białym Davidsem). Darze go wyjątkową sympatią bo gram podobnie jak on. Wracając jednak do ataku to Alexa powinien zastąpić Mutu. Czasy del Piera przeminęły i uważam że powinien on otrzymać ciepłą posadke na której aktualnie rozsiadł sie Modżi (nie napisze jak na niego mówią bo dostane bana).
Nedved (Czeskie Działo) jako jeden z fundamentów naszego wspaniałego zespołu nie ma prawa nie grać. Tak samo Zlatan.
Wynik powinien być dla nas korzystny. Jedna brama Zlatana a potem katanaczio i bedzie dobrze. No chyba że nasza obrona coś zawali.
Zatem dla jasności 1-0 lub w porywach 1-1 WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY....... BRESCIE POKONAMY
Nedved (Czeskie Działo) jako jeden z fundamentów naszego wspaniałego zespołu nie ma prawa nie grać. Tak samo Zlatan.
Wynik powinien być dla nas korzystny. Jedna brama Zlatana a potem katanaczio i bedzie dobrze. No chyba że nasza obrona coś zawali.
Zatem dla jasności 1-0 lub w porywach 1-1 WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY....... BRESCIE POKONAMY
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- Szymek
- Juventino
Kolego Alessio Tacchinardi i Gianluca Zambrotta nie zagrają z powodu kontuzji. Więc nici z twojego składu. Bark Zambro to jest dość duże osłabienieTomiQ pisze:Mam nadzieje że Capello nareszcie wystawi Alessio od pierwszych minut!!!Mam nadzieje że wybiegnie taka 11:

- bociu
- Juventino
No do niego chyba ci troche brakuje :lol:gloria_victis pisze:Moim typem na defensywną pomoc jest Blasi (w niektórych kręgach zwany Białym Davidsem). Darze go wyjątkową sympatią bo gram podobnie jak on.
Szczegolnie, ze nie gra w Juvegloria_victis pisze:Wracając jednak do ataku to Alexa powinien zastąpić Mutu.

Wow, gratulacje. Kto jest twoim nauczycielem wloskiego 8)gloria_victis pisze:Czasy del Piera przeminęły i uważam że powinien on otrzymać ciepłą posadke na której aktualnie rozsiadł sie Modżi
Nie masz co robic to idz na swoja stronke i tam powkurzaj ludzi i moze troche poironizujesz :roll: ??gloria_victis pisze:Wynik powinien być dla nas korzystny. Jedna brama Zlatana a potem katanaczio i bedzie dobrze. No chyba że nasza obrona coś zawali.
TO nowy okrzyk z 'Dell Alpy'?gloria_victis pisze:WYGRAMY....... BRESCIE POKONAMY
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!