Fenerbahce - Juventus 2:0
- IGI
- Juventino
Nio tak, ale Tudor popelnia mase bledow, nawet w reprezentacji - i lubi sobie czasami bramke strzelickouba pisze:a ja wole, zeby był, bo obrońców mamy mało i nie za dobrych.

Teraz tez squad jest wyrownany, a to mecze przedsezonowe wiec tym bardziej powinni zawodnicy walczyc o miejsce w pierwszej jedenastce, szczegolnie pod wodza nowego trenerakouba pisze:ale wtedy mielismy zupełnie inną ekipe (pod wzgledem moralnym) każdy walczył o pierwszą jedenastke. Skład był bardzo wyrównany. Fakt, ze pierwszy mecz zagralismy lepiej, ale moze MU nas zlekcewazyło![]()

Moge sie mylic, ale chyba wtedy Arsenal walczyl jeszcze o awanskouba pisze:wtedy juz było pozamiatane co do awansu do dalszych rozgrywek 8)

- IGI
- Juventino
Nio ja tez za bramke samobojcza nie do konca obiwniam jej strzelcakouba pisze:oj, każdemu sie moze zdarzyć. Ja nigdy nie obwiniam zawodnika, który sobie strzelił przypadkowo gola. Równie dobrze mógł to strzelic napastnik przeciwnika...IGI pisze:Nio tak, ale Tudor popelnia mase bledow, nawet w reprezentacji - i lubi sobie czasami bramke strzelickouba pisze:a ja wole, zeby był, bo obrońców mamy mało i nie za dobrych.![]()

Nio to sie nie dowiemy jak z tym Arsenalemkouba pisze:ja też nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi sie sprawdzać, ale mi sie wydaje, że Arsenal wtedy zajął 4. miejsce, a Juve 3. i przed ta kolejką nie mieli juz szans na awans, ale moge sie mylić.IGI pisze:Moge sie mylic, ale chyba wtedy Arsenal walczyl jeszcze o awanskouba pisze:wtedy juz było pozamiatane co do awansu do dalszych rozgrywek 8)

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Arsenal wtedy walczył o awanskouba pisze: ja też nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi sie sprawdzać, ale mi sie wydaje, że Arsenal wtedy zajął 4. miejsce, a Juve 3. i przed ta kolejką nie mieli juz szans na awans, ale moge sie mylić.

możliwe, nie pamiętałem dokładnie

kouba

- aLeX20042
- Juventino
Co sie dzieje ?? Kolejna porażka "Starej Damy". Coś jest nie tak !! Jak można 3 mecze pod rząd przegrać. Rpzumem ze to jest dopiero przed sezonowy sparing, ale za kazdym razem musimy przegrywać ?? Coraz bardziej martwie sie o nowy sezon. Czy uda nam sie cos zdobyc z Capello na czele ??
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cię - JUVE w moim sercu na dobre i na złe !!!!
- wErOn
- Juventino
Nie powtórzymy błędu 'pseudokibiców' i nie tłumaczmy drużyny brakiem podstawowych zawodników bo to żenujące. A jeśli naprawde zabraknie tych graczy to co jesteśmy skazani na porażki ???!!!! Cholera jest coraz gorzej ...
(

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- J1897
- Juventino
- Yari
- Juventino
Ja zachowuje narazie stoicki spokój , nie wypowiem się co do samego meczu bo go nie widziałem , przegapiłem pierwszą połowe a i w drugiej byłem na czacie krótko. A zachowuje spokój gdyż to ,,tylko" mecze towarzyskie. Poczekam z osądem na początek sezonu , tak powiedzmy po miesiącu będe mógł jako tako miec własne zdanie . Jednak martwi mnie ta syuacja niemniej niż innych. Cóż , pozostaje czekać , czekać , czekać....
- BiancoNerri_
- Juventino
Kolejna porażka, tak słabego Juve nie widziałem już dawno. Porażka z z taką drużyną to wstyd .Nie oszukujmy się, że to dobry rywal bo taka drużyna jak Juventus Turyn powinna bez problemu wygrać. Trzecia porażka z rzędu, z taką grą będzie "ciężko " :? dostać sie do LM
- KowalFromStolica
- Juventino
No to pięknie... czekam teraz tylko na kolejną wypowiedź Capello że jest zadowolony z postawy pilkarzy... PANOWIE OBUDŹCIE SIĘ!! Teraz jest jeszcze czas na zmiany a jak zacznie się sezon to juz tylko pozostanie nam płakać :? Ten mecz jak i poprzednie powinny dać zarządowi Juve wiele do myślenia... bo nie ma się co oszukiwać dobrze nie jest 

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- BIANCONERI
- Juventino
Kolejny przegrany sparing..Trzy przegrane mecze pokazały,że Capello ma jeszcze dużo do zrobienia w Juventusie.Narazie nasza gra jest słaba a na dodatek wychodzi na to,że będziemy musieli radzić sobie tymi zawodnikami,kktórych mamy obecnie do dyspozycji.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Bad_Magick
- Juventino
Nie bylo mnie, swietowalem dzisiaj zalozenie Szwajcarii :-D . Zreszta zaraz pewnie dalej pojde swietowac. Moglby mi ktos tak pokrotce opisac jak sie ten mecz toczyl ? Kto sie jak spisywal noi jak wypadlismy na tle rywala (poza wynikiem, bo ten znam), ustawienie itp. Bylbym bardzo wdzieczny.
Wiem ze temat jest o mecxzu i powinienem go skomentowac, ale nie widzialem meczu, wiec poki co (a pewnie w ogole) komentowac nie bede. Sam wynik to czysta statystyka, tym zajmuje sie IFFHS
.
Wiem ze temat jest o mecxzu i powinienem go skomentowac, ale nie widzialem meczu, wiec poki co (a pewnie w ogole) komentowac nie bede. Sam wynik to czysta statystyka, tym zajmuje sie IFFHS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mimo, że to wciąż mecz kontrolne, to zaczynam się nie pokoić. Takiemu klubowi jak JUVE nie przystoi przegrywać z Fenerbahce, nawet w osłabionym składzie. Źle się dzieje, to każdy widzi. Niestety Moggi dalej będzie się upierał, że wzmocnienia nie są potrzebne, a Capello wciąż będzie chwalił zawodników. Ile to się jeszcze będzie ciągneło :?
Do tego niewykorzystany karny przez Del Piero. Jestem poddenerwowany i zdegustowany naszą obecną sytuację.
A motto ,,Trzeba czekać na lepsze jutro'' przestaje nas dotyczyć. Zaczynam się obawiać meczów 3 rundy El.LM :?
Do tego niewykorzystany karny przez Del Piero. Jestem poddenerwowany i zdegustowany naszą obecną sytuację.
A motto ,,Trzeba czekać na lepsze jutro'' przestaje nas dotyczyć. Zaczynam się obawiać meczów 3 rundy El.LM :?

- Molek big fun juve
- Juventino
Ehhh to sie Juve znow popisal nie ma to jak dobre rozpoczecie
cos czuje ze w tym sezonie bedziemy walczyc o miejsce w kwalifikacjach Pucharu Uefa nie chcialbym ale znow te same bledy i znow grat bramek tracimy. Jak mielismy najlepsza obrone tak teraz mamy jedna z gorszych co z tego ze mamy Zambrotte ale on sam se nie poradzi. Nie ma co kolejny sezon bedziemy miec stracony . Ehhh lipa z tymi transferami nie potrafimy juz robic dobrych transferow a jak Emerson nie wypali to sie chyba powiesze

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe