1/8 finału LM

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2004, 22:38

_juvel_ pisze: Werder Brema - Olympique Lyon Spotkanie nie będzie ciekawe, mimo że ędzie to pojedynek aktualnego mistrza Niemec i wicemistrza Francji.
Oczywiście... :lol:

Co do tematu..

FC Porto - Inter Mediolan -Zapowiada sie ciekawy mecz, ale jednak te"
gwiazdy Interu mają przewagę nad smokami.
FC Barcelona - Chelsea Londyn -Napewno najciekawszy mecz całej 1/8.
W ostatecznym rozrachunku wygra Barcelona.Geniusz Ronaldinho i jest po meczu..
:D
Werder Brema - Olympique Lyon -Mało ciekawa potyczka mistrza Niemiec i mistrza Francji.
Wszystkie spotkania wygra Werder i to bez najmniejszych problemów.
FC Liverpool - Bayer Leverkusen -Według Borka napewno najciekawsza potyczka.Zapewne pokażą ten mecz na Polsacie Sport, a szkoda.. :cry:
PSV Eindhoven - AS Monaco -Także słabe spotkanie bez późniejszej historii, wygra Monaco.Minimalnie, ale wygra. :wink:
Manchester United - AC Milan -Na wstępie napisze, ze wygra Milan, ponieważ bardzo nie podoba mi sie piłka jaką grają diabły.
Bayern Monachium - Arsenal Londyn -jedyny mecz, w którym mam wątpliwości co do zwycięzcy, lecz postawie na Bayern.Arsenal nie przekonał mnie i najlepiej będzie jak odpadnie teraz. :!:

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 07:14

hmm juvel jak wg ciebie to nie bedzie ciekawe spotkanie to ja nie wiem... patrzales na mecz werder-valencia? mi ten mecz sie akurat bardzo podobal (no moze poza ta bujka:P) a tez mowili ze bedzie slaby wiec mysle ze teraz bedzie podobnie wkoncu werder gra najbardziej ofensywna pilke w niemczech wiec akcji nie powinno brakowac

ENBEA
ODPOWIEDZ