Q pamięci MAGIKA
- Machnes
- Juventino
Widzisz, Magik miał problemy, wiesz maruhuana i te sprawyBVB pisze:komuś kto popełnia samobójstwo nie będę zapalał świeczki, żal mi go i tyle

Nie można było tego lepiej ująć. Nie panował już nad swoim życiem, on nie mógł np. oglądać w FAKTACH jakiegoś ludzkiego cierpienia... strasznie to przeżywał... no cóż, czasami się tak zdarzaRysiek pisze:W wielu piosenkach wyrażał swój żal, chociażby "Plus i Minus" - to jeden wielki płacz zdesperowanego człowieka.

[']
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Magik.... Ten czlowiek zmienil moje spojrzenie na swiat.... HH zaczalem sluchac wlasnie od jego textow na "Kinematografii". Pozniej dopiero dowiedzialem sie ze popelnil samobojstwa... Na poczatku mnie to nie ruszylo... Ale pozniej potrafilem przez pare godzin sluchac tylko i wylacznie plyty Paktofoniki. Znam wszystkie texty z tej plyty na pamiec. Sluchajac ich zastanawiam sie nad sensem zycia. Gdy mam zwale zapodaje "Chwile ulotne" a potem "Jestem bogiem". Zawsze zastanawialem sie po co on to zrobil... Do dzisiaj nie moge tak naprawde uwierzyc. Nie znalem go osobiscie ale jest to czlowiek bardzo mi bliski... Polska muzyka stracila bardzo wiele 26.12.2000. Stracila najwiekszy talent polskiej muzyki. Ktos taki nie pojawi sie jeszcze dlugo... Nigdy nie zapomne tych wszystkich godzin przy jego muzyce... Wielki respect dla Niego za to co zrobil...
+ R I P +
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
+ R I P +
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]

- Rybeq
- Juventino
prawie kazdego :>płaczliwe teksty mogą każdego poruszyć.
okazal sie nieodpowiedzialnym czlowiekiem.Ten człowiek miał wiele perspektyw nie rozumioem dla czego psychika mu siadła no ale cóż
ciekawe co jego dzieciaka bedzie obchodzic ze byl kims w polskim hh, kiedy spyta matki gdzie jest tata.
marihuana to nie jest wielki problem.Widzisz, Magik miał problemy, wiesz maruhuana i te sprawy
szkoda ze taki wrazliwy, a o swojej rodzinie nie pomyslal.oglądać w FAKTACH jakiegoś ludzkiego cierpienia... strasznie to przeżywał
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Łucja
- Juventino
Jak dla mnie to magik sie zjaral i skoczyl - that's all a cierpienia swiata mial w d*pie wielki znicz ku jego czci!
a teraz walne swieczke dla wszystkich hip-hopowców. Tych co już skoczyli jak uslyszeli co grają.
(pierwsza plyta kalibra jest git).
[*]Łódź[*][/size]
przepraszam ze nie walne ich dwadziescia kilka (wiek magika) ale nechce mi sie kopiować i wklejać tyle.
a teraz walne swieczke dla wszystkich hip-hopowców. Tych co już skoczyli jak uslyszeli co grają.
(pierwsza plyta kalibra jest git).
[*]Łódź[*][/size]

Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2004, 09:37 przez Łucja, łącznie zmieniany 2 razy.
- BVB
- Dortmundczyk
nie słucham i hh i się tym szczyce, ta muzyka jest beznadziejna, tylko narzekanie, narzekanie, narzekanie !! Dlatego wole metalRysiek pisze:BVB pisze:komuś kto popełnia samobójstwo nie będę zapalał świeczki, żal mi go i tyleNie rozumiecie, bo nie słuchaliście nigdy jego tekstów. W wielu piosenkach wyrażał swój żal, chociażby "Plus i Minus" - to jeden wielki płacz zdesperowanego człowieka.leniup pisze:Nie rozumiem jak można popełnic samobójstwao. Żeby odbierać sobie życie normalnie nie moge tego pojąć. Ostatnio powiesił się 12 letni chłopak bo mu nauczycielki dokuczały. Boże co sie teraz dzieje.
Ale świeczke zapale i za tego waszego Magika i za tego chłopca.

Pomodle sie za tego calego magiga chodz i tak juz wpiekle siedzie (a moze nie - oby)
bez komentarza, juz sie dosc napisalem.Machnes pisze:Widzisz, Magik miał problemy, wiesz maruhuana i te sprawyBVB pisze:komuś kto popełnia samobójstwo nie będę zapalał świeczki, żal mi go i tylemoja kuzynka znała go osobiście... wiele mi o nim opowiadała
pozdrow kuzynke :-)
- Andryk
- Juventino
ćpał cały czas, bo bał sie, że stracił talent i że jest ogólnie do niczego.bartus pisze:ktos moze wie dlaczego popelnil samobujstwo :? czy to byla wina tylko gandzi czy mial jeszcze jakies problemy? :?
Głupi to on taki nie był. Wkoncu tyle mu zawdzieczamy, napisal duzo madrych tektsów i dlatego ja go szanuje. Czytajcie poprzednie posty 8)
- WladeK
- Juventino
Jak nie wiesz to nie pisz głupot :evil: Skąd wiesz, że był spalony? Człowieka zastanów się... A mogę Ci powiedzieć, że nie miał w dupie otaczającego go swiata, co możesz chociaż usłyszeć na Księdze....Lucid_Dreamer pisze:Jak dla mnie to magik sie zjaral i skoczyl - that's all a cierpienia swiata mial w d*pie wielki znicz ku jego czci!
hahahahhahahahahahahhaha :lol: :lol: :lol:bvb pisze:nie słucham i hh i się tym szczyce, ta muzyka jest beznadziejna, tylko narzekanie, narzekanie, narzekanie !! Dlatego wole metal
Uwielbiam takich ludzi
Co za klient
A co do rocznicy to jest mi bardzo przykro
Na szcęsci teraz porwócił Kaliber 44 z Joką. Wiem, że to bez Maga nie to samo, ale zawsze można powspominać.
Dobrze, że Magik zostawił nam swoje płyty, przez co zostanie w moim sercu na zawsze..
- BVB
- Dortmundczyk
Na wstępie. "Klient" to sobie możesz szczylu do kolegi mówić.WladeK pisze:hahahahhahahahahahahhaha :lol: :lol: :lol:bvb pisze:nie słucham i hh i się tym szczyce, ta muzyka jest beznadziejna, tylko narzekanie, narzekanie, narzekanie !! Dlatego wole metal
Uwielbiam takich ludziNie słuchasz rapu to skąd wiesz, że jest beznadziejny?? Może usłyszałes jakis "wspaniały" kawałek w radiu? Szczycisz się tym? Fajne masz poczucie wartosci. Czy ty człowieku nie rozumiesz, że każdy rodzaj muzyki ma podobne korzenie. Czy w tekstach Magika masz samo narzekanie?? Proszę cię nie mów, że cos jest beznadziejne jak tego nie znasz.
Co za klient![]()
Tak się składa, że słyszałem dużo kawałków hh, nie wypowiadałbym się, gdybym nie słyszał. I wiem, że 90% tekstów polskiego hh to narzekanie, jaki ten świat i to wszystko jest do dupy (nie wspominając "miłosnych" tekstów. Podobne korzenie? Nie skomentuje tego.
- leniup
- Redaktor
Dokładnie BVB. Co za muzyka normalnie. Ja tez wole metal od tego, no ale oczywiście najlepszy jest KAZIK&KULT. Ale z hip-hopowcami nie pogada. Wszyscy hiphopowcy których znam to zule, gdzieś łażący po nocy, ćpający i naokrągło chleją. Nie pogada z nimi bo co 2 słowo to przekleństwo i zawsze mają racje(tak im sie zdaje). A jak słysze wypowiedzi HH to mi się rzygać chce. Nie wiem jaki oni maja iloraz inteligencji, chyba mniejszy odm zera. A teksty piosenek hh to też kicz, jak dla mnie.BVB pisze:Na wstępie. "Klient" to sobie możesz szczylu do kolegi mówić.WladeK pisze:hahahahhahahahahahahhaha :lol: :lol: :lol:bvb pisze:nie słucham i hh i się tym szczyce, ta muzyka jest beznadziejna, tylko narzekanie, narzekanie, narzekanie !! Dlatego wole metal
Uwielbiam takich ludziNie słuchasz rapu to skąd wiesz, że jest beznadziejny?? Może usłyszałes jakis "wspaniały" kawałek w radiu? Szczycisz się tym? Fajne masz poczucie wartosci. Czy ty człowieku nie rozumiesz, że każdy rodzaj muzyki ma podobne korzenie. Czy w tekstach Magika masz samo narzekanie?? Proszę cię nie mów, że cos jest beznadziejne jak tego nie znasz.
Co za klient![]()
Tak się składa, że słyszałem dużo kawałków hh, nie wypowiadałbym się, gdybym nie słyszał. I wiem, że 90% tekstów polskiego hh to narzekanie, jaki ten świat i to wszystko jest do ### (nie wspominając "miłosnych" tekstów. Podobne korzenie? Nie skomentuje tego.
Oczywiście nie wszyscy hh są tacy, przepraszam jeśli kogoś uraziłem źle sie wypowiadając o hh, każdy moze słuchać tego co chce i nikt mu tego nie zabroni. Ja tylko wyraźiłem opinie na temat moich znajomych hh i to ze ta muzyka mi sie nie podoba.
- Łucja
- Juventino
Ej ej ej po pierwsze to temat o hh juz jest wiec tam sobie gadajcie na temat muzyki. Tu mowimy o magiku, po drugie to niedawno sie przyczepilem do juve the best ze napisal o metalach BRUDY a teraz robicie to samo w stosunku do hh'owców, a potem płaczecie, że brak szacunku otrzymujecie.
(rym)
BIG LOOL, nie najeżdzajcie na hip-hopowców, ale na hip-hop (jako na muzyke), bo to już jest przegięcie, takie obrazanie ludzi za poglądy.
Magik robił dobrą muzyke, a wy tu robicie wały na forum.
JEstem metalem, ale nie można być takim zadufanym w sobie.
(rym)
BIG LOOL, nie najeżdzajcie na hip-hopowców, ale na hip-hop (jako na muzyke), bo to już jest przegięcie, takie obrazanie ludzi za poglądy.
Magik robił dobrą muzyke, a wy tu robicie wały na forum.
JEstem metalem, ale nie można być takim zadufanym w sobie.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2004, 14:17 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.