Młoda gwiazda Juve.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Młoda gwiazda Juve.

Ruben Olivera
76
57%
Manuele Blasi
27
20%
Stephan Appiah
18
14%
Giorgio Chiellini
9
7%
inny
3
2%

Liczba głosów: 133
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 12:00

x_men_15 pisze:Jak dla mnie najlepszym młodym piłkarzem juve jest wypozyczony Benajmin , jak wróci z wypozyczenia to bedzie nie do zatrzymania .
Mniejwięcej na tym samym poziomie jest chyba Olivera i Davide Chiumiento (także wypozyczony) .
Faktem tez jest że Olivera powoli gra z tego co słyszę w pierwszym składziej uve , a pozostali dwaj pilkarze grają w słabszych klubach .
Można powiedziec ze mamy przyszłość w młodzieży , jeśli chodzi o ofensywnych zawodników , wolała bym żeby pojawił sie taki talent na obronie .
No No masz racje Benjamin Onwuachi też jest całkiem niezły ..

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 15:33

Według mnie cały czas był Enzo Maresca, ale gdy odszedł z Juventusu wierzę w Rubena Olivere który powinien zostać według mnie klasowym piłkarzem. Biega szybko,okiwać umie, strzelić potrafi i to według mnie on będzie tym najlepszym :D Co do innych to niektózi są tez naprawdę dobrzy ale Olivera króluje

Fuzja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 15:37

Blasi za niedługo bedzie wymiatał !!!

YO YO YO
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 15:58

Wedlug mnie Ruben Oliviera jest dobrym mlodym pilkarzem ktory moze wzomocnic Juve w niedlugiej przyszlosci.

Forza Juve!!

grg666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 11:11

Całkowicie zgadzam sie z przedmówcą :idea: :shock: :evil: :roll: :oops:

"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 11:29

Nie ukrywam ze mam nadzieje ze Oliviera wykorzysta szanse, jaka wyraznie daje mu Capello. Dawno nie bylo tak zeby zagral on kilka meczow w pierwszym skladzie. Udowodnil ze jak chce, to moze - przykladem moga byc jego asysty przy strzelonych bramkach. :) No i wlasnie - teraz tylko sek w tym zeby dalej sie staral i udowadnial, ze Capello nie bez powodu na niego stawia. I ze moze miec go do swojej dyspozycji. :roll:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 13:09

hmmm... chyba Ruben Olivera !!!!! Nie ogladalem meczow z Djurgarden ale slyszalem ze zagral swietnie :-D Oby Capello dawal mu szanse gry i zeby ten mlody chlopak mogl sie wykazac !!!!
Zeby nie zaprzepascili takiego talentu jakim byl Maresca :?

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 22:25

Dla mnie Appiah jest najbardziej perspektywiczny i utalentowany. Szkoda, że długo u nas nie zagrzeje miejsca :cry: Jeśli Onwuachi będzie wymiatał w realu tak, jak u mnie w Ceemie to chyba zmienię zdanie :D

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:25

Moim zdaniem Olivera ten zawodnik ma klase

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:39

ja rowniez mysle ze OLIVERA!! ta dzisiejsza bramka-i pdoanie w meczu z djurgarden do ALEXA!! dobrze bedzie!! OBY TAK DALEJ!!

Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2004, 23:43

Jak narazie w przedsezonowych wystepach wszystko wskazuje na to ze bedzie to sezon Rubena Oliviery i oby tak bylo :) bo chlopak gra jak natchniony :) ale tak naprawde sezon sie jeszcze niezaczal :) i kazdy moze jeszcze blysnac , oby tych blyskow bylo jak najwiecej ale Oliviera zrobil narazie namnie bardzo dobre wrazenie

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 14:31

Olivera w sparingach spisuje się znakomicie. Nie liczyłem na to, że będzie w aż tak wysokiej formie. Mam nadzieje, że równie dobrą dyspozycje będzie prezentował kiedy zacznie się sezon na dobre. Appiah znakomicie spisywałsię na IO i również na niego bardzo licze. Co do Blasiego to jest to wkońcu nasz biały Davids, więc nic więcej pisac nie trzeba :wink: ogólnie ta nasza młodzież prezentuje się znakomicie i mam nadziej ,ze już niedługo zastąpią godnie swoich starszych kolegów z Juve 8) :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 15:48

Na chwilę obecną, napewno najbardziej wyróżniającym się zawodnikiem jest Olivera. Ostatnio jest w życiowej formie, co widać po jego wystepach. Myślę, że wkońcu udało nam się oszlifować diament by lśnił.

Wciąż wierzę, że po tym sezonie wróci do nas Mareska! To już zawodnik na skalę Światową. Nie mogę się pogodzić z jego odejściem :(

Miccoli również w biało-czarnej koszulce, zdążył się już pokazać na europejskim podwórku. Zaliczył kilka naprawdę dobrych występów i nie jednemu bramkarzowi napsuł krwi.

Nie można zapominać o wypożyczonych Chiumiento, Benjaminie i Chiellinim. To perespektywiczni zawodnicy, którzy miejmy nadzieję, niedługo odegrają ważną rolę w JUVENTUSIE. Bardzo na nich liczę.

Jak widać nasza młodzież prezentuje się okazale, co napawa optymizmem na przyszłość.

Obrazek
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2004, 15:54

Młodą gwiazdą Juve to jest Davide Chiumento :!: A w ankiecie oddałem głos na Rubena Oliviera ze wzgledu na jego ostatnie zaskakujące występy.

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2004, 09:06

Ja przez całe dwa miesiące byłem na wakacjach i nie miałem internetu przez co zabardzo nie wiedziałem co się dzieje z Juve. Z tego co przeczytałem wielkim odkryciem jest Olivera, ale Blasi również jest świetny, mam nadzieję że za dwa lata gdy Pavel zakończy karierę to na jego miejsce wróci Maresca.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ