Davids odejdzie z Interu ?!?!?!?!
- pan Zambrotta
- Juventino
dla mnie było wielkim zaskoczeniem fakt, iż Davids nie jest podstawowym graczem Interu. Jeśli nadal będzie grzać ławę to straci opaskę kapitana rep. Holandii lub wogóle nie będzie powoływany do Oranje. Wydaje mi się, że opuści on w styczniu Mediolan. Obstawiam na 3 kluby: Barcelona, Tottenham i Ajax lub PSV.
- robson
- Juventino
szkoda go ale sam sobie takie cos zgotował sam wybrał inter teraz zaluje powiem tyle znikaja gwiazdy i znane nazwiska z swiatowej piłki Davits Rivaldo ktos słyszał co o Fiore bo ja juz dawno nie i jeszcze kilku innych wybieraja sobie kluby w ktorych grzeja ławe choc zarabiaja wieksza kase troche dziwne bo chyba nie o to w tym sporcie chodzi ;]
- WladeK
- Juventino
W meczu z Valencią Edgar był podstawowym zawodnikiem zwojego zespołu, pokozał się z dobrej strony w paru akcjach.
Może doszedł już do porozumienia z Mancinim i będzie grał w pierwszym składzie już na stałe.
Ja osobiscie zawsze kibicowałem Holendrowi, był nawet okres, że Davids był moim ulobionym zawodnikiem Juve. Życzę mu jak najlepiej i mam nadzieję, że wróci do wielkiej piłki :-D
Może doszedł już do porozumienia z Mancinim i będzie grał w pierwszym składzie już na stałe.
Ja osobiscie zawsze kibicowałem Holendrowi, był nawet okres, że Davids był moim ulobionym zawodnikiem Juve. Życzę mu jak najlepiej i mam nadzieję, że wróci do wielkiej piłki :-D