M.D Vaio punktuje

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 17:24

UlTrAs pisze:
Iver.pk pisze:
FanJuventusu pisze: No prosze widze ze musze poszerzyc moja wiedze na temat ostatnich wydarzen w Lidze Hiszpanskij!! Mowisz ze strzelil juz 3 to bardzo dobrze jak na Niego:p mam nadzije ze przebije sie juz na stale do podstawowej jedenastki!! :P
Narazie to wychodzi w kazdym mczu w pierwszej jedenascce :wink:

A co do tematu to sie ciesze ze strzela bo w Juve by nie gral :!: Nie wiem co sie stalo bo jak gral w Parmie to wyczes a u nas cos mu nie szlo :cry: Ale w Valenci juz sie rozkreca :!: Moze Turynski klimat mu nie sluzyl :?:
nie wiem dlaczego uważasz, ze w Juve mu nie szło :? jak dla mnie to szło mu bardzo dobrze i przez większość sezonu to on a nie DP powinien grać w pierszej jedenastce. Swoją wartość udowodnił chociażby w pamiętnym meczu z Udinese, w którym DP nie strzelił karnego bodajże 20 min. przed końcem. Potem bramke zdobyło Udinese. Piętnaście minut przed końcem Di Vaio zmienił i DP i skończyło się 4-1 dla nas, przy dwóch (lub trzech :roll: ) bramkach Marco. Co do jego gry w alencii to ja również bardzo się ciesz, ze mu "idzie". Mam nadizje, że będzie tam wymiatał, i że Moggi pożałuje jego sprzedaży. :P
Chodzilo mi wlasnie o to ze musial siedziec na lawce gdy na boisku przebywal Alex :!: Taki pilkarz powinien grac a jak gra widzimy teraz jak jest w Valenci bo w Juve nie gral za duzo :!:

Obrazek
Kikat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 17:58

ja sie osobiście ciesze, że Di Vaio nie dał się zepchnąć się znów na ławkę. Wierzę, że Valencia obroni tytuł, ale to bedzie ciężkie zadanie bo Barcelona będzie kosić wszystkich 8)

Duma US Lecce Walerij Bożinov
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 18:13

Marco Di Vaio jest bardzo dobrym piłkarzem ale w Juve myśle że tego do końca nie pokazywał ponieważ miał silną konkurencje w przodzie i nie grywał zawsze w pierwszym składzie. A teraz w Valencji grywa w pierwszej 11, doskonale się rozumie z nowym trenere(Włochem) i co najważniejsze strzela duzo bramek(widziałem tą z Superpucharu Europy Fc Porto-Valencja). Valencja z Di Vaio w składzie dojdzie w tym sezonie bardzo daleko moze nawet zdobędzie mistrzostwo Hiszpanii :):):)

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 11:51

leniup pisze:Valencja z Di Vaio w składzie dojdzie w tym sezonie bardzo daleko moze nawet zdobędzie mistrzostwo Hiszpanii :):):)
Bardzo bym sie cieszyl, gdyby zostali mistrzami Hiszpanii, zwlaszcza, ze kur3wscy ostatnio cos nie w formie.Pozdr.

ODPOWIEDZ