Juventus - Djurgarden 2:2 (III runda el.LM)
- kubinho 10
- Juventino
Mam nadzieję że Juve nie zlekcewarzy przeciwników i że pokarze wszystkim niedowiarkom cio potrafiom
a w dodatku wiezmą rewanż za rerprezentracje Włoch :!: :!: :!: FORZA JUVE!!!!!!!!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
- Jaro
- Juventino
No na to czekaliśmy co najmniej kilka dobrych nocy i kilka dobrych dni...rozpoczęcie sezonu 2004/2005 przez drużynę Juventusu.Dość dziwnie jest zaczynać sezon na początku sierpnia-o ile sienie mylę Juve chyba nie występowało jeszcze w eliminacjach LM :? :? I dlatego nie wiemy czego możemy sie spodziewać po tych spotkaniach.Pierwszy mecze będzie szczególnie ważnym w tej konfrontacji-gramy na własnym stadionie-to po pierwsze,a po drugie,gramy bez kluczowych graczy-Nedveda,Camoranesiego,Thurama.Pierwszy mecz będzie także oceną dotychczasowych poczynań trenerskich Fabio Capello w Juve i zarazem pierwszym oficjalnym spotkanie nowego trenera Juve.Dużo na temat ewentualnego przebiegu spotkania powiedzieć nie mogę-trudno mi w tym momencie ocenić formę Juve po dotychczasowych sparingach,a druga sprawa że sparingi to sparingi.Jedno jest pewne-będe mocno trzymał kciuki za Juve i spodziewam sie duzej ilości kibiców na czacie JuvePoland.
- Aleksanderson
- Juventino
21.00 NA CANALE 5
Nie umiesz normalnie pisać? Po co tyle wykrzykników?!(Już usunełem). Rozjechałeś rozdzielczość strony :evil: Pozatym post nie wnoszący nic do dyskusji, nabijactwo. Już 3 razy wcześniej wspomniano gdzie leci mecz. Karteczka.
Nie umiesz normalnie pisać? Po co tyle wykrzykników?!(Już usunełem). Rozjechałeś rozdzielczość strony :evil: Pozatym post nie wnoszący nic do dyskusji, nabijactwo. Już 3 razy wcześniej wspomniano gdzie leci mecz. Karteczka.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
ToMeK mnie wyręczył
A więc mecz już jutro. Jakoś nie czuję wiekiego napięcia przed tym spotkaniem. Rywal wkońcu nie zbyt wymagający, co nie znaczy, że można ich lekceważyć.
Jak wspomniał Jaro zagramy bez Thurama, Camora i Nedveda. Teoretycznie to spore osłabienie, praktycznie skład jaki posiadamy na chwilę obecną napewno wystarczy na pokonanie Szwedów.
Nie spodziewam się żadnej niespodzianki. Nie dopuszczam takiej myśli. Wydaje mi się, że kwesia awansu zostanie rostrzygnieta już jutro na Delle Alpi.
Zambrotta zapewne zagra w pomocy. Nie mamy Thurama...przeraża mnie nasza oborna :? Żadnego klasowego defensora,ehh :?
To będzie 1 mecz, z którego w pełni będziemy mogli rozliczyć zawodników i Capello.

A więc mecz już jutro. Jakoś nie czuję wiekiego napięcia przed tym spotkaniem. Rywal wkońcu nie zbyt wymagający, co nie znaczy, że można ich lekceważyć.
Jak wspomniał Jaro zagramy bez Thurama, Camora i Nedveda. Teoretycznie to spore osłabienie, praktycznie skład jaki posiadamy na chwilę obecną napewno wystarczy na pokonanie Szwedów.
Nie spodziewam się żadnej niespodzianki. Nie dopuszczam takiej myśli. Wydaje mi się, że kwesia awansu zostanie rostrzygnieta już jutro na Delle Alpi.
Zambrotta zapewne zagra w pomocy. Nie mamy Thurama...przeraża mnie nasza oborna :? Żadnego klasowego defensora,ehh :?
To będzie 1 mecz, z którego w pełni będziemy mogli rozliczyć zawodników i Capello.

- Aleksanderson
- Juventino
LUZ LUZ !!!! CO WY TACY ZDENERWOWANI ??? SPOX BEZ NERWÓW JUVE
NA PEWNO WYGRA MECZ ZE SZWEDAMI JA W TO WIEŻE !!! A WY NIE ??
JEŚLI WIEŻYCIE TO PO CO TYLE NERWOW ???? HEHEHEHEHEH
NARKA
~~~
No wlasnie.Narka.
Zapraszamy za 5 dni.
~~~
NA PEWNO WYGRA MECZ ZE SZWEDAMI JA W TO WIEŻE !!! A WY NIE ??
JEŚLI WIEŻYCIE TO PO CO TYLE NERWOW ???? HEHEHEHEHEH
NARKA
~~~
No wlasnie.Narka.
Zapraszamy za 5 dni.
~~~
- _Jah
- Juventino
dokladnie.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: To będzie 1 mecz, z którego w pełni będziemy mogli rozliczyć zawodników i Capello.
jezeli o mnie chodzi to mam niewielkie obawy co do jutrzejszego pojedynku. nie chce, aby doszlo do sytuacji, kiedy o awansie mialby decydowac mecz na terenie rywala. byloby wspaniale, gdybysmy juz jutro zaaplikowali rywalom kilka bramek i ze spokojem oczekiwali rewanzu. rzeczywistosc jednak moze okazac sie duzo mniej kolorowa, patrzac na nasze ostatnie gry.
pomimo kilku ubytkow, sklad prezentuje sie bardzo dobrze. pauzujacego zebine z powodzeniem mysle, ze zastapi thuram. albowiem wszystko wskazuje na to, ze francuz z mistrzem szwecji wystapi. przyznam sie, ze bardzo licze na jego dobry wystep. srodek obronny to nasza prawdziwa bolaczka. nie wiem na co czeka moggi? ale jest to dla niego priorytetowe zadanie na tegoroczne mercatto. dwojka ferrara-legro gwarancji nam w zaden sposob nie daje. lecz mimo wszystko licze, ze nie przytrafi im sie jakas gafa. lewa strona powinna byc obsadzona przez kolejnego weterana-pesotto. nie ukrywam swojej duzej sympatii do tego zawodnika. pesotto charakteryzuje sie zwlaszcza tym, ze gra wylacznie z mysla o kolegach, co ma tym samym pozytywny wplyw na poczynania druzyny. podobnie zreszta jak ciro. obaj swoim doswiadczeniem powinni wprowadzac duzo spokoju.
pauzujacego nedveda na lewej stronie najprawdopodobniej zastapi zambrotta. to sie dobrze sklada, gdyz jest to kolejna okazja do przetestowania naszego ulubienca w roli nieco bardziej ofensywnej. od niego bedzie duzo zalezec. na prawej stronie w miejsce kontuzjowanego camoranesiego wejdzie oliveira. tutaj wypadaloby sie rowniez na chwile zatrzymac. to nie jest mocna strona naszej druzyny? lecz uwazam, ze ten chlopak za wszelka cene bedzie chcial sie pokazac. to jedna z niewielu okazji jakie w tym roku dostanie i ten mecz bedzie mial dla niego znaczacy wplyw. takie mecze w sumie sa doskonala okazja, aby wzbudzic zaufanie w oczach sira capello. srodek z tacchiem i puma wyglada wysmienicie.
atak.. he.. zycze im tylko skutecznosci.
forza.. musi byc dobrze. bo jak nie? musi.. hehe.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Mikołajek
- Juventino
Myślę, że jeżeli nie zlekceważymy rywali ze Szwecji to nie powinniśmy mieć problemów :-D .Ważne by strzelić na początku bramkę i uspokoić sytuacje. Wydaje mi się iż dla znacznej większości piłkarzy Djurgardenu będzie to jeden z najważniejszych meczy w karierze, o ile nie najważniejszy(w końcu grają z najwspanialszą ekipą globu
,więc trzeba podejść do konfrontacji skoncentrowanym. Kiedyś Inter został już wyeliminowany przez szwecki zespół -Helsinborg, ale my wygramy!

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- hania
- Juventino
Mysle ze nie zaryzykuje berdzo jesli powiem ze jestesmy juz w LM.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wstyd, kompromitacja i pośmiewisko. Tak najkrócej można skomentować to sotkanie :evil: Jestem piekielnie wściekły. Jak można było sie tak osmieszyć? Nie mogę tego pojąć.
Kwesita awansu miala isę roztrzygnąć dziś. A tak? A tak to Szwedzi są bliżej awansu! Nie wspomnę, że przegrywaliśmy 2-0, heh, brak słów.
Nasza gra jest żałosna, tylko siąść i płakać. Może Moggi wkońcu cos zrozumie. Wątpię.
Nie chcę już roztrząsać tego spotkania. Osmieszyliśmy się i tyle. Totalne dno!
Niektórzy pokazali, że wciąż znaczą dla nas wiele. Niektórzy są ich negatywnym odzwierciedleniem.
Legrottaglie, gdybym go spotkał na ulicy nie wziął bym nawet autografu! :evil:
Del Piero? Hhehe, wielki lider zespołu. Sam wraz z Capello podkreślają, że Alex jest w znakomitej formnie, to wielki piłkarz. Nie przejmuje się krytyką prasy. Zwykłe mydlenie oczu. Del Piero dziś już jest historią.
Jestem bardzo zawiedziony i zdegustowany dzisiejszym meczem
Jak mogli nas tak zawieść?...a jednak. Zapowiedzi Capello i zawodników znów zdały się na nic. Bosiko pokzało wszystko os A do Z.
Bój sie Europo :!: Idziemy po puchar LM!!!....
Kwesita awansu miala isę roztrzygnąć dziś. A tak? A tak to Szwedzi są bliżej awansu! Nie wspomnę, że przegrywaliśmy 2-0, heh, brak słów.
Nasza gra jest żałosna, tylko siąść i płakać. Może Moggi wkońcu cos zrozumie. Wątpię.
Nie chcę już roztrząsać tego spotkania. Osmieszyliśmy się i tyle. Totalne dno!
Niektórzy pokazali, że wciąż znaczą dla nas wiele. Niektórzy są ich negatywnym odzwierciedleniem.
Legrottaglie, gdybym go spotkał na ulicy nie wziął bym nawet autografu! :evil:
Del Piero? Hhehe, wielki lider zespołu. Sam wraz z Capello podkreślają, że Alex jest w znakomitej formnie, to wielki piłkarz. Nie przejmuje się krytyką prasy. Zwykłe mydlenie oczu. Del Piero dziś już jest historią.
Jestem bardzo zawiedziony i zdegustowany dzisiejszym meczem

Bój sie Europo :!: Idziemy po puchar LM!!!....

- KowalFromStolica
- Juventino
Ja ma pytanie... co się stało bo ja tu czegoś nie łapie...? Czy to jest napewno 2:2 na Delle Alpi?? A może mi net się skopał...
TO JEST ŻENADA i brak mi jakiego kolwiek innego komentarza... pogrążam się w żałobie... szczęscie będzie jak nie spadniemy do Serie B po takich występach... 
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Małysz
- Juventino
Phi, no nie, 2:2. Spodziewałem się, że u siebie to gładko wygramy jakieś 2:0! A teraz wystarczy bezbramkowy remis na wyjeździe i Juve nie zagra w LM! Tfu, lepiej nawet tak nie myśleć. Może w rewanżu wygramy 3:0?