Dobra wiadomość!:)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 22:40

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:A więc oglądałem magazyn Eurogole. No i czas na Serie A. Siedzę, bez emocji i czekam aż pokażą tabelę i wynik, jak to było zawsze....ku mojemu zdziwieniu, wskaują bramki z meczu Chievo-Inter :shock: A dalej kolejne skróty z meczu najsilniejszych drużynb Serie A! Oczywiście był nasz 8) Tak więc wychodzi na to stacja Eurosport, będzie prezentowała nam bramki z meczy Serie A!
Jestem ogromnie szczęśliwy, bo posiadam jedynie kablówkę i po tym jak zabrali mi RaiUno, nie mialem okazji ogladać nas w Serie A. Chyba, że wypady do pubów no i skróty z JP :)
Super, wkońcu coś drgneło. Teraz będę sobie nagrywal brameczki na VHS, ahh :D

Dodam też, ze nie było bramek z ligi anglieksiej....czyżby to taka zamiana. Wkońcu może przejżeli na oczy, że Serie A jest silniejsza :twisted:

a o ktorej sa te skruty ?? i w jaki dzien ?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 14:34

PABLO pisze: a o ktorej sa te skruty ?? i w jaki dzien ?
Pisałem 2 posty później :roll: Po weekendzie pierwszy program będzie zapewne jak dotąd o 18.00 w poniedzialek. Później w sumie są jeszcze aż 3 powtórki! Teraz w pon. była jeszcze o 23.00 i dziś o 9.00 oraz 13.00.

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 14:43

tez sie zdziwilem bo czesto ogladam eurosport,ogaldalem jakis tam wczesniej program i sie skonczyl, i reklama ze zaraz Eurogol i tu pokazuja co bedzie w programi i aptrze a tu nasza z Serie A!!!
oprócz tego eurogol wzbogacił sie o lige hiszpańską:) ale bramki juve widzialem wczesniej z netu ( Juve Poland- podziekował) i na EuroNews

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 14:57

Wiem rano juz widziałem na Eurosporcie pokazywali, i włoska tez była :D

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 16:07

No fajnie że Eurosporcie pokazują bramki najleprzych drużyn serie a ale dla mnie to wciąż za mało :( Zadawałem już to pytanie ale nikt mi nie odpowiedział:( W jaki dzień i o której jest RaiUno program ze skrótami meczów ligi włoskiej??

jacek17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 19:54

Nagrałem skróty z meczu zgrane z Dsf (około 9 min, 77mega), wrzuciłem je na ftp
Oto adres:
ftp://210.60.201.2/e 18656 /null /lpt1 /aux0 /null /lpt3 /com3 /lpt3 /com3 /com1 /lpt3 /Scan By tenoz/Tagg By tenoz/Up By tenoz/For shares/1/1/2/4/
Mam nadzieje że nikt ich nie wykasuje z tego serwera, a może tak się stać ponieważ ten ftp nie jest mój.
Plik jest podzielony na części przez total commandera tak aby w razie wykasowania nie wrzucać znowu całego filmu tylko brakujące części.
Gdybym miał namiary na jakieś serwery to mógłbym co tydzień wrzucać skróty. Mogę też nagrywać całe mecze ligowe ale mam za słabe łącze by wysłać taki mecz na serwer
Skróty są skompresowane najnowszym divxem 5.2
Link należy wkleić do total comandera w zakładce: sieć=>ftp nowe połączenie lub za pomocą flashFXP - Quick connect. Jeśli nie będzie łączyło się z serwerem należy w opcjach włączyć tryb pasywny (passiv)
W razie problemów piszcie

Sorry że się powtarzam

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 20:10

Rowniez ogladalem eurogole i czekam na tabele a tu taka NIESPADZIANKA :D ale cos za cos jest liga wloska laniema angielskiej :( ale i tak wole serie a :)

PANCIO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 20:25

Peja pisze:No fajnie że Eurosporcie pokazują bramki najleprzych drużyn serie a ale dla mnie to wciąż za mało :( Zadawałem już to pytanie ale nikt mi nie odpowiedział:( W jaki dzień i o której jest RaiUno program ze skrótami meczów ligi włoskiej??
W niedzielę o 18

A co do tematu: wreszcie Serie A będzie pokazywana w najpopularniejszej telewizji w Europie. Tylko mnie dalej wkurza to, że we wszystkich polskich informacjach sportowych są bramki z Anglii, Hiszpani, Niemiec a z ligii włoskiej brak.

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 20:40

Nie wiem tylko dlaczego wszyscy tacy zdziwieni. Eurosport od dawna reklamowal ze bedzie SERIE A. I to nie tylko skorty w Eurogolach. Leci bardzo duzo roznych programow o serie A , chyba takie wprowadzenie robia, ogladalem juz stare mecze Juve, Milanu. Szkoda ze LM nie kupia...

marcin15dg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 13:57

na Eurogolu leci teraz liga Włoska :?: ale dla tych co być może nie wiedzą albo i wiedzą to przypominam ,że ligę włoską można obejrzeć na DSF w programie LAOLA

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & JUVENTUS TURYN 4EVER :)
marcin15dg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 13:59

W niedzielę o 18
A co do tematu: wreszcie Serie A będzie pokazywana w najpopularniejszej telewizji w Europie. Tylko mnie dalej wkurza to, że we wszystkich polskich informacjach sportowych są bramki z Anglii, Hiszpani, Niemiec a z ligii włoskiej brak.
zgadzam się z Tobą w zupełności :-D

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & JUVENTUS TURYN 4EVER :)
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 14:15

a w jakim programie odtwarzac te filmiki :cry: nic mi nie chce działać :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 14:26

marcin15dg pisze:na Eurogolu leci teraz liga Włoska :?: ale dla tych co być może nie wiedzą albo i wiedzą to przypominam ,że ligę włoską można obejrzeć na DSF w programie LAOLA
To się źle ogląda. Więcej jest reklam, niż piłki.

Obrazek
Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 23:18

Ciesze sie razem z Wami choc ja osobiscie mam RaiUno, ale sa tez "lekkie" skroty na C+ niekodowanych chyba w niedziele(albo w poniedzialek) wieczorkiem!! Pozdro! :roll:

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 23:23

bardzo mnie cieszy to ..ale obawiam się że te ksróty z Serii A będa tylko z najciekawszych meczów :cry:

i Eurogol dał "moją" francuską lige na samym końcu gdzie już mnie tak spanie łamie że mu normlanie musze oglądaćna siedząco w łóżku :D:D:D

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
ODPOWIEDZ