Wyprawa Robinson !
- Bany_DG
- Juventino
Ja sie z toba agusiu
nie kłóce ale chce wiedziec co takiego ma gej/lesbijka ze widac ze jest kim takim(głupio to brzmi :?).
Ja osoiscie nic nie mam do osób z odmiena orientacja JESTESM TOLERANCIJNY mówi to jak by ktos miał sie czuc z tego powodu urazony
Dalszą dyskusję o homoseksualiźnie proszę prowadzić na priv. Sa wypowiedzi raczej nie związane z tematem
-Dragon-
Ja osoiscie nic nie mam do osób z odmiena orientacja JESTESM TOLERANCIJNY mówi to jak by ktos miał sie czuc z tego powodu urazony
Dalszą dyskusję o homoseksualiźnie proszę prowadzić na priv. Sa wypowiedzi raczej nie związane z tematem
- gosciu_Muranista
- Juventino
ja wyprawe oglądam od początku. I moim faworytem był Igor no ale niestety odpadł. W finale chciałbym żeby byli Kuba,Tomek i Patrycja. A wtedy będzie mi wszystko jedno kto wygra , ważne by ta 3 była w finale.
- Peja
- Juventino
Moim faworytem byl Marcin, on zaslugiwal na wygrana, byl silny, wytrzymaly, latwil dla grupy zarcie, nie raz dzieki niemu zolci wygrywali konkurencje. Ale zadzilal podzial na zoltych i zilonych na wyspie Mensilip i z racji wikerzosci zielonych Marcin musial odejsc 

- Mania
- Juventino
A najlepszy byl lizac tylek kenowi... zwlaszcza po jego odejsciu, argumenty Marcina byly niedorzeczne :? Nie wiem, jakos nie lubie mezczyzn bez wlasnego zdania :? Co nie znaczy ze lubie kena :evil:Moim faworytem byl Marcin, on zaslugiwal na wygrana, byl silny, wytrzymaly, latwil dla grupy zarcie, nie raz dzieki niemu zolci wygrywali konkurencje. Ale zadzilal podzial na zoltych i zilonych na wyspie Mensilip i z racji wikerzosci zielonych Marcin musial odejsc
Agnieszka
- Dionizos
- Juventino
Ja czasem ogladam ten program. Specjalnie mnie on nie intryguje, ale nie jest mi obojetne, szczegolnie, ze wystepowal w nim, kibic Fiorentiny :twisted:. Cale sczescie "łysy makaroniarz" juz sobie poszedl. Moja kandydatka do zwyciestwa jest Kasia... 8)
- Vincitore
- Juventino
No też to czasami oglądam moim zdaniem najwięsze szanse ma Tomek który jest bardzo wysportowany, silny i odważny myślę że głównie te zalety doprowadzą go do zwycięstwa w tym programie rónież duże szanse ma Kasia ale moim zdanmiem to jednak Tomek wygra
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Z osób, które pozostały kibicuje Tomkowi (i nie dlatego, że jest moim imiennikiem
) Wcześniej kibicowałem Marcinowi i Wincentemu. Ciesze się, że łysy odpadl bo był zbyt pewny siebie :twisted: Nie chciałbym, aby wygrała żadna z kobitek
Co do finałowej trójki to stawiam na Tomka, Kubę i Patrycje

- Wessal
- Juventino
Ja także oglądam ten program. Jest super! Kiedyś byłem jak zwiększość z was za Wincentym, szkoda że odbadł. Ale w tym programie chyba najbardziej cieszę się z odbadnięcia Igora. Teraz jestem za Kubą. Bardzo bym chciał, żeby to właśnie on wygrał. Niewiem czemu ale ja bym tam niepzreżył. To nie dla mnie :-D
- Alexa Del Piero
- Juventino
Oglądam ten program już od jakiegoś czasu. Na początku kibicowałam 'łysemu makaroniarzowi' (wcześniej oglądałam go w innym programie) ale później polubiłam Patrycje. Chciałabym żeby ona wygrała i dlatego zagłosowałam na nią w ankiecie.
Według mnie na zwycięstwo nie zasługuje Lidka. Cały czas spiskuje i próbuje 'ustawiać' głosowania.
BTW a_gu_nia zapewniam cię że nie można rozpoznać orientacji seksualnej po wyglądzie 8)
Według mnie na zwycięstwo nie zasługuje Lidka. Cały czas spiskuje i próbuje 'ustawiać' głosowania.
BTW a_gu_nia zapewniam cię że nie można rozpoznać orientacji seksualnej po wyglądzie 8)
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
oO na stronie wyspy robinson jest pokazane a więc tak - widać że chate ma tak odwaloną że hej , ma własny nowy motor , itp . itd .Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: przydalby mu się pieniądze.
a ty mówisz ze przydałyby mu się pieniądze

W sumie tak. Nie sprawial takiego wrażenia w każdym bądź razie. Przy okazji znow sprawdza się reguła, że biorą bogatych do takich programów...
Dawniej Virus[Mauro].
- Łucja
- Juventino
Dobra dobra, to teraz ja przełamę tą pogawędkę i powiem, że nie oglądam tego programu, ani tego ani baru ani innych amazonek czy czegokolwiek tam jeszcze. Chociaż dzięki Wam wiem kto jest gejem, kto się ładnie prezentuje w różowym bikini a kto ma motor i odwaloną chatę, a ! i jeszcze coś wiem, że hubert jest smętny. Ale to moja wina, bo czytam to Wasze skrobanie
Anyway: Uważam, że jeśli ktoś ogląda takie "programy" typu RS (reality-show dla niekumatych
) nie jest ograniczony. Po prostu ma nudne życie (albo za dużo czasu) - Why? No, bo po co podglądać losy innych (seriale, RS) jeśli ma się ciekawe i intensywne życie? Nie wiem. Poza tym nie można tak wszystkiego brać na serio to co Wam pokazują to tylko skrzętnie wybrane (a także ustawione jak się okazało) urywki, nieee Wy nie znacie Kasi, Wincentego czy kogokolwiek innego. TVN i inne stację mają głęboko w poważaniu Was czy uczestników tej zabawy, bo to mamona się liczy - wpływy z reklam (im większa oglądalność tym większa kaska za reklamy), te wszystkie sms-owe zabawy.
Bo jaką macie pewność, że to nie jest nakręcona scena (np. kiedy śpią pod gołym niebem, a potem tak naprawdę idą do łóżek, hotelów, czy dostają ciepłe kołderki/śpiwory).
Tak to już jest, że pomija się w emisji to, że śpi tam z nimi charakteryzatorka, multuum operatorów, dźwiękowców, a nawet reżyser, a to tylko dlatego, że program straciłby na realiźmie, którego jest pozbawiony.
Ja przyznaję szczerze, że wyprawę robinson widziałem w sumie ( z wszystkich odcinków) jakieś dwie minuty, a to tylko za sprawą tego, że przełaczałem kanały, zatrzymywałem się na chwilkę a kiedy już się skapnąłem, że to wyprawa szybko zmieniłem stacje na inną.
Reasumując: Nie potępiam Was, nie uważam za idiotów, czy ludzi o niższym ilorazie inteligencji, po prostu chce Wam wytłumaczyć, żebyście nie brali tego tak serio i że nie zawsze to co widzicie jest prawdą (jackass na przykład reżyserowany, nawet czasami po kilkanaście dubli robili).
Pozdrowienia!
Anyway: Uważam, że jeśli ktoś ogląda takie "programy" typu RS (reality-show dla niekumatych
Bo jaką macie pewność, że to nie jest nakręcona scena (np. kiedy śpią pod gołym niebem, a potem tak naprawdę idą do łóżek, hotelów, czy dostają ciepłe kołderki/śpiwory).
Tak to już jest, że pomija się w emisji to, że śpi tam z nimi charakteryzatorka, multuum operatorów, dźwiękowców, a nawet reżyser, a to tylko dlatego, że program straciłby na realiźmie, którego jest pozbawiony.
Ja przyznaję szczerze, że wyprawę robinson widziałem w sumie ( z wszystkich odcinków) jakieś dwie minuty, a to tylko za sprawą tego, że przełaczałem kanały, zatrzymywałem się na chwilkę a kiedy już się skapnąłem, że to wyprawa szybko zmieniłem stacje na inną.
Reasumując: Nie potępiam Was, nie uważam za idiotów, czy ludzi o niższym ilorazie inteligencji, po prostu chce Wam wytłumaczyć, żebyście nie brali tego tak serio i że nie zawsze to co widzicie jest prawdą (jackass na przykład reżyserowany, nawet czasami po kilkanaście dubli robili).
Pozdrowienia!
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:38 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łucja
- Juventino
Nie rozumiem PiontaS o co ci chodzi, przecież ja nic takiego nie napisałem ! Ale nic pozdrowienia. Wie ktoś kiedy ta wyprawa się kończy? Już mam dosyć omijania tvn-u, mam nadzieje, że nie będzie drugiej edycji.PiontaS pisze:MAM OGRĄMNĄ PROŚBĘ DO OSOB TAKICH JAK :JUVENTIN , A_GU_NIA I LUCID_DREAMER JEST TO TEMAT DOTYCZĄCY WPRAWY ROBINSONM A NIE HOMOSEKSUALIZMU JEZELI KRECA WAS TAKIE DYSKUSJE JES PRIV LUB JES JUZ TAKI TEMAT http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... seksualizm I TAM PROSZE SIE WYPOWIADAC NA TEMAT HOMOSEKSUALIZMY
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2004, 02:38 przez Łucja, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Kuby i tak juz nie ma
:D:D:D
Patrycja wygra albo Tomek
Wqrza mnie Kasia taka "lala" i "płaczka" 8)

Patrycja wygra albo Tomek
Wqrza mnie Kasia taka "lala" i "płaczka" 8)