zwiedzanie Delle Alpi

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2004, 14:30

rowniez ciesze sie, ze wuju wreszcie zdecydowal sie wstapic do naszej rodziny :lol:.

jesli ktos jeszcze sie cieszy to skorzystac z priva :]
rybeq

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Wuju

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 03:29

trochę was u nas, troche mnie u was :D architektonicznie bardziej mi sie podoba Olimpico niz Alpi 8)

"RINGRAZIO DIO CHE MI HA FATTO NASCERE ROMANISTA, RINGRAZIO DIO CHE NON MI HA FATTO NASCERE lacjale"Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 10:09

Ze zdjącia z lotu ptaka bardziej podoba mi sie nasz stadion a w środku wyglądają bardzo podobnie

banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2004, 10:25

Wuju pisze: wasz stadion nie nalezy do piekniejszych :) nie wiem co bys tam mial w ogole zwiedzac, stary i do destrukcji sie nadaje ... :roll:
Molek big fun juve pisze: Ehhh tak to prawda ale nasz stadion jest i tak ladny tylko tyle ze ponury z reszta Roma sama lepszego nie ma wiec czym sie zachwycasz nie wiem po co piszesz cos takiego innych to wqrza chyba ze chcesz rozpetac 3 wojne swiatowa

Nie chce nic mowic ale dziwie sie jak slysze ze "stadion AS Romy"... hmm Juve ma na wslasnosc Delle Alpi i tereny na 99lat zdaje sie jeszcze., wiec mozna mowic stadion Juventusu. Natomiast Stadio Olimpico w Rzymie to wlasnosc miasta i tylko udostepnia go na mecze go Lazio I Romie...wiec jedynie co moze kibic Romy powiedziec to cos o terenach treningowcyh ze sa Romy[no jesli ich nie przejal bank za dlugi :P ], ale tu Juve jest gora, bo ma zdaje sie najnowoczesniejsza baze treningowa :D ...a na koniec, nikt nic nie mowi ze Delle Alpi nadaje sie do destrukcji, bo w sumie ma ok 15 lat wiec jeszcze mlody stadion.

ODPOWIEDZ