WYMIANA NA LINI INTER - JUVE ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lechug

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2004, 10:33

Tylko ze Van der Meyde raczej nie przyjdzie do nas od tak, lecz odejdzie camoranesi... A to jednak dosc widoczna strata, nie wiadomo czy holender by sie u nas odnalazl...

Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2004, 11:02

Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł, przynajmniej wymiana Camora na Zanettiego. Zanetti to kolejny defensywny pomocnik których mamy już nadmiar, a pozatym i tak nie znalazł by sobie miejsca w podstawowym składzie. Troche ciekawsza jest ta druga propozycja - wymiana na Andyiego Van der Meyde, ale poco wymieniać prawoskrzydłowego na prawoskrzydłowego w dodatku bez form :?: :!: a pozatym Van der Meyde zbytni nie psuje Serie A, jak już rozgrywał dobre mecze w barwach Interu to przeważnie w CL - takie przynajmniej jest moje zdanie. Oczywiście sprawdziłbym Van der Meyde w Juve ale napewno nie kosztem Camoranesiego bo ryzykujemy strate b. dobrego gracza na piłkarza który może okazać sie zwykłym niewypałem( chociażnapewno jest to utalentowany piłkarz).

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2004, 20:00

Niech Inter wypożyczy Martinsa lub Adriano :wink: :D . A tak serio: van der Meyde znalazłby miejsce w Juve, będąc ciekawą alternatywą w ofensywie, ale Zanetti... to byłoby bezsensowne, nie to co Cannavaro 8)

ziemoz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 13:04

a ja mysle ze bedzie oki...oczywiscie jesli dojdzie do tej wymiany,ale nie wierze w to osobiscie...pozdro!

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 13:31

Wicior pisze:Dlaczego nie.
Van Der Meyde na Euro pozostawil po sobie bardzo pozytywne wrażenie, przynajmniej według mnie.
Chociaż, za Mauro mogłoby sie to okazać ryzykowne...

Ale trzeba ryzykować aby móc wygrywać.
A według mnie na Euro 2004 zagrał słabo. dużo biegał, starał się, walczył, ale nic z tego nie wychodziło. W ogóle całe przejście do Interu nie posłużyło mu. A mauro to już sprawdzony piłkarz, więc po co ryzykować?

:roll:
Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 11:59

Prawdopodobnie Mauro Camoranesi zasili zespół Interu Mediolan, a do Juventusu powędruje Cristiano Zanetti oraz Julio Ricardo Cruz.

Negocjacje pomiędzy obydwoma zespołami toczą się bez jakichkolwiek przeszkód.

Massimo Moratti ma pod koniec tygodnia powiadomić, iż Inter pożegnał się z Zanettim i Cruzem, a ma przedstawić na konferencji prasowej Mauro Camoranesiego.

żródło:inter-pl.tk

Mam nadzieje że to ploto bo niewiem jak wy ale ja wole Camora od Zanettiego i Cruza :evil:

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 12:08

Tez nie chcialbym sprzedazy Camoranesi'ego . Ale trzeba na to popatrzyc z pespektywy tego ze mamy kupic obronce na pozycje Zambrotty i wlasnie ten zawodnik prawdopodobnie zajmie pozycje prawego pomocnika, czyli tam gdize dotychczas gral Camoranesi. Oczywiscie super by bylo miec takiego zmiennika jak Camor, ale wydaje mi sie ze Juventus nie moze sobie na taki luksus pozwolic. Choc Zanetti , ktory podobno "gral" na EURO, choc ja bym tego takim slowem nie okreslil i Julio Cruz ktory nie moze sie przebic do pierwszej jedenastki przecietnego Interu to rzeczywiscie totalnie chybiony interes.
Oby to byla kolejna plota.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 16:06

Bad_Magick pisze:Ale trzeba na to popatrzyc z pespektywy tego ze mamy kupic obronce na pozycje Zambrotty i wlasnie ten zawodnik prawdopodobnie zajmie pozycje prawego pomocnika, czyli tam gdize dotychczas gral Camoranesi.
Czyli kto na obrone? Jankulovski? Zambro rzeczywiscie pewnie wrocilby na prawa pomoc (kiedys przeciez smigal na prawej stronie)... Zobaczymy jak bedzie. Chociaz ja osobiscie nie zgadzam sie z taka wymiana.

To by bylo na zasadzie "Sprzedal koze, kupil kure, gospodarka poszla w gore..." :D :? :( heh...

Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 18:22

Właśnie przed chilą znalazłem to :

Dyrektor techniczny Interu Mediolan, Marco Branca zaprzeczył plotkom, które sugerują, iż Nerazzuri prowadzą rozmowy transferowe z Juventusem Turyn w sprawie Cristiano Zanetti'ego i Julio Ricardo Cruza.

"Nie prowadzimy żadnych rozmów z Juventusem. Chodzi o dwóch niezwykle ważnych piłkarzy naszej drużyny. Powtarzam nie ma i nie było jakichkolwiek kontaktów z zespołem z Turynu."- zapewnił Branca.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=9320
No i ciekawe co jest prawdą :?: :!: Mam nadzieje że to wyżej i Camor zostanie znami :D

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 21:09

Można popaść w obłęd od tych spekulacji :evil: . Camor ma szansę poprawić obraz swej gry po ostatnim sezonie i liczę, że się mu uda. Wciąż mam przed oczami jego brameczkę z Feyenoordem. Coś pięknego 8)

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 22:17

Nie chce Zanettiego swoje możliwości pokazał na Euro, Co do holendra to bym sie zastanowił, Camor to solidny rzemieślnik ale Andy jest bardziej kreatywny. A pod okiem Capello mógłby osiągnąc dawną forme

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 22:48

Uff... malo dzisiaj zawalu nie dostalem, kiedy wyszlo info o wymianie Camor - Zanetti, Cruz. Myslalem ze sie zalamie. Nie mozna oddawac tak kreatywnych i naprawde dobrych zawodnikow, jak Camor, za cieniutkiego Cruza i niewiele lepszego Zanettiego. Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.

ps. Zachecam do noszenia nowego avatara :P

srali muszki będzie wiosna
Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 15:35

NIE :!: :!: :!:
Według serwisu internetowego - calciomercato.com i dziennika sportowego - Tuttosport; Cristiano Zanetti i Julio Ricardo Cruz są już piłkarzami Juventusu Turyn, a Mauro German Camoranesi i Fabian Carini na zasadzie wymiany stali się graczami Interu Mediolan.

Calciomercato podaje również, iż Zanetti i Camoranesi definitywnie zmienili barwy klubowe, natomiast Cruz i Carini odchodzą ze swoich dotychczasowych zaespołów na roczne wypożyczenie.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=9394
A więc Camor odejdzie jeśli to nie kolejna plota :cry: i to na jescze gorszych warunkach :evil: Oby to była plota

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 16:27

RadeKas pisze:Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.
Bugaj pisze:Według serwisu internetowego - calciomercato.com i dziennika sportowego - Tuttosport; Cristiano Zanetti i Julio Ricardo Cruz są już piłkarzami Juventusu Turyn, a Mauro German Camoranesi i Fabian Carini na zasadzie wymiany stali się graczami Interu Mediolan.
No i komu tu wierzyc?... :? Chcialbym wierzyc RadeKas'owi... :(

Panowie ustalmy jedna, zgodna i ostateczna wersje ;)

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 22:36

mnowomiejsky pisze:
RadeKas pisze:Na szczescie po paru godzinach informacja zostala zdementowana i Bogu niech beda za to dzieki.
Bugaj pisze:Według serwisu internetowego - calciomercato.com i dziennika sportowego - Tuttosport; Cristiano Zanetti i Julio Ricardo Cruz są już piłkarzami Juventusu Turyn, a Mauro German Camoranesi i Fabian Carini na zasadzie wymiany stali się graczami Interu Mediolan.
No i komu tu wierzyc?... :? Chcialbym wierzyc RadeKas'owi... :(

Panowie ustalmy jedna, zgodna i ostateczna wersje ;)
no niestety póki nie usłyszymy oficjalnego komunikatu nie nie można w nic wiezyć. Jedan serwis pisze, ze doszli do porozumienia, drugi, że nic z tego nie będzie... eh te plotki :evil: ja mam nadzieje, że do transferu nie dojdzie, bo będzie to kolejny błąd Moggiego. Rozumiem, że on chce dwóch za jednego, ale nie na takiej zasadzie bo Camoranesi jest lepszy od dwóch piłkarzy Interu :x

ODPOWIEDZ