Ekstraklasa: 6. kolejka
- Juve The Best
- Juventino
Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.kouba pisze:Jakos w 1. kolejce 'Twoj' Gornik tez zremisowal z Plockiem, wiec nie wypominaj mi tu niczego
.

- Pawciosss
- Juventino
Nikt nic nie pisał o meczu Lech - Cracovia. Czy wogle ktoś był?
Wszystko w meczu było świetne ... oprócz wyniku
no w sumie to nie takie złe ,tylko gra mogła by być lepsza . Atmosfera - ramię w ramię oglądanie meczu z kibicem rywala tego często nie ma. W dodatku przyjacielkość ,wymiany szalików czy skandowanie "Arka"(jedna strona - np. MY ) "Gdynia"(Cracovia z 4 trybuny 8) ) ,"Cracovia" "Kraków" ,"Lech" "Poznań".
Oprawa też ekstra zwłaszcza początek meczu ,gdy machałem tą flagą.
Bardzo bym chciał pojechać do Krakowa na rewanż. Bo było supcio.
Wszystko w meczu było świetne ... oprócz wyniku

Oprawa też ekstra zwłaszcza początek meczu ,gdy machałem tą flagą.
Bardzo bym chciał pojechać do Krakowa na rewanż. Bo było supcio.
- kouba
- Qualità Juventino
tak, tak... mecz przyjazni :> W takim razie Gieksa tez z nimi grala 'mecz przyjazni', bo Wisla mocno zaatakowala tylko w pierwszych 15-20 minutach, potem to juz Katowiczanie przewali na boisku. Fakt nie potrafili wykorzystac dogodnych sytuacji, ale przwazali w meczu.Juve The Best pisze:Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.
A na gg chetnie zawitam

Pozdrawiam i zycze wygranej Gornika z Podbeskidziem

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
heh zabawne 8) myślisz, że piłkarze Górnika nie chcieli wygrać tego meczu i specjalnie nie wykorzystywali dogodnych sytuacji, gdyż kibice obu drużyn mają ze sobą "zgode"Juve The Best pisze:Ale to był tzw mecz przyjaźni przyjacielu Górnik mógł to spotkanie spokojnie wygrać. Chcesz zobaczyć sobie niewykożystane sytuacje Górnika?? Jak chcesz to zapraszam na gg ja ci podam link i zobaczysz.kouba pisze:Jakos w 1. kolejce 'Twoj' Gornik tez zremisowal z Plockiem, wiec nie wypominaj mi tu niczego
.