Piękny mecz w Mediolanie!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2004, 14:01

Hmmm, mecz był ciekawy, ale więcej emocji ( i bramek ) było w meczu innego mediolańskiego zespołu, Interu. Co chwilę przełączałem na ten mecz, bo Inter "ładował" piłkę w bramkę Valencii, co kilka minut :D No i pech Di Vaio po jednym ze strzałów ( piłka uderzyła w słupek i wyleciała z powrotem w pole ). No ale topic o Milanie i Barcie....jak dla mnie, to remis byłby najbardziej sprawiedliwym wynikiem, ale stało się inaczej, więc pozostaje tylko pogratulować rossonerim. Shevchenko jest w wybornej formie, bez niego Milan w obecnej sytuacji straciłby bardzo dużo, co przyniosłoby nam dużo korzyści :D - klasowy napastnik, tylko pozazdrościć.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2004, 15:21

Niepowiem - mecz wyśmienity, ale jak zwykle bywa przy włoskich drużynach, tak i teraz Milan rozegrał klasyczne cattenaccio strzelając bramkę i broniąc się na hurra. Ogólnie bardzo dobre widowisko, napewno obejże rewanż na Camp Nou !
Wspaniale Inter ! Jak zobaczyłem powtórki nie wierzyłem własnym oczom :twisted: W lidze bardzo słabo, a LM wspaniale - co za drużyna ! 5-1 wspaniały winik tym bardziej na wyjeździe. :D
Gratulacje Mediolan ...

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2004, 15:31

Faktycznie, mecz był lepszy od naszego. :roll: Relacja z Stadio delle Alpi było jakaś ciemna (słabe oświetlenie), pustki na trybunach, :? a mecz na San siro był "jasny", Trybuny pełne atmosfera godna LM. Mecz dobry chociaż szkoda, że Milan nie atakował do końca tylko został na tym co ma. Szkoda Barcy bo grała lepiej, ale my powinniśmy wspierać kluby włoskie aby mówili, że liga Włoska jest najlepsza. :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2004, 18:26

Musze sie wyjątkowo zgodzić z Milanistami 8) Milan pokazał klase i jak dla mnie zasłużenie wygrał. Ogólnie rzecz biorąc mecz stał na bardzo wysokim poziomie. Akcja za akcją (nie to co Juve-Bayern :x ) Szkoda, ze Barca w pierwszej połowie nie doprowadziła do wyrównania, gdyż w drugiej odsłonie mogłby być jeszcze ciekawiej. Shewchenko po raz kolejny zaprezentował się fantastycznie. Po drugiej stronie królował Ronaldinho. Trzeba przyznać, że Milan miał szczescie przy dwóch poprzeczkach Barcy, ale szczęście sprzyja lepszym

pio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 22:08

fakt! mecz ladny ale glownie za sprawa barcelony ktora caly czas starala sie gonic rywala i angazowala prawie wszystkie swoje sily, a milan tym czasem stanal murem na swojej polowie i co pokazal to skuteczna obrone - dla szewy naleza sie brawa ale mysle ze rewanz na Camp Nou wygra BARCA 8)

Niektórzy sądzą, Że Piłka Nożna To Sprawa Życia I Śmierci - Mogę Was Zapewnić, Że To Jest Coś Znacznie Poważniejszego..........
ODPOWIEDZ