Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0:3
- Iver.pk
- Juventino
No to mnie tez zapraszaszZdun pisze:Wszystkich co mają canal + sport zapraszam na mecz o 20 35![]()
Sluchajcie pytanie zadaje do tych co maja canal +: nie wiedziecie dlaczego w sport + nie pokazuja wszystkich meczow

A co do meczu to obstawiem ze Juve wygra oczywiscie

- K.
- Juventino
Caly czas Premiership i bardzo mało spotkań Serie A ;(. Dobrze przynajmniej, że w końcu jakiś mecz Juve na żywo.
Możliwe, że Sampdoria coś nam strzeli - ja jednak wierzę w naszą defensywę w tym sezonie. 2 a może i 3-0.
Możliwe, że Sampdoria coś nam strzeli - ja jednak wierzę w naszą defensywę w tym sezonie. 2 a może i 3-0.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mam pytanie bo trochę sie nie orientuję. Canal+sport to dawny Canal+ niebieskiZdun pisze:Wszystkich co mają canal + sport zapraszam na mecz o 20 35

Co do meczu :twisted: Chciałoby się powiedzieć, od zwycięstwa do zwycięstwa. Myślę, że sprawdzi się to w praktyce. Sampdoria, mimo, iż jest niewygodnym rywalem, to jednak nam nie sprosta. Oni są w dołku, my na fali. Jednak u siebie są bardzo groźni, do tego będą chcieli wkońcu zdobyć jakieś pkt. Mecz zapowiada sie naprawdę interesującą. Nie możemy przejść koło meczu.
Wydaje mi się ,że zdobędziemy kolejne 3pkt, i nie stracimy gola... :twisted: Narazie nie możemy sobie pozwolić na wpadki, ponieważ terminarz się ułożył tak a nie inaczej. Narazie, mamy na papierze słabszych rywali, potem przyjdzie ciąg bardzo trudnych spotkań.
Forza JUVE :!:

- Lizard
- Juventino
Sądzę, że mecz zakończy się wynikiem 2-1 dla Juve, chociaż co do zwycięstwa nie jestem taki pewny. Wielu z naszych przeciwników będzie motywowanych stwierdzeniem "bić lidera", co wymusi na Bianconerich ogromną koncentrację przez cały mecz. tym bardziej, że gramy na wyjeżdzie. Będzie ciężko, ale wygramy. Szybko strzelona bramka przez Juve ustawi mecz 
- Iver.pk
- Juventino
Tak Canal + sport to Canal + niebieski :-DTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mam pytanie bo trochę sie nie orientuję. Canal+sport to dawny Canal+ niebieskiZdun pisze:Wszystkich co mają canal + sport zapraszam na mecz o 20 35![]()

- kouba
- Qualità Juventino
Z Sampdoria zawsze sie ciezko gralo. To jest zespol nieobliczalny, z ktorym mielismy problemy. Ale Juve jest teraz na fali, sa w swietnej formie, dlatego nie moga sobie pozwolic na strate pkt. Chcialbym tez zeby nie stracili bramki i ta passa czytego konta trwala nadal. Typuje tradycyjnie 2-0 dla Juve.
P.S niestety znowu ne bede mogl sledzic na zywo Juve
typ razem wyjezdzam na 4 dni :?
P.S niestety znowu ne bede mogl sledzic na zywo Juve

- Paulo
- Juventino
Mam też drugą wspaniałą wiadomość. Na stronie canalplus.com w programie tv na ten tydzień jest mecz Juve-Palermo w sobotę o 20.25. Jeżeli to jest prawda to radujcie się posiadacze dekoderów cyfry, bo zapowiada się ciekawy weekend.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- Chip
- Juventino
Sampdoria to bardzo ciężki rywal, w ataku trzeba uważać na Flachiego i Bazzaniego to dwaj bardzo dobrzy napastnicy.Wydaje mi się że ten mecz będzie wielkim meczem Del Piero, w ostatnim meczu z Atalantą nie zagrał, teraz na pewno wystąpi i pokaże klase.Obstawiam 3:1, 2 bramki Del Piero i 1 Emerson.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Andryk
- Juventino
własnei ja ide do baru z kolegami, bo pokazywali w przerwie meczu liverpool vs Man utd co bedzie w najblizyszych dnaich :twisted:Zdun pisze:Wszystkich co mają canal + sport zapraszam na mecz o 20 35![]()
wreszcie sobie ogladne ligowe spotkanie Juve, dlatego juve ma wygrac wysoko, żeby było wiecej emocji :twisted:
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja niestety nie mogąc się poszczycić posiadaniem jakiego kolwiek programu Canalu + , będę się musiała zadowolić suchym wynikiem
ale chyba jakoś przeżyję;)
Obstawiam na 0-3 dla Juvolków
mam nadzieję że Alex coś strzeli

Obstawiam na 0-3 dla Juvolków

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Oj sporo tych meczów na poczatku sezonu 8) Sampdoria nie jeste jakimś wielkim zespołem, z którym byśmy sobie nie poradzili. mam nadzije, że uventus wygra ten mecz nie tracąc żadnej bramki. Co do wyniku to obstawiam 0-2 oczywiscie dla Bianconerich :-D
wątpie...Maggie Del Piero pisze: mam nadzieję że Alex coś strzeli![]()
![]()
- Jaro
- Juventino
Tak jak mówi Capello-takich meczów jak te nw tym sezonie bedzie jeszcze bardzo wielkie i kibice wychodzą z założenia że wygra Juventus.No mam nadzieję że tak bedzie.Sampdoria jak dotychczas mnie bardzo rozczarowuje bo myślałem o niej jako czarnym koniu rozgrywek i jak dotychczas poniosła dwie porażki w dwóch meczach-z Lazio w pierwszej kojece na swoim stadionie oraz na wyjeździe z zespołem Sieny-szczególnie ta druga porażka jest dość zaskakująca nie tylko dla mnie ale również dla wielu kibiców bo w powszechnej opini zespół Sieny był typowany jako główny kandydat do spadku.
No cóż nie zaskoczę Was zdaniem że licze na pewne 3 punkty-tupuje tym razem bez huraoptymizmu 2-1 dla naszych.
No cóż nie zaskoczę Was zdaniem że licze na pewne 3 punkty-tupuje tym razem bez huraoptymizmu 2-1 dla naszych.
- Kikat
- Juventino
ja typuję 2:0 dla Juve gdyż na początku sezonu Bianconeri może nie grają efektownie ale za to efektywnie
wierzę że Juve nadal nie straci bramki i bedzie kontynuował passę zwyciestw. Kto strzeli? Del Piero i Nedved
Forza Juve !

Forza Juve !
Duma US Lecce Walerij Bożinov