Jaki inny wloski klub prócz JUVE lubicie najbardziej??
- Seiru
- Juventino
Ja tam nawet lubie Parme, ze względu na kilku zawodników m.in. Gilardino, Frey, Bonera... potem Udinese: Jankulovski, Pizarro.
Ale to tylko taka sympatia do zawodników, bo tym klubom to ani dobrze, ani źle nie życze... :?
Ale to tylko taka sympatia do zawodników, bo tym klubom to ani dobrze, ani źle nie życze... :?
non mollare mai
- Alessandro
- Juventino
A ja lubie Parme i Fiorentine 

- pajzano
- Juventino
To widzę, że mamy podobne zainteresowania, bo ja kibicuję Juventusowi, Arsenalowi i Barcelonie (wszystkim po równo). A z ligi włoskiej darzę sympatią ("lubię" to za duże słowo) Chievo i Fiorentinę.ĐjMilka pisze:Ja tam po Juve najbardziej lubie Arsenal
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Spitfire
- Juventino
a ja parme ale tez nie wiem dlaczego i za co.chyba dlatego ze to dobra druzyna i zawsze miala dobrych pilkarzy.A nienawidze pewnie jak prawie kazdy z was romy bo jest slaba nia ma hajsu piłkarze nie mają kultury osobistej(patrz euro i jeszcze pare innych wybryków ,,gwiazdora"FT)
- Mosiu
- Juventino
Ja lubie wszystkie kluby włoskie (zawsze im kibicuje , gdy grają w europejskich pucharach) , ale szczególnie Rome i Inter .
ALE KOCHAM TYLKO JEDEN WŁOSKI KLUB!!!!!!!!! :twisted:
ALE KOCHAM TYLKO JEDEN WŁOSKI KLUB!!!!!!!!! :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- Alexa Del Piero
- Juventino
Kibicowanie to za dużo powiedziane (bo kibicuje tylko Juve) ale można powiedzieć że sympatyzuje z Anconą, Parmą i Como
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- hania
- Juventino
Jak narzaie inne wloski kluby sa mi obojetne choc kiedys tez troche kibicowalam Parmie.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- mnowo
- Qualità Juventino
Brescia. Ale to od czasu kiedy gra dla niej Baggio i w zasadzie tylko dlatego. Bo tak poza tym to nie przepadam za zadnym innym (zagranicznym hieh
) klubem. No, moze w poprzedniej edycji LM kibicowalem tez Monaco... ale to nie bylo nic wiazacego 

- Dionizos
- Juventino
Wracam tu do dluzszej przerwie i widze, ze nic sie nie zmienilo... wszyscy kochaja Viole. Gratuluje Wam wszystkim... Polecam porozmawiac z jakims Wloskim fanem Juve, powie Wam co mysli o fioletowych...porazka, ludzie, porazka.