Zadyma w Serie A

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 22:36

Na szczęście przeważnie karają tylko gości tym bardziej że to oni sprowokowali :-
chyba sie pomyliles,to Parma sprowokowala :wink:

Ja do hooliganow nic nie mam gdy oni swoje porachunki zalatwiaja kulturalnie np w lesie :wink:

Mozna podziekowac hooliganow Parmy ze wyskoczyli dopiero po meczu :wink: jednak nic nie moze ich usprawiedliwic :twisted: Juve +,przeciez przeciez bronili barw swojego klubu(honor)

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 23:19

spoko juve ma do pomocy kiboli den haag i legii. to powazni sojusznicy :D

Obrazek
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 23:28

Najgorsze będzie jak Juve będzie musiało zapłacić grzywnę za zachowanie kibiców. Ale to niby kibice Parmy sprowokowali całe zajście, więc mama nadzieje że obejdzie się bez grzywny dla Starej damy bo szkoda pieniędzy wydawać za głupote "tifosich" :x

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 23:37

I tu sie nie zgadzam, byłęm tylko na 2 meczach ligi polskiej w Chorzowie i za byle co pobili sie w moim sektorze, nie jakieś miśki tylko normalni ludzie pobili sie o to ze ktoś powiedział "no to jeszcze jedną i do domu idziemy"
To ze na mecze ligi polskiej nie przychodza cale rodziny to nie wina hooliganow,ale rowniez normalnych ludzi.Sam wiele razy widzualem jak starsze osoby w wieku 30-60 czasami nawet starsze rugaja sie a nawet bija.
spoko juve ma do pomocy kiboli den haag i legii. to powazni sojusznicy
o zgodze z Haag slyszalem ale z legia to nie.
Parma to jedna z wiekszych kos Juventusu, i nie wyobrazilbym sobie innego zachowania fanow Juve, gdy podchodzą do nich z Parmy.... mam nadzieje ze to starcie wygralismy...
hmmm z Parma chyba kosy nie mamy tylko sie nie lubimy :twisted: [/quote]

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 16:09

to oni naszych sprowokowali i dlatego byla ta bojka :| mam nadzieje ze dostali w pape i beda czuli respekt przed fanami Juve we wloszech :wink: :ball:

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 16:17

spoko juve ma do pomocy kiboli den haag i legii. to powazni sojusznicy
o zgodze z Haag slyszalem ale z legia to nie.

to jeszcze nie zgoda ale wsyztsko idzie w dobrym kierunku.
kierunku spełnienia moich marzeń

Obrazek
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 16:23

Nasi fightersi są raczej "grzeczni" ale jeżeli zaczełaby drużyna przeciwników to wątpie żeby jacykolwiek nawet ci praktycznie nigdy nie bijący się musieli zadać kilka ciosów. Kibice nasi byli zdenerwowani bo ich ukochany klub zremisował i pewnie ta bujka doprowadziła ich do kompletnego szału i zaczeli się bić. Z pewnością na mecz z Parmą przyjechała jakaś grupka kibiców jako jedna zorganizowana grupa ludzie którzy się znali. A pewnie jakiś jeden fan Parmy zaczął do jakiegoś fana Juve i widząc to inni kibice Juve poszli na bójke żeby ratować kolege. A wtedy dołączyli fani Parmy i pewnie tak to wyglądało. Awięc wina była z każdej strony. Przynajmniej ja tak to widze, że tak to wyglądało.
Ogólnie rzecz biorąc kibole Juventusu jak już mówiłem są w Serie A jednymi z najrzeczniejszych fanami ale w każdym klubie takowe bujki się zdarzają. A jak widać onet łapie wszystko co się dzieje :wink:

Dsf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 16:26

Tez nie zgadzam sie z opinia, ze "za nic" nie mozna oberwac. Na stadiony, niestety, czesto chodza ludzie tacy, ktorzy na ulicy szukaja tylko okazji, by sie "zabawic", a kibicowanie innemu klubowi, niz oni, moze byc powodem do bojki. Dlatego ja chodzilem na mecze tylko, gdy bylem mlodszy [podobno wtedy jest bezpiecznie], a teraz ciezko sie nie bac, szczegolnie w duzych miastach :/

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 10:54

No a ja slyszałem to na innej stronie juventusu

Ja myśłałem zawsze że kibice Juventusu to tacy porządni kibice a tu leją się po meczu i nic więcej dobrze że chyba raczej nikt nie zginął

Tak jak kiedyś w Polsce była bójka pomiędzy kibicami z gdyni a kibicami z wrocławia to wtedy była śmierc kilku osób

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 15:06

farmer16 pisze:No a ja slyszałem to na innej stronie juventusu

Ja myśłałem zawsze że kibice Juventusu to tacy porządni kibice a tu leją się po meczu i nic więcej dobrze że chyba raczej nikt nie zginął

Tak jak kiedyś w Polsce była bójka pomiędzy kibicami z gdyni a kibicami z wrocławia to wtedy była śmierc kilku osób
bo są jednymi z porzadniejszych kibicow.... mocniejszych kibicow maja takie kluby jak Livorno, Roma oraz wiele innych, w samym Trurynie rzadzi nawet TORINO a nie Wielki Juventus... a to ze taka reakcje fanow naszych byla to nie ma sie co dziwic, bo kazdy chyba stawi sie tylko po to by barw nie stracic...

a co do bitwy we Wrcoku, to o ile mi wiadomo zmarl 1 kibic, ale to nie ma nic wspolnego z tą chaja w Parmie, tam byla umowiona walka a tutaj nie...
Boshe :)

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 15:17

_juvel_ pisze:Nasi fightersi są raczej "grzeczni" ale jeżeli zaczełaby drużyna przeciwników to wątpie żeby jacykolwiek nawet ci praktycznie nigdy nie bijący się musieli zadać kilka ciosów.
Dlatego kiedys trzeba bylo rozwiazac grupe... Zreszta kto tu mowi o Fitghtersach?? To raczej nie oni sie bija.
Kibice nasi byli zdenerwowani bo ich ukochany klub zremisował i pewnie ta bujka doprowadziła ich do kompletnego szału i zaczeli się bić.
No co ty??? Serio?? Jestes pewien, ze to nie przez cene mebli Genui?

Z pewnością na mecz z Parmą przyjechała jakaś grupka kibiców jako jedna zorganizowana grupa ludzie którzy się znali.
Raczej kilka grup. Na kazdym meczu wyjazdowym pojawiaja sie nasze wieksze grupy.
A pewnie jakiś jeden fan Parmy zaczął do jakiegoś fana Juve i widząc to inni kibice Juve poszli na bójke żeby ratować kolege. A wtedy dołączyli fani Parmy i pewnie tak to wyglądało. Awięc wina była z każdej strony. Przynajmniej ja tak to widze, że tak to wyglądało.
Niemozliwe... no co ty powiesz? To napewno nie przez meble??
Ogólnie rzecz biorąc kibole Juventusu jak już mówiłem są w Serie A jednymi z najrzeczniejszych fanami ale w każdym klubie takowe bujki się zdarzają. A jak widać onet łapie wszystko co się dzieje :wink:
Gdzie to wyczytales??? 48 zatrzymanych w Amsterdamie.... pewnie tansze meble znalezli.

Moze FOFO sie pojawi i powie cos o tym 8) .

ODPOWIEDZ