Wisła Kraków odpadła z PUEFA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Radosław Gorol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:33

Szkoda, że Wisła odpadła, ale po tak beznadziejnej grze należało im sie. Najbardziej zawiódł chyba Szymkowiak.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:42

Ja najchetniej napisałbym w tym poscie tylko dwa słowa: "bez komentarza", lecz domyślam sie, że za taka wypowiedź zarobiłbym karteczke, więc napisze więcej.
Wisła przegrała ten mecz na własne życzenie. Gdyby byli inaczej nastwieni do tego spotkania, gdyby nie grali na remis. Nie ma co jednak gdybac ta porazka jest nie do wytłumaczenia.
Ten mecz odzwierciedlił nie tylko poziom Wisły, także całej polskiej piłki.
To porazka to chańba, blamaż i innymi słowami nie mozna tego ocenic.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:58

eee... i po co ta wygrana z zaglebiem :D zeby teraz przegrac z cieniasami. przegrana ZL to pech (jak Łobodziński mogl tego nie trafic ) :cry: wracajac do meczu z Tibi cos tam :) Wisla byla zbyt pewna siebie albo zmeczona ciezkim meczem z ZL :) tak czy siak, przegrali :(

sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 21:02

Szkoda Wisełki :( kibicuję jej od bardzo dawna, ale nie ma co się oszukiwać, z taką grą w Europie nie mamy szans.

JUVE... aż po zycia kres!!!
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 21:24

A rzucali się na Lecha jak z Terekiem odpadł :P
Wisła dwa razy z rzędu odpadła z PU z zespołem o wiele niżej notowanym mimo wzmocnień. Pewnie ,że to dołuję ... no ,ale cóż - taka Polska :?

andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 21:32

no nie Legia też napewno już odpada. Nierozumiem jak można tak grać 0 ambicji, 0 umiejętności i wogole a Amica w grupie przegra wszystkie mecze. A Cupiał będzie dalej mówił że interesuje go tylko LM :twisted:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 21:46

Rezygnacja zarządu to dla mnie to początek Końca wisły prawdziwa tragedia będzie sie działo [/url]

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 22:56

widac poziom polskiej pilki...nawet jakies wsiury ogrywaja wisle....a wystarczylo zagrac dobry mecz z realem..i wszycsy pomysleli ze takich cieniasow to ograja 10-0......nastawienie polskich druzyn do meczy jest tragiczne...no commento...

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 12:21

Pierwszy mało korzystny wynik pucharowego meczu Wisły tłumaczyłem sobie zlekceważeniem rywala.Teraz nie mogło być o tym mowy,w końcu wiślacy znali wartość Gruzinów.Zdecydowanie najlepszy klub w Polsce nie poradził sobie z wcale nie najlepszym klubem z Gruzji co jest sprawą wręcz tragiczną.Już przed meczem mówiło się o małej rewolucji kadrowej,jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądało.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 12:22

Uff, coś feralny był ten wczorajszy dzień :evil: Czyżby wymiataczom w polskiej lidze zabrakło motywacji do walki w pucharach. Chyba nie, ale ciężko znaleźć jakiś sensowny argument, wytłumaczający taki wynik. Będzie lepiej :roll: :?: Kasperczak na selekcjonera Biało-czerwonych :wink: :!:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 15:19

Wiśle chyba wydawało się, że Dinamo to Zagłebie Lubin, i że spokojnie wleją im kilkoma bramkami :lol: jednak okazało się, że drużyna z Tbilisi jest solidna i pokazała Wiślakom gdzie ich miejsce :evil: bardzo żałuje, że odpadła Wisła, gdyż kibicuje Białej Gwiaździe. Lecz po tym co wczoraj pokazali na pewno nie zasłużyli na awans. I jeżeli na tak słabej drużynie ma być oparta reprezenacja Polski to ja dziękuje... :?

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 17:40

I jeżeli na tak słabej drużynie ma być oparta reprezenacja Polski to ja dziękuje...
Obojętnie jak na to nie spojrzeć- jest to obecnie najlepsza polska drużyna... Na jakiej innej miałaby się opierać reprezentacja? Na Amice?

Agnieszka

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 17:50

Dobrze że odpadli. Wygrali pare meczów z dobrymi drużynami 2 lata temu i wielkie gwiazdy sie z nich zrobiły. Wszystko kręciło się wokół wisły a teraz widać czego są warci. Pozatym jest to tak jak w realu większość graczy już sie dawno wypaliła i nie ma żadnej młodej krwi. Jednym słowem zrobili siare

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 17:58

Juve The Best pisze:Dobrze że odpadli. Wygrali pare meczów z dobrymi drużynami 2 lata temu i wielkie gwiazdy sie z nich zrobiły. Wszystko kręciło się wokół wisły a teraz widać czego są warci. Pozatym jest to tak jak w realu większość graczy już sie dawno wypaliła i nie ma żadnej młodej krwi. Jednym słowem zrobili siare
Po pierwsze wcale nie dobrze że odpadli!!!!!!!!! Rzeczywiście moze zrobiły się z nich wielkie gwiazdy ale powinniśmy im kibicować. Ja ich lubie najbardziej z Polskich drużyn. Gdyby Wisła awansowała to moglibysmy mieć za rok mistrza polski w 3 rundzie eliminacji LM!!!!! A tak to pozostaje liczyć na amice........ Ale przynajmniej najlepszy polski trener zostaje w Wiśle ====> http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6713

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 października 2004, 18:02

Jak zwykle: koszmar !!!!!!! Bo jak mozna to inaczej okreslic :? Wisla zagrala fatalnie no a Legia poprostu byla slabsza !!!!!!! Teraz zobaczymy co zrobi Amica :lol: Och co sie dzieje z Polska pilka ???!!!!! Zadaje sobie teraz takie pytanie: czy dozyje takich czasow ze polskie kluby beda grac w LM w fazie grupowej albo czy zajda daleko w P. UEFA ????!!!!!! Chyba nieeeee.....

ODPOWIEDZ