Matura 2005
- Yuwe
- Juventino
Dzien Dobry
takze zdaje mature 2005 , ale jeszcze na starych zasadach , czy to dobrze czy zle , roznie mowia ludzie ale chyba to lepiej niz to nowa ..
Oczywiscie oprocz polaka to mam zamiar zdawac pisemna z geeografii a ustna z Wosu-u , mowie mam zamiar bo ufff nie mam cos motywacji do nauki . Tak wiec na temat nowej matury nie moge powiedziec za wiele bo sie nieorientuje poporstu gdyz mnie to niedotyczy , no ale jak mi sie nie powiedzie w tym roku to i ja bede zdawal na nowych zasadach :PPPPP (odpukac w niemalowane)
takze zdaje mature 2005 , ale jeszcze na starych zasadach , czy to dobrze czy zle , roznie mowia ludzie ale chyba to lepiej niz to nowa ..
Oczywiscie oprocz polaka to mam zamiar zdawac pisemna z geeografii a ustna z Wosu-u , mowie mam zamiar bo ufff nie mam cos motywacji do nauki . Tak wiec na temat nowej matury nie moge powiedziec za wiele bo sie nieorientuje poporstu gdyz mnie to niedotyczy , no ale jak mi sie nie powiedzie w tym roku to i ja bede zdawal na nowych zasadach :PPPPP (odpukac w niemalowane)

- Bad_Magick
- Juventino
Mówicie żeby zacząć się uczyć po feriach. Chyba nie zdajecie sobie sprawy, żę matury zaczynają się w kwietniu i są jednocześnie egzaminami na studia. Tu już nie chodzi o to by dostać dobrą ocenę, ale, żeby mieć jak najwięcej punktów albo przynajmniej "wystarczająco dużo" żeby się dostać na studia.
- Raffikki87
- Juventino
Ja zdaje mature za rok ale juz teraz wiem z czego chce zdawać
:
J.Polski - podstawowy
J.Angielski - podstawowy
Historia - rozszerzony
Geografia - podstawowy
WOS - podstawowy
Zaczynam uczyć się od Września 2005" a matura w 2006

J.Polski - podstawowy
J.Angielski - podstawowy
Historia - rozszerzony
Geografia - podstawowy
WOS - podstawowy
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Juventinha
- Qualità Juventina
hehe:) jak ci sie to uda to jestes the bestRaffikki87 pisze: Zaczynam uczyć się od Września 2005" a matura w 2006

- vojtek
- Juventino
A ja juz jestem po Maturce :-D Zdawalem w tym roku i nawet dobrze mi poszlo
Tym ktorzy dopiero beda zdawac powiem,ze nie ma sie czego bac,to wszystko jest mooocno przereklamowane :lol: Oczywiscie pod warunkiem,ze posiada sie jakas wiedze,a nie jest sie calkiem ciemnym :lol:Ja do Matury zaczalem uczyc sie po feriach zimowych,wczesniej nie ma sensu
Tym,ktorzy ten egzamin maja przed soba zycze POWODZENIA :!: :!: :!: :-D
Tym,ktorzy ten egzamin maja przed soba zycze POWODZENIA :!: :!: :!: :-D
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- PSSjuve
- Juventino
Nie mozesz zdawac dwoch przedmiotow wybranych na podstawowym . W tym roku tak jest ale moze na maturze 2006 bedzie inaczej . Tego juz nie wiem:|Raffikki87 pisze:Ja zdaje mature za rok ale juz teraz wiem z czego chce zdawać:
J.Polski - podstawowy
J.Angielski - podstawowy
Historia - rozszerzony
Geografia - podstawowy
WOS - podstawowy
FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
T S WISLA KRAKOW
- Bad_Magick
- Juventino
Raffik, raz że nie można zdawac dwóch przedmiotów na poziomie podstawowym, dwa że to zupełnie bezsensu. Jak już decydujesz się na jakiś przedmiot to lepiej zdać rozszerzony, niby wynik procentowy może być niższy ale punktów i tak będzie więcej (choć wiem że są uczelnie, które biorą wynik procentowy za podstawe obliczeń).