Wisła Kraków odpadła z PUEFA
- Radosław Gorol
- Juventino
Szkoda, że Wisła odpadła, ale po tak beznadziejnej grze należało im sie. Najbardziej zawiódł chyba Szymkowiak.
- darel
- Juventino
Ja najchetniej napisałbym w tym poscie tylko dwa słowa: "bez komentarza", lecz domyślam sie, że za taka wypowiedź zarobiłbym karteczke, więc napisze więcej.
Wisła przegrała ten mecz na własne życzenie. Gdyby byli inaczej nastwieni do tego spotkania, gdyby nie grali na remis. Nie ma co jednak gdybac ta porazka jest nie do wytłumaczenia.
Ten mecz odzwierciedlił nie tylko poziom Wisły, także całej polskiej piłki.
To porazka to chańba, blamaż i innymi słowami nie mozna tego ocenic.
Wisła przegrała ten mecz na własne życzenie. Gdyby byli inaczej nastwieni do tego spotkania, gdyby nie grali na remis. Nie ma co jednak gdybac ta porazka jest nie do wytłumaczenia.
Ten mecz odzwierciedlił nie tylko poziom Wisły, także całej polskiej piłki.
To porazka to chańba, blamaż i innymi słowami nie mozna tego ocenic.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Gieri
- Milanista
eee... i po co ta wygrana z zaglebiem
zeby teraz przegrac z cieniasami. przegrana ZL to pech (jak Łobodziński mogl tego nie trafic )
wracajac do meczu z Tibi cos tam
Wisla byla zbyt pewna siebie albo zmeczona ciezkim meczem z ZL
tak czy siak, przegrali 

- andrusek
- Juventino
no nie Legia też napewno już odpada. Nierozumiem jak można tak grać 0 ambicji, 0 umiejętności i wogole a Amica w grupie przegra wszystkie mecze. A Cupiał będzie dalej mówił że interesuje go tylko LM :twisted:
- AgisDeluxe
- Juventino
widac poziom polskiej pilki...nawet jakies wsiury ogrywaja wisle....a wystarczylo zagrac dobry mecz z realem..i wszycsy pomysleli ze takich cieniasow to ograja 10-0......nastawienie polskich druzyn do meczy jest tragiczne...no commento...
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- BIANCONERI
- Juventino
Pierwszy mało korzystny wynik pucharowego meczu Wisły tłumaczyłem sobie zlekceważeniem rywala.Teraz nie mogło być o tym mowy,w końcu wiślacy znali wartość Gruzinów.Zdecydowanie najlepszy klub w Polsce nie poradził sobie z wcale nie najlepszym klubem z Gruzji co jest sprawą wręcz tragiczną.Już przed meczem mówiło się o małej rewolucji kadrowej,jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądało.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Lizard
- Juventino
Uff, coś feralny był ten wczorajszy dzień :evil: Czyżby wymiataczom w polskiej lidze zabrakło motywacji do walki w pucharach. Chyba nie, ale ciężko znaleźć jakiś sensowny argument, wytłumaczający taki wynik. Będzie lepiej :roll:
Kasperczak na selekcjonera Biało-czerwonych
:!:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wiśle chyba wydawało się, że Dinamo to Zagłebie Lubin, i że spokojnie wleją im kilkoma bramkami :lol: jednak okazało się, że drużyna z Tbilisi jest solidna i pokazała Wiślakom gdzie ich miejsce :evil: bardzo żałuje, że odpadła Wisła, gdyż kibicuje Białej Gwiaździe. Lecz po tym co wczoraj pokazali na pewno nie zasłużyli na awans. I jeżeli na tak słabej drużynie ma być oparta reprezenacja Polski to ja dziękuje... :?
- Mania
- Juventino
Obojętnie jak na to nie spojrzeć- jest to obecnie najlepsza polska drużyna... Na jakiej innej miałaby się opierać reprezentacja? Na Amice?I jeżeli na tak słabej drużynie ma być oparta reprezenacja Polski to ja dziękuje...
Agnieszka
- Juve The Best
- Juventino
Dobrze że odpadli. Wygrali pare meczów z dobrymi drużynami 2 lata temu i wielkie gwiazdy sie z nich zrobiły. Wszystko kręciło się wokół wisły a teraz widać czego są warci. Pozatym jest to tak jak w realu większość graczy już sie dawno wypaliła i nie ma żadnej młodej krwi. Jednym słowem zrobili siare

- leniup
- Redaktor
Po pierwsze wcale nie dobrze że odpadli!!!!!!!!! Rzeczywiście moze zrobiły się z nich wielkie gwiazdy ale powinniśmy im kibicować. Ja ich lubie najbardziej z Polskich drużyn. Gdyby Wisła awansowała to moglibysmy mieć za rok mistrza polski w 3 rundzie eliminacji LM!!!!! A tak to pozostaje liczyć na amice........ Ale przynajmniej najlepszy polski trener zostaje w Wiśle ====> http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6713Juve The Best pisze:Dobrze że odpadli. Wygrali pare meczów z dobrymi drużynami 2 lata temu i wielkie gwiazdy sie z nich zrobiły. Wszystko kręciło się wokół wisły a teraz widać czego są warci. Pozatym jest to tak jak w realu większość graczy już sie dawno wypaliła i nie ma żadnej młodej krwi. Jednym słowem zrobili siare
- DamKam
- Juventino
Jak zwykle: koszmar !!!!!!! Bo jak mozna to inaczej okreslic :? Wisla zagrala fatalnie no a Legia poprostu byla slabsza !!!!!!! Teraz zobaczymy co zrobi Amica :lol: Och co sie dzieje z Polska pilka ???!!!!! Zadaje sobie teraz takie pytanie: czy dozyje takich czasow ze polskie kluby beda grac w LM w fazie grupowej albo czy zajda daleko w P. UEFA ????!!!!!! Chyba nieeeee.....