Jankulovski chce odejść do Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 13:55

Jankulowski byłby znakomitym kolejnym wzmocnieniem dla zespołu Bianconerich, jestem ciekaw co z tego wyniknie i na kogo zdecyduje sie Moggi, jak sami wiecie niejeden by chciał w Juve grać. :wink:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 14:24

Jankulovski to świetny zawodnik, ale jeżeli Udinese dalej będzie tak podchodziło dosprawy to Juve ściągnie Maxwella, który jest podobny do Marka, bo obaj mogą grać na lewej obronie jak i na lewej pomocy.
Dla mnie to w sumie bez różnicy którego Juve kupi bo obj są świetni, po stronie Maxwella jest to że jest młody i ciągle się rozwija

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
yogurt_yagodowy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 11:42

dobrze że Jankulovski nie przeszedł do CSKA Moskwa :-) tam napewno nic znaczącego by nie osiągnął. jak chce do Juve to niech przyjdzie ;-) napewno znajdzie się dla niego jakieś miejsce :-)

PS
chyba każdy wolałby mieszkać w Turynie i widzieć Alpy niż w Moskwie skąd nawet Uralu nie widać :-)

Io sono malato di mente ;-)
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:10

ADAMJUVENTUSPL pisze:Jankulovski to świetny zawodnik, ale jeżeli Udinese dalej będzie tak podchodziło dosprawy to Juve ściągnie Maxwella, który jest podobny do Marka, bo obaj mogą grać na lewej obronie jak i na lewej pomocy.
Dla mnie to w sumie bez różnicy którego Juve kupi bo obj są świetni, po stronie Maxwella jest to że jest młody i ciągle się rozwija
Ja uwazam ze chyba lepszy by byl Maxwell bo po ostatnim meczu Czech z Holandia troche stracilem zaufanie do Marka(popelnial duzo bledow) ale tak naprawde to Maxwella nie widzialem jeszcze w akcji ale zobacze dzisiaj jak Zlatan zalozy mu dziure :wink: Podsumowujac wole Mexwella jezeli jest tak dobry jak mowicie :!:

Obrazek
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:46

:rotfl:
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2009, 16:35 przez Wessal, łącznie zmieniany 1 raz.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 10:55

heheh Pierwsze co mi sie nasunęło po przeczytaniu tematu to "Ha a kto by nie chciał :D " hehehe.
Kolejny Czech w Juve mogło by byc ciekawie :D
Choc czytając wasze wypowiedzi nie wiem też na ile to jest prawda. . .
Każde wzmocnienie Juve jest na plus :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:21

wedlug mnie on jest troche za stary (Cannavaro :evil:) do juve potrzeba mlodych graczy (Maxwell, Montolivo, Pazzini, i ci ktorych Moggi ma na oku :wink: )

Cryoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2004, 21:40

Jankulovski musi byc nasz i jeszcze obronca jeden na prawom strone i spox

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 10:49

Ta sprawa będzie i była powtarzana milion razy jak nie więcej. Marek miał niby najpierw przejść do CSKA Moskwa. Ale oczywiście on się na to nie zgodził bo on chce do Juve (chwała mu za to :D )ale oczywiście uparte Udine się na takie warunki nie zgodzi. Więc będzie tylko to że on chce ale wcale niestety nie musi :( Jeżeli nie przejdzie w przerwie zimowej to już o niego możemy tylko pomarzyć :( Oby się to udało :)

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 10:57

Bardzo chetnie bym go widzial w Juve, bo to jest zawodnik, ktory potrafi na boisku myslec, a to sie czesto nie zdarza :-) Zarty zartami, ale skoro chce odejsc, to Moggi powinien go kupic - na Euro bylo widac, ze to pilkarz swiatowej klasy, a takich w Juve powinno byc jak najwiecej - nie popadajac w skrajnosci jak u Galacticos oczywiscie :P

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:25

no jasne ze fajnie by bylo:) no to czekamy:) oby to byla prawda

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 14:11

No w newsie wyczytałem że "Jeżeli przyjdzie poważna oferta, możemy sprzedać go w styczniu". Czyli już niedługo Marek moze zasilić nasze szeregi. Tylko jest jeszcze inter który też ma go na oku i chce go zakupić. Mam nadzieje że pan Moggi się nie da i sprowadzi do nas tego utalentowanego Czecha :):):)

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2004, 20:18

Przyznam sie, ze nie rozumiem tego szalu radosci bo owszem to bardzo dobry pilkarz, ale na lewej stronie mamy Zambrotte i Niedzwiedzia, wiec ja nie widze dla niego miejsca niestety, przynajmniej narazie.
Ewentualnym rozwiazaniem jest (moim zdaniem) przesuniecie Nedveda do srodka pomocy tak jak grywal w reprezentacji Czech. W takim ukladzie widzialbym go w pomocy bo Zambro powiedzial kiedys ze woli grac w obronie bo wtedy ma cale boisko przed soba.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 11:14

Według mnie działacze Juve powinni poważnie się zastanowić przed zatrudnieniem tego piłkarza. Czy jest on na tyle dobry aby grać w Juve?
Myślę że nie miałby miejsca w pierwszym zespole... mamy równie dobrych i młodych piłkarzy...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2004, 12:21

Lizard King pisze:
ja bym wolal maxwella mlodszy,szybszy i z duzym doswiadczeniem jak na swoj wiek i mogl by zastapic zambro w obronie
Najlepiej by było, gdyby obaj wylądowali w Juve (Jankul i Maxwell). Ja już nie wierzę w to, że Czech zasili nasze szeregi. Może ten news kolejna tozasłona dymna do jakiegoś niespodziewanego transferu. Moggi lubuje się w takiej taktyce, więc trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, bo nie znamy dnia ani godziny (jak z Cannavaro i Zlatanem). Może stara się o Puyola :wink:
A tu z taba sie nie zgodze :P Bardzo bym chcial zeby Jankulovski znalazl sie w JUventusie ale MAxwell nigdy! to malyc cham ktory niegdy nie zrobi dobrej kariery a tylko dlatego ze zachowoje sie jak Totti!! Dobrze ze poszedl do Romy tam sa ludzie jego pokroju!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ