"Brudny" Ibrahimovic

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Majka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:01

Wajron nie czepiaj sie Zlatana bo nie masz zadnych powodów!!! Tak już jest na tym świecie, że piłkarze muszą grać ostro, a w szczególności napastnicy...A co do tej bramki, którą okresliłeś jako "farciarską" to chyba inny mecz ogladalismy, bo Zlatan na pewno nie popełnił tam faulu, wpadł na Buffona dopiero po tym jak kopnął piłke, z rozpędu (może słyszałeś o takim zjawisku jak bezwładność... :idea: )
A o tym że Zlatan jest świetnym piłkarzem niech świadczy fakt, że ajax po jego odejściu gra, delikatnie rzecz ujmując, beznadziejnie... :D
ACMichał (sam jesteś burak) moze podasz jakies przykłady "pseudogwiazdorskich" zachowań których dopuscił sie Zlatan??

Zlatan......
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:06

Majka pisze: ACMichał (sam jesteś burak) moze podasz jakies przykłady "pseudogwiazdorskich" zachowań których dopuscił sie Zlatan??
No coz trudno sie nie zgodzic 8)
Do marnych prowokacji tego jegomoscia 3/4 forum zdazylo sie przyzwyczaic.
Bardzo byl niezadowolony z tego ze udzialem sie na forum milanu (chyba mnie obrazil) :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:25

ACMichał pisze:Zawsze uwazałem go za "buraka" i szczerze mówiąc jest jednym z niewielu piłkarzy których nie znoszę(Del Piero, Ronaldo, Rooney). Już w Ajaksie miał pseudogwiazdorskie zachowania i pobyt w Juve napewno Go ich nie oduczy.
GATTUSO święty nie 8) :?:

Ja tam ZLATANA lubie.Ma dobrą technike i wogóle 8) Cieszy się ze zdobycia bramki jak dziecko i za to go uwielbiam (a nie tak jak inni że nie okazują radości).

Piłkarz powinien walczyć a to że ZLATAN gra tak a nie inaczej to już jego prywatna sprawa 8)

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 21:42

Majka pisze:Wajron nie czepiaj sie Zlatana bo nie masz zadnych powodów!!! Tak już jest na tym świecie, że piłkarze muszą grać ostro, a w szczególności napastnicy...A co do tej bramki, którą okresliłeś jako "farciarską" to chyba inny mecz ogladalismy, bo Zlatan na pewno nie popełnił tam faulu, wpadł na Buffona dopiero po tym jak kopnął piłke, z rozpędu (może słyszałeś o takim zjawisku jak bezwładność... :idea: )
A o tym że Zlatan jest świetnym piłkarzem niech świadczy fakt, że ajax po jego odejściu gra, delikatnie rzecz ujmując, beznadziejnie... :D
ACMichał (sam jesteś burak) moze podasz jakies przykłady "pseudogwiazdorskich" zachowań których dopuscił sie Zlatan??
Noo oczywiście Ty oglądał(a?)ś 8) co innego ;)
Oczywiście przypadek bramki Ibry to przykład bezwładnośc (w fizyce) buhah koleżanko w której Ty jesteś klasie podstawówki ? :lol: Uważasz równiez, ze Zlatan wpadł na Buffona po oddaniu strzału - śmiesze :shock: 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 22:25

DJjuve nie mam ochoty prowadzić z tobą żadnych dziecinnych pogaduszek ani wymian złośliwości, po prostu zacznij ogładać mecze a nie sledzić wyniki na telegazecie a potem wchodzic na forum i wypisywać glupoty o formie poszczegolnych pilkarzy nie mając nawet pewności czy jegomość wogóle grał.

Wystarczy droga kolezanko obejrzeć statystyki ligi holenderskiej, a dokładniej Fair play(ilośc kartek) a także zachowania podczas meczów (zamiast czytać bravo sport warto czasem poczytać Pilkę nożną czy wiarygodne serwisy typowo piłkarskie)
GATTUSO święty nie
Jest taka subiektywna granica pomięczy chamstwem i brutalnością a twardością, nie przecze Gattuso za czesto przekracza przepisy ale nie są to faule złośliwe a na pewno nie ma zachowań ala Totti czy Zlatan

Wolinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 00:56

Wajron, mam poważne wątpliwosci co do stanu twojego wzroku. weź sobie obejrzyj porządnie film zlatan_pride_of_sweden. czy ty naprawde widzisz tam faul Zlatana?? to chyba normalne, że bramkarz biegnie do piłki żeby ją złapac, a napsatnik, żeby strzelic bramkę. natomiast to, że na siebie wpadają na pewno nie wyniknęło z woli Zlatana. śmiem twierdzić, ze był to jeden z jego najlepszych dotąd goli.

błahaha, jeśli nadal utrzymujesz ze było inaczej, to jestes śmieszny.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 01:03

Jakiego tam chama :? on po prostu dobrze wykorzystuję swoje warunki fizyczne i tyle.

Majka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 01:32

WOW, ja to nazywam natychmiastowy odzew... no coz, nie wypada mi nie odpowiedzieć na tak "interesujące" i sympatyczne Wasze, Drodzy Koledzy, wypowiedzi :D
A więc zacznę od tego, że faktycznie Zlatan nie wpadl na Bufonka po kopnięciu pilki, ale prawie w tym samym momencie. To nie zmienia faktu, że tam nie doszło do zadnego faulu, a juz na pewno nie ze strony Zlatana(Wolinek ma rację - obejrzyj "zlatan, pride of sweden", albo po prostu idz do okulisty. :wink: ). Zawiodę Cie niestety, nie chodze juz do podstawówki, ale miło ja wspominam, szczegolnie fizykę...
No dobra, teraz ACMichał (niezła ksywka), a więc Drogi Kolego, to po pierwsze (o dziwo!) czasem czytam takie gazety jak pilka nozna itd. Jesli chodzi zas o te "pseudogwiazdorskie" zachowania, to myslę że on po prostu zna swoja wartość i ma silny charakter, co jest raczej pozytywną cechą. :-D

Zlatan......
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:02

Ja zawsze uważałem go za chama i przerośnietego chłopczyka któremy sława uderzyła do głowy .... z drugiej strony trzeba walczyć na wszytkie sposoby , a jeśli nikt tego nie widzi to tym lepiej :D

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:12

...:::Szymek:::... pisze:
ACMichał pisze:Zawsze uwazałem go za "buraka"
Czy ty człowieku normalny jestes??? Ja zawsze za buraków uważalem Didę, Maldiniego, Nestę, Cafu, Gatusso, Pirlo, Seedorfa, Szeve i Crespo!!!!
i Ancelottiego rzecz Jasna!!!!!!!!!!!!!
A ja myśle, że wcale ich nie uważałeś za buraków, napisałeś tak dlatego bo ACMichał napisał tak o Zlatanie, z czym oczywiście się nie zgadzam, ale to tylko jego sprawa i jego problem.

Co do tematu to założyciel tematu ma niestety trochę racji, przykłady chamskiej gry to:
filmik: The.Zlatan.Movie.DivX-nkn, minuta 3.35 (chamskie uderzenie w głowę barkiem)
ten sam filmik: 3.48 (uderzenie łokciem w głowę)
Może jest ich więcej, ale w tej chwili nie chciało mi się oglądać od nowa tych filmików.
Nie mówię tu , że Zlatan jest jak totti czy coś, ale takie zachowania u piłkarzy mi się poprostu nie podobają, a już szczególnie u Juventinich. Co innego jak jest to ostra walka o piłkę, bo to akurat jest bardzo dobra cecha, ale ktoś powinien Mu przemówić do rozumu, żeby nie uderzał przeciwników łokciami i tym podobne, wkońcu Go zawieszą i taki będzie z tego pożytek :|

Maciek11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:21

Ja Ibrahimovica nie znoszę, naprawdę jest mi przykro, że ktoś taki gra w Juve. O nim już w Ajaxie było głośno z powodu właśnie takich zachowań. I nie mówcie, że to jest to samo co w przypadku Gattuso czy Davidsa - oni grają ostro, ale nie chamsko. Nie chodzi mi o faule Zlatana w walce, ale o: plucie, uderzanie głową - to przecież nie są wślizgi ani inne piłkarskie zagrania. Nie przypominam sobie w Juve podobnego piłkarza, zawsze była tu kultura, ale niestety: dla mnie ze Zlatanem mój ulubiony klub stracił: nie sportowo, ale pod względem kultury.
p.s. Czy nie uważacie Tottiego za chama? Nie śmiejecie się przez to z Romy? Oby tak się nie stało w oczach innych z Juve...

Krupy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:34

a nie wiecie przypadkiem skad sciagnac filmik z ta "glowka" zlatana w meczu z palermo

ObrazekObrazekObrazekObrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:57

Majka pisze:WOW, ja to nazywam natychmiastowy odzew... no coz, nie wypada mi nie odpowiedzieć na tak "interesujące" i sympatyczne Wasze, Drodzy Koledzy, wypowiedzi :D
A więc zacznę od tego, że faktycznie Zlatan nie wpadl na Bufonka po kopnięciu pilki, ale prawie w tym samym momencie. To nie zmienia faktu, że tam nie doszło do zadnego faulu, a juz na pewno nie ze strony Zlatana(Wolinek ma rację - obejrzyj "zlatan, pride of sweden", albo po prostu idz do okulisty. :wink: ). Zawiodę Cie niestety, nie chodze juz do podstawówki, ale miło ja wspominam, szczegolnie fizykę...
No dobra, teraz ACMichał (niezła ksywka), a więc Drogi Kolego, to po pierwsze (o dziwo!) czasem czytam takie gazety jak pilka nozna itd. Jesli chodzi zas o te "pseudogwiazdorskie" zachowania, to myslę że on po prostu zna swoja wartość i ma silny charakter, co jest raczej pozytywną cechą. :-D
Taaak rzeczywiście na Zlatan pride of sweden wszystko widać 8) Zobaczyłeś (aś? sam nie wiem :P ) 2 replaye tego gola i mówisz, że ja słabo widze - luss ;) 8) "Człowieku" :D ty chyba naprawde oglądałeś coś innego, no bo jeśli nie ma tam faulu no to wspaniale, gratulacje 8)
Aha jeszcze jedno - odpowiem w stylu Dj Juve -
WOW, ja to nazywam natychmiastowy odzew... no coz, nie wypada mi nie odpowiedzieć na tak "interesujące" i sympatyczne Wasze, Drodzy Koledzy, wypowiedzi :D
- O jakich kolegach mówisz :?: :roll: 8)

Poza tym przypominam drugi raz, że temat jest o CHAMSKIEJ, a nie nieprzepisowej grze. Chodziło o faule, jeżeli tak można powiedzieć, takie jak przedstawił Ironek (uderzenie barkiem w głowę, uderzenie z łokcia, skopanie obrońców itd) więc co nie którzy - czytajcie ze zrozumieniem :!:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Baranoss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 11:12

heh... czy moze i zlatan gra brutalnie, ale skutecznie. Liczy sie efekt wiec nie przywiazuje do jego brutalnej gry tak wielkiej wagi jak do jego EGOIZMU boiskowego. Jesli ktos mi nie wiezy to prosze obejrzec sobie filmiki o 'dumie szwecji' i zobaczyc ze w wielu przypadkach nie podaje do lepiej ustawionych partnerow, tylko proboje sam oddac strzal na bramke

lepiej być nie może
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 11:31

No jak narazie gra Ibrahimovica mnie sie osobiscie nie podoba !!!!! Nie jest tak skuteczny i jakos nie umie sie odnalezc na boisku :? A jesli chodzi o jego arogancje i brutalnosc..... hmm nie widzialem za duzo takich zachowan w jego wykonaniu..... ale nie lubie chamstwa i brutalnosci.

ODPOWIEDZ