Piłkarz miesiąca: Del Piero
- Franci
- Juventino
I ja jestem zadowolonaADAMJUVENTUSPL pisze:Alessandro Del Piero jest zadowolony z siebie. Zadowoleni są z niego także kibice Starej Damy, którzy przyznali mu dzisiaj w Turynie nagrodę "Piłkarza miesiąca". "Czuję się naprawdę dobrze, strzeliłem ważną bramkę w meczu przeciwko Maccabi, więc raczej nie mogę narzekać" - promieniował kapitan.

Należy mu się to wyróżnienie... myślę, że nie tylko ja nie mogę sobie wyobrazić Juventusu bez tego piłkarza...
Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem 

- Kuba Napierski
- Juventino
Nagroda zasłużona bo Alex zaczyna robić z
co mu się podoba. I tak mqa być

- Łucja
- Juventino
Hmm dziwna sprawa z tym Del Piero... Z jednej strony kiedy gra dobrze to La stampa (i inne) zaniżają mu oceny... Z Drugiej za przeciętną grę otrzymuje od kibiców miano "najlepszego" przy czym bezsprzecznie najlepszy był Camor.
ADAMJUVENTUSPL nie masz racji kibice nie są żadną wyrocznią, bo jeśli by tak było to Alex grzał by ławe aż miło... Jest Zalayeta i fakt, że gdy wraca Alex on siada na ławkę może być nawet dla niego frustrujący...
Ekchem? W takim razie nagroda dla Zlatana bo to co ON robi z
nie ma sobie równych w serie A.
Najlepszy był zlatan i camor (ze wskazaniem na Mauro), Gigi też bronił, ale mam wrażenie, że przy dwóch golach mógł się zachować inaczej. Tak czy siak najlepszy bramkarz świata.
Ten konkurs na najlepszego piłkarza miesiąca przypomina mi wygrane Nedveda na JP w tej samej kategorii ROTFL :-D
ADAMJUVENTUSPL nie masz racji kibice nie są żadną wyrocznią, bo jeśli by tak było to Alex grzał by ławe aż miło... Jest Zalayeta i fakt, że gdy wraca Alex on siada na ławkę może być nawet dla niego frustrujący...
Nagroda zasłużona bo Alex zaczyna robić z co mu się podoba.
Ekchem? W takim razie nagroda dla Zlatana bo to co ON robi z

Najlepszy był zlatan i camor (ze wskazaniem na Mauro), Gigi też bronił, ale mam wrażenie, że przy dwóch golach mógł się zachować inaczej. Tak czy siak najlepszy bramkarz świata.
Ten konkurs na najlepszego piłkarza miesiąca przypomina mi wygrane Nedveda na JP w tej samej kategorii ROTFL :-D
- bartusek
- Juventino
NIe ogladam za dużo meczów Juve, pewnie tak jak wiekszość forumowiczów, ale zdania włoskich kibiców nie mozna podważać...
Pewnie, że Alex może dostał te nagrode trochę na wyrost, ale może to było takie uhonorowanie jego powrotu. Powrotu jego formy....
Oby strzelil też Milanowi to jego krytycy zamilkna...
Pewnie, że Alex może dostał te nagrode trochę na wyrost, ale może to było takie uhonorowanie jego powrotu. Powrotu jego formy....
Oby strzelil też Milanowi to jego krytycy zamilkna...
- M.
- Juventino
Bardzo dobrze, że ta nagroda powędrowała w ręce Alexa. Może w tym miesiącu nie grał rewelacyjnie, ale widać, że dochodzi do dobrej formy. Tak jak wcześniej pisaliście od Alexa wymaga się dużo więcej niż od innych zawodników. Jeśli któryś z zawodników nie strzeli gola w sytuacji sam na sam to nic tragicznego się nie dzieję, ale jeśli to Alex nie strzeli to od razu słychać komentarze typu, że jest za stary, że nie ma formy i trzeba go sprzedać :evil: :roll: . Mam nadzieję, że w następnych miesiącach również sięgnie po tą nagrodę.
:roll: