Fenerbahce - Juventus 2:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:39

kouba pisze:a ja wole, zeby był, bo obrońców mamy mało i nie za dobrych.
Nio tak, ale Tudor popelnia mase bledow, nawet w reprezentacji - i lubi sobie czasami bramke strzelic :) (obustronnie :) )
kouba pisze:ale wtedy mielismy zupełnie inną ekipe (pod wzgledem moralnym) każdy walczył o pierwszą jedenastke. Skład był bardzo wyrównany. Fakt, ze pierwszy mecz zagralismy lepiej, ale moze MU nas zlekcewazyło :?:
Teraz tez squad jest wyrownany, a to mecze przedsezonowe wiec tym bardziej powinni zawodnicy walczyc o miejsce w pierwszej jedenastce, szczegolnie pod wodza nowego trenera :) Watpie zeby Man Utd nas zlekcewazylo, ale tego juz sie raczej nigdy nie dowiemy :)
kouba pisze:wtedy juz było pozamiatane co do awansu do dalszych rozgrywek 8)
Moge sie mylic, ale chyba wtedy Arsenal walczyl jeszcze o awans :)

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:52

kouba pisze:
IGI pisze:
kouba pisze:a ja wole, zeby był, bo obrońców mamy mało i nie za dobrych.
Nio tak, ale Tudor popelnia mase bledow, nawet w reprezentacji - i lubi sobie czasami bramke strzelic :)
oj, każdemu sie moze zdarzyć. Ja nigdy nie obwiniam zawodnika, który sobie strzelił przypadkowo gola. Równie dobrze mógł to strzelic napastnik przeciwnika... :wink:
Nio ja tez za bramke samobojcza nie do konca obiwniam jej strzelca :) Bardziej mi go szkoda :( Ale jemu to sie czesto zdarza :) Jakby Legro strzelil to by pol forum go "znokautowalo" i by sie karteczki posypaly :-D
kouba pisze:
IGI pisze:
kouba pisze:wtedy juz było pozamiatane co do awansu do dalszych rozgrywek 8)
Moge sie mylic, ale chyba wtedy Arsenal walczyl jeszcze o awans :)
ja też nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi sie sprawdzać, ale mi sie wydaje, że Arsenal wtedy zajął 4. miejsce, a Juve 3. i przed ta kolejką nie mieli juz szans na awans, ale moge sie mylić.
Nio to sie nie dowiemy jak z tym Arsenalem :D Tez mi sie nie chce szukac, a w ogole to raczej istotne nie jest :)

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 19:03

kouba pisze: ja też nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi sie sprawdzać, ale mi sie wydaje, że Arsenal wtedy zajął 4. miejsce, a Juve 3. i przed ta kolejką nie mieli juz szans na awans, ale moge sie mylić.
Arsenal wtedy walczył o awans :) Potrzebowali zwycięstwa. Nie zapomnę min angielskich kibiców po golu Zalayety :twisted:

możliwe, nie pamiętałem dokładnie :)
kouba

Obrazek
aLeX20042

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:23

Co sie dzieje ?? Kolejna porażka "Starej Damy". Coś jest nie tak !! Jak można 3 mecze pod rząd przegrać. Rpzumem ze to jest dopiero przed sezonowy sparing, ale za kazdym razem musimy przegrywać ?? Coraz bardziej martwie sie o nowy sezon. Czy uda nam sie cos zdobyc z Capello na czele ??

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
czery_r1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:31

No nie kolejna porażka na początku było ładnie a teraz znowu się psuje...nie dobrze się dzieje

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:33

Trochę ten mecz widziałem, bo go wam komentwałem na czacie :-D , no i nie wyglądało to rózowo, zarówno mecz jak i mój komentarz. :cry:

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:35

Nie powtórzymy błędu 'pseudokibiców' i nie tłumaczmy drużyny brakiem podstawowych zawodników bo to żenujące. A jeśli naprawde zabraknie tych graczy to co jesteśmy skazani na porażki ???!!!! Cholera jest coraz gorzej ... :((

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:38

masakra... trzecia porażka z rzędu... ale koniec transferów i już...
po raz kolejny wychodzi sprawa rezerwowego bramkarza... Gigi zszedł i JUVE straciło dwie bramki... może naprawdę trzeba by pomyśleć o godnym zastępcy panie Moggi... może by powrócił Carini... on się spisywał nie najgorzej...

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:42

Ja zachowuje narazie stoicki spokój , nie wypowiem się co do samego meczu bo go nie widziałem , przegapiłem pierwszą połowe a i w drugiej byłem na czacie krótko. A zachowuje spokój gdyż to ,,tylko" mecze towarzyskie. Poczekam z osądem na początek sezonu , tak powiedzmy po miesiącu będe mógł jako tako miec własne zdanie . Jednak martwi mnie ta syuacja niemniej niż innych. Cóż , pozostaje czekać , czekać , czekać....

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:51

Kolejna porażka, tak słabego Juve nie widziałem już dawno. Porażka z z taką drużyną to wstyd .Nie oszukujmy się, że to dobry rywal bo taka drużyna jak Juventus Turyn powinna bez problemu wygrać. Trzecia porażka z rzędu, z taką grą będzie "ciężko " :? dostać sie do LM

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:55

No to pięknie... czekam teraz tylko na kolejną wypowiedź Capello że jest zadowolony z postawy pilkarzy... PANOWIE OBUDŹCIE SIĘ!! Teraz jest jeszcze czas na zmiany a jak zacznie się sezon to juz tylko pozostanie nam płakać :? Ten mecz jak i poprzednie powinny dać zarządowi Juve wiele do myślenia... bo nie ma się co oszukiwać dobrze nie jest :(

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 22:59

Kolejny przegrany sparing..Trzy przegrane mecze pokazały,że Capello ma jeszcze dużo do zrobienia w Juventusie.Narazie nasza gra jest słaba a na dodatek wychodzi na to,że będziemy musieli radzić sobie tymi zawodnikami,kktórych mamy obecnie do dyspozycji.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 23:01

Nie bylo mnie, swietowalem dzisiaj zalozenie Szwajcarii :-D . Zreszta zaraz pewnie dalej pojde swietowac. Moglby mi ktos tak pokrotce opisac jak sie ten mecz toczyl ? Kto sie jak spisywal noi jak wypadlismy na tle rywala (poza wynikiem, bo ten znam), ustawienie itp. Bylbym bardzo wdzieczny.

Wiem ze temat jest o mecxzu i powinienem go skomentowac, ale nie widzialem meczu, wiec poki co (a pewnie w ogole) komentowac nie bede. Sam wynik to czysta statystyka, tym zajmuje sie IFFHS :wink: .

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 23:01

Mimo, że to wciąż mecz kontrolne, to zaczynam się nie pokoić. Takiemu klubowi jak JUVE nie przystoi przegrywać z Fenerbahce, nawet w osłabionym składzie. Źle się dzieje, to każdy widzi. Niestety Moggi dalej będzie się upierał, że wzmocnienia nie są potrzebne, a Capello wciąż będzie chwalił zawodników. Ile to się jeszcze będzie ciągneło :?

Do tego niewykorzystany karny przez Del Piero. Jestem poddenerwowany i zdegustowany naszą obecną sytuację.
A motto ,,Trzeba czekać na lepsze jutro'' przestaje nas dotyczyć. Zaczynam się obawiać meczów 3 rundy El.LM :?

Obrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 23:20

Ehhh to sie Juve znow popisal nie ma to jak dobre rozpoczecie :/ cos czuje ze w tym sezonie bedziemy walczyc o miejsce w kwalifikacjach Pucharu Uefa nie chcialbym ale znow te same bledy i znow grat bramek tracimy. Jak mielismy najlepsza obrone tak teraz mamy jedna z gorszych co z tego ze mamy Zambrotte ale on sam se nie poradzi. Nie ma co kolejny sezon bedziemy miec stracony . Ehhh lipa z tymi transferami nie potrafimy juz robic dobrych transferow a jak Emerson nie wypali to sie chyba powiesze

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Zablokowany