Dobra wiadomość!:)
- PABLO
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:A więc oglądałem magazyn Eurogole. No i czas na Serie A. Siedzę, bez emocji i czekam aż pokażą tabelę i wynik, jak to było zawsze....ku mojemu zdziwieniu, wskaują bramki z meczu Chievo-Inter :shock: A dalej kolejne skróty z meczu najsilniejszych drużynb Serie A! Oczywiście był nasz 8) Tak więc wychodzi na to stacja Eurosport, będzie prezentowała nam bramki z meczy Serie A!
Jestem ogromnie szczęśliwy, bo posiadam jedynie kablówkę i po tym jak zabrali mi RaiUno, nie mialem okazji ogladać nas w Serie A. Chyba, że wypady do pubów no i skróty z JP
Super, wkońcu coś drgneło. Teraz będę sobie nagrywal brameczki na VHS, ahh![]()
Dodam też, ze nie było bramek z ligi anglieksiej....czyżby to taka zamiana. Wkońcu może przejżeli na oczy, że Serie A jest silniejsza :twisted:
a o ktorej sa te skruty ?? i w jaki dzien ?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pisałem 2 posty później :roll: Po weekendzie pierwszy program będzie zapewne jak dotąd o 18.00 w poniedzialek. Później w sumie są jeszcze aż 3 powtórki! Teraz w pon. była jeszcze o 23.00 i dziś o 9.00 oraz 13.00.PABLO pisze: a o ktorej sa te skruty ?? i w jaki dzien ?

- Andryk
- Juventino
tez sie zdziwilem bo czesto ogladam eurosport,ogaldalem jakis tam wczesniej program i sie skonczyl, i reklama ze zaraz Eurogol i tu pokazuja co bedzie w programi i aptrze a tu nasza z Serie A!!!
oprócz tego eurogol wzbogacił sie o lige hiszpańską:) ale bramki juve widzialem wczesniej z netu ( Juve Poland- podziekował) i na EuroNews
oprócz tego eurogol wzbogacił sie o lige hiszpańską:) ale bramki juve widzialem wczesniej z netu ( Juve Poland- podziekował) i na EuroNews
- Desperado---ALEX
- Juventino
Wiem rano juz widziałem na Eurosporcie pokazywali, i włoska tez była 

- Peja
- Juventino
No fajnie że Eurosporcie pokazują bramki najleprzych drużyn serie a ale dla mnie to wciąż za mało
Zadawałem już to pytanie ale nikt mi nie odpowiedział:( W jaki dzień i o której jest RaiUno program ze skrótami meczów ligi włoskiej??

- jacek17
- Juventino
Nagrałem skróty z meczu zgrane z Dsf (około 9 min, 77mega), wrzuciłem je na ftp
Oto adres:
ftp://210.60.201.2/e 18656 /null /lpt1 /aux0 /null /lpt3 /com3 /lpt3 /com3 /com1 /lpt3 /Scan By tenoz/Tagg By tenoz/Up By tenoz/For shares/1/1/2/4/
Mam nadzieje że nikt ich nie wykasuje z tego serwera, a może tak się stać ponieważ ten ftp nie jest mój.
Plik jest podzielony na części przez total commandera tak aby w razie wykasowania nie wrzucać znowu całego filmu tylko brakujące części.
Gdybym miał namiary na jakieś serwery to mógłbym co tydzień wrzucać skróty. Mogę też nagrywać całe mecze ligowe ale mam za słabe łącze by wysłać taki mecz na serwer
Skróty są skompresowane najnowszym divxem 5.2
Link należy wkleić do total comandera w zakładce: sieć=>ftp nowe połączenie lub za pomocą flashFXP - Quick connect. Jeśli nie będzie łączyło się z serwerem należy w opcjach włączyć tryb pasywny (passiv)
W razie problemów piszcie
Sorry że się powtarzam
Oto adres:
ftp://210.60.201.2/e 18656 /null /lpt1 /aux0 /null /lpt3 /com3 /lpt3 /com3 /com1 /lpt3 /Scan By tenoz/Tagg By tenoz/Up By tenoz/For shares/1/1/2/4/
Mam nadzieje że nikt ich nie wykasuje z tego serwera, a może tak się stać ponieważ ten ftp nie jest mój.
Plik jest podzielony na części przez total commandera tak aby w razie wykasowania nie wrzucać znowu całego filmu tylko brakujące części.
Gdybym miał namiary na jakieś serwery to mógłbym co tydzień wrzucać skróty. Mogę też nagrywać całe mecze ligowe ale mam za słabe łącze by wysłać taki mecz na serwer
Skróty są skompresowane najnowszym divxem 5.2
Link należy wkleić do total comandera w zakładce: sieć=>ftp nowe połączenie lub za pomocą flashFXP - Quick connect. Jeśli nie będzie łączyło się z serwerem należy w opcjach włączyć tryb pasywny (passiv)
W razie problemów piszcie
Sorry że się powtarzam
- PANCIO
- Juventino
W niedzielę o 18Peja pisze:No fajnie że Eurosporcie pokazują bramki najleprzych drużyn serie a ale dla mnie to wciąż za małoZadawałem już to pytanie ale nikt mi nie odpowiedział:( W jaki dzień i o której jest RaiUno program ze skrótami meczów ligi włoskiej??
A co do tematu: wreszcie Serie A będzie pokazywana w najpopularniejszej telewizji w Europie. Tylko mnie dalej wkurza to, że we wszystkich polskich informacjach sportowych są bramki z Anglii, Hiszpani, Niemiec a z ligii włoskiej brak.
- Bad_Magick
- Juventino
Nie wiem tylko dlaczego wszyscy tacy zdziwieni. Eurosport od dawna reklamowal ze bedzie SERIE A. I to nie tylko skorty w Eurogolach. Leci bardzo duzo roznych programow o serie A , chyba takie wprowadzenie robia, ogladalem juz stare mecze Juve, Milanu. Szkoda ze LM nie kupia...
- marcin15dg
- Juventino
na Eurogolu leci teraz liga Włoska
ale dla tych co być może nie wiedzą albo i wiedzą to przypominam ,że ligę włoską można obejrzeć na DSF w programie LAOLA

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & JUVENTUS TURYN 4EVER 

- marcin15dg
- Juventino
W niedzielę o 18
zgadzam się z Tobą w zupełności :-DA co do tematu: wreszcie Serie A będzie pokazywana w najpopularniejszej telewizji w Europie. Tylko mnie dalej wkurza to, że we wszystkich polskich informacjach sportowych są bramki z Anglii, Hiszpani, Niemiec a z ligii włoskiej brak.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & JUVENTUS TURYN 4EVER 

- swiergot
- Juventino
To się źle ogląda. Więcej jest reklam, niż piłki.marcin15dg pisze:na Eurogolu leci teraz liga Włoskaale dla tych co być może nie wiedzą albo i wiedzą to przypominam ,że ligę włoską można obejrzeć na DSF w programie LAOLA

- 2MAN
- Juventino
bardzo mnie cieszy to ..ale obawiam się że te ksróty z Serii A będa tylko z najciekawszych meczów
i Eurogol dał "moją" francuską lige na samym końcu gdzie już mnie tak spanie łamie że mu normlanie musze oglądaćna siedząco w łóżku
:D:D
i Eurogol dał "moją" francuską lige na samym końcu gdzie już mnie tak spanie łamie że mu normlanie musze oglądaćna siedząco w łóżku

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php