Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0:3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 14:55

Zdun pisze:Wszystkich co mają canal + sport zapraszam na mecz o 20 35 :D
No to mnie tez zapraszasz :wink:
Sluchajcie pytanie zadaje do tych co maja canal +: nie wiedziecie dlaczego w sport + nie pokazuja wszystkich meczow :?: :shock: :?: w tamtym sezonie bylo prawie wszystkie a teraz jest ledwo polowa :!: :evil: :!: Wczoraj nie bylo np. Messina-Roma a padlo w tym meczu 7 bramek :!: wie ktos moze co jest grane :?:

A co do meczu to obstawiem ze Juve wygra oczywiscie :D STawiam na 2-0 Gigi bedzie mial znowu czyste konto :!:

Obrazek
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 15:06

Caly czas Premiership i bardzo mało spotkań Serie A ;(. Dobrze przynajmniej, że w końcu jakiś mecz Juve na żywo.

Możliwe, że Sampdoria coś nam strzeli - ja jednak wierzę w naszą defensywę w tym sezonie. 2 a może i 3-0.

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 15:11

Ja typuje 2-0 dla JUVE i Nedved strzeli pierwszą brame. Szkoda że nie mam Canal+ ale spróbuje wysępic od kogoś kto ma żeby mi nagrał :):):)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 15:28

Mam pytanie bo trochę sie nie orientuję. Canal+sport to dawny Canal+ niebieski :?:

Co do meczu :twisted: Chciałoby się powiedzieć, od zwycięstwa do zwycięstwa. Myślę, że sprawdzi się to w praktyce. Sampdoria, mimo, iż jest niewygodnym rywalem, to jednak nam nie sprosta. Oni są w dołku, my na fali. Jednak u siebie są bardzo groźni, do tego będą chcieli wkońcu zdobyć jakieś pkt. Mecz zapowiada sie naprawdę interesującą. Nie możemy przejść koło meczu.
Wydaje mi się ,że zdobędziemy kolejne 3pkt, i nie stracimy gola... :twisted: Narazie nie możemy sobie pozwolić na wpadki, ponieważ terminarz się ułożył tak a nie inaczej. Narazie, mamy na papierze słabszych rywali, potem przyjdzie ciąg bardzo trudnych spotkań.

Forza JUVE :!:

Obrazek
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 17:03

Sądzę, że mecz zakończy się wynikiem 2-1 dla Juve, chociaż co do zwycięstwa nie jestem taki pewny. Wielu z naszych przeciwników będzie motywowanych stwierdzeniem "bić lidera", co wymusi na Bianconerich ogromną koncentrację przez cały mecz. tym bardziej, że gramy na wyjeżdzie. Będzie ciężko, ale wygramy. Szybko strzelona bramka przez Juve ustawi mecz :wink:

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 18:39

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Mam pytanie bo trochę sie nie orientuję. Canal+sport to dawny Canal+ niebieski :?:
Tak Canal + sport to Canal + niebieski :-D

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 20:02

Z Sampdoria zawsze sie ciezko gralo. To jest zespol nieobliczalny, z ktorym mielismy problemy. Ale Juve jest teraz na fali, sa w swietnej formie, dlatego nie moga sobie pozwolic na strate pkt. Chcialbym tez zeby nie stracili bramki i ta passa czytego konta trwala nadal. Typuje tradycyjnie 2-0 dla Juve.

P.S niestety znowu ne bede mogl sledzic na zywo Juve :( typ razem wyjezdzam na 4 dni :?

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 20:11

Mam też drugą wspaniałą wiadomość. Na stronie canalplus.com w programie tv na ten tydzień jest mecz Juve-Palermo w sobotę o 20.25. Jeżeli to jest prawda to radujcie się posiadacze dekoderów cyfry, bo zapowiada się ciekawy weekend.

FORZA JUVE!!!

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 20:12

Sampdoria to bardzo ciężki rywal, w ataku trzeba uważać na Flachiego i Bazzaniego to dwaj bardzo dobrzy napastnicy.Wydaje mi się że ten mecz będzie wielkim meczem Del Piero, w ostatnim meczu z Atalantą nie zagrał, teraz na pewno wystąpi i pokaże klase.Obstawiam 3:1, 2 bramki Del Piero i 1 Emerson.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 22:38

Raffikki87 pisze:Sprostowanie mecz o godz 20:30 ,na Canale+Niebieskim .
i oczywiscie na Canal+ Deporte 1 :)

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 06:45

własnei ja ide do baru z kolegami, bo pokazywali w przerwie meczu liverpool vs Man utd co bedzie w najblizyszych dnaich :twisted:
wreszcie sobie ogladne ligowe spotkanie Juve, dlatego juve ma wygrac wysoko, żeby było wiecej emocji :twisted:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 12:37

Ja niestety nie mogąc się poszczycić posiadaniem jakiego kolwiek programu Canalu + , będę się musiała zadowolić suchym wynikiem :( ale chyba jakoś przeżyję;)
Obstawiam na 0-3 dla Juvolków ;) mam nadzieję że Alex coś strzeli :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 15:36

Oj sporo tych meczów na poczatku sezonu 8) Sampdoria nie jeste jakimś wielkim zespołem, z którym byśmy sobie nie poradzili. mam nadzije, że uventus wygra ten mecz nie tracąc żadnej bramki. Co do wyniku to obstawiam 0-2 oczywiscie dla Bianconerich :-D
Maggie Del Piero pisze: mam nadzieję że Alex coś strzeli :D :D
wątpie...

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 22:14

Tak jak mówi Capello-takich meczów jak te nw tym sezonie bedzie jeszcze bardzo wielkie i kibice wychodzą z założenia że wygra Juventus.No mam nadzieję że tak bedzie.Sampdoria jak dotychczas mnie bardzo rozczarowuje bo myślałem o niej jako czarnym koniu rozgrywek i jak dotychczas poniosła dwie porażki w dwóch meczach-z Lazio w pierwszej kojece na swoim stadionie oraz na wyjeździe z zespołem Sieny-szczególnie ta druga porażka jest dość zaskakująca nie tylko dla mnie ale również dla wielu kibiców bo w powszechnej opini zespół Sieny był typowany jako główny kandydat do spadku.
No cóż nie zaskoczę Was zdaniem że licze na pewne 3 punkty-tupuje tym razem bez huraoptymizmu 2-1 dla naszych.

Kikat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 22:53

ja typuję 2:0 dla Juve gdyż na początku sezonu Bianconeri może nie grają efektownie ale za to efektywnie :D wierzę że Juve nadal nie straci bramki i bedzie kontynuował passę zwyciestw. Kto strzeli? Del Piero i Nedved :wink:

Forza Juve !

Duma US Lecce Walerij Bożinov
Zablokowany