Ekstraklasa: 6. kolejka

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 20:03

kouba pisze:Jakos w 1. kolejce 'Twoj' Gornik tez zremisowal z Plockiem, wiec nie wypominaj mi tu niczego ;)

.
Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 21:03

Nikt nic nie pisał o meczu Lech - Cracovia. Czy wogle ktoś był?
Wszystko w meczu było świetne ... oprócz wyniku :P no w sumie to nie takie złe ,tylko gra mogła by być lepsza . Atmosfera - ramię w ramię oglądanie meczu z kibicem rywala tego często nie ma. W dodatku przyjacielkość ,wymiany szalików czy skandowanie "Arka"(jedna strona - np. MY ) "Gdynia"(Cracovia z 4 trybuny 8) ) ,"Cracovia" "Kraków" ,"Lech" "Poznań".
Oprawa też ekstra zwłaszcza początek meczu ,gdy machałem tą flagą.
Bardzo bym chciał pojechać do Krakowa na rewanż. Bo było supcio.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 23:00

Juve The Best pisze:Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.
tak, tak... mecz przyjazni :> W takim razie Gieksa tez z nimi grala 'mecz przyjazni', bo Wisla mocno zaatakowala tylko w pierwszych 15-20 minutach, potem to juz Katowiczanie przewali na boisku. Fakt nie potrafili wykorzystac dogodnych sytuacji, ale przwazali w meczu.
A na gg chetnie zawitam :) Tylko ze nie dzis, ani nie jutro, tylko w sobote, bo wtedy bede mial czas, bo teraz wyjezdzam.
Pozdrawiam i zycze wygranej Gornika z Podbeskidziem ;)

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 23:11

Juve The Best pisze:
kouba pisze:Jakos w 1. kolejce 'Twoj' Gornik tez zremisowal z Plockiem, wiec nie wypominaj mi tu niczego ;)

.
Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.
heh zabawne 8) myślisz, że piłkarze Górnika nie chcieli wygrać tego meczu i specjalnie nie wykorzystywali dogodnych sytuacji, gdyż kibice obu drużyn mają ze sobą "zgode" :?: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ