Capello mierzy w Ligę Mistrzów
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Nie wiem czym się tak wszyscy podniecają. To chyba normalne, że mierzymy w najwyższe cele. Zaskoczeniem byłoby gdy Capello oznajmił, że będzie walczył o utrzymanie...Rybeq pisze:czyli "plan standardowy". zreszta w druzynie pokroju juventusu, liga mistrzow zawsze bedzie celem nr.1 .
Przeważnie tak bywało, że we Włoszech najważniesze było scutetto i "złojenie pup" wszystkim odwiecznym krajowym rywalom. Jednak po porażce z Milanem i dwóch wcześniejszych porażkach w finałach LM w Turynie cel jest jasny. Rok temu za Lippiego również priorytetem była Liga Mistrzów. Mam nadzieje, że może za Capello Juventus wróci na Europejski szczyt.UlTrAs pisze:Nieukrywam, że jak dla mnie najważniejsze jest zdobycie mistrza włoch. Na drugim miejscu stawiam LM. Dziwi mnie troche postawa Capello, gdyż większość trenerów na pierwszym miejscu stawiają zwycięstwo "na własnym podwórku" dopiero potem sukces w europejskich rozgrywkach.
- mnowo
- Qualità Juventino
Dokladnie,troche sie martwie ze przez to Capello odpusci sobie serie A... :?Mario_166 pisze:Najlepiej wygrac wszystko
Mam nadzieje ze sie uda wszystko i Capello podejdzie do sprawy profesjonalnie...

- hania
- Juventino
Ja m wolala zeby Capello mierzyl przynajmniej w polfinal LM......a nie o zakwalfikowaniu sie 
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Pavciooo
- Juventino
Dobrze, że mierzy w najwyższe cele. W tym sezonie jest to możliwe. Mi się marzy potrójna korona
:twisted: 8)
Ale nie o to mi chodzi.
Arsenal nie koncentruje się na lidze mistrzów- inaczej rozwaliłby Chelsea w ćwierćfinale! A jemu poprostu nie chciało się wtedy grać.... Teraz też nie będzie o LM walczyć....

Po pierwsze zapomniałeś "l" :-Dnie tylko my mierzymy po puchar mistrza, takrze takie drużyny jak arsena (...)
Ale nie o to mi chodzi.
Arsenal nie koncentruje się na lidze mistrzów- inaczej rozwaliłby Chelsea w ćwierćfinale! A jemu poprostu nie chciało się wtedy grać.... Teraz też nie będzie o LM walczyć....
- _Jah
- Juventino
O co Tobie chodzi? co Ty chciałeś tym prowokacyjnym postem wnieść? odkąd pamiętam Arsenal nigdy nie potrafił zajść daleko w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Więc proste, że marzą wreszcie o podboju Europy. Tymbardziej, że na tych rozgrywkach można się najbardziej wzbogacić. Zresztą w tym przypadku nie są najważniejsze kwestie finansowe. Przede wszystkim są to rozgrywki prestiżowe, które przyciągają oczy fanów całej Europy.Pavciooo pisze:Arsenal nie koncentruje się na lidze mistrzów- inaczej rozwaliłby Chelsea w ćwierćfinale! A jemu poprostu nie chciało się wtedy grać.... Teraz też nie będzie o LM walczyć....
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Mati21pi
- Juventino
Dobrze ze chce wygrac lige mistrzow ale liga też jest wazna a najczesciej ktos kto wygrywa lige mistrzow nie wygrywa ligi chociaz w tym roku porto wygrało swoja lige i lige mistrzów a teraz juve wygra lige i lige mistrzów;)
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
- Bob
- Juventino
no ja tez mierze w lige MISTRZÓW bo to jest moje mazenie zeby zobaczyć Nedveda jak jest bardzo zadowolony 2 sezony to byśmy my zdobyli LM gdyby Nedved niedostał żółtej kartki w meczu z realem ale teraz mamy Emersona no i mam nadzieje ze Capello zrobi z Juve WSPANIAŁY ZESPÓŁ 
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dziwne by było jakby nasz nowy trener powiedział co innego . . . .
Aczkolwiek cieszy i to. Mam tylko nadzidzieję że nie "oleje" ligi bo w LM jedna wpadka i koniec zabawy. A liga trwa i trzeba cały czas sukcesywnie walczyć więc zobaczymy . . .
Lecz puchar LM był by czymś wspaiałym bo już za dwa lata wybije 10 lecie jak nie było go w Turynie
No to zdobywamy wszystko!!!!!!!!!!!!!!!

Aczkolwiek cieszy i to. Mam tylko nadzidzieję że nie "oleje" ligi bo w LM jedna wpadka i koniec zabawy. A liga trwa i trzeba cały czas sukcesywnie walczyć więc zobaczymy . . .
Lecz puchar LM był by czymś wspaiałym bo już za dwa lata wybije 10 lecie jak nie było go w Turynie
No to zdobywamy wszystko!!!!!!!!!!!!!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Pavel87
- Juventino
Capello ma racje bo na pewno dobrze byłoby wygrać w końcu Ligę Mistrzów a nie znowu przegrać w finale.Myśle że wygrać w tym sezonie będzie w tym roku bardzo trudno bo wiele innych klubów jest potencjalnie kardowo mocniejszych od nas. Jeżeli Capeloo chce osiągnąć swój najważniejszy cel to będzie musiał stworzyć z tego czym dysponuje taki kolektyw jaki dwa sezony temu stworzył Lippi
Forza Squadra Bianconera
- białas
- Juventino
zgadzam się z Masmolem. w tym sezonie najważniejsza jest LM i scuddeto. W PW Capello powien wystawiać rezerwowych zawodnoków, aby się ogrywali. a LM jest jak najbardziej w naszym zasięgu i nie możemy teraz odpuścić. Juve czeka na nią już dość długo (stanowczo za długo). niektórym piłkarzom należy się jak najbardziej...
- stazzorZ
- Juventino
sa to zdobycia 3 glowne cele. pw lm i scudetto jesli sie mierzy we wszytskie 3 trzeba poddac zespol duzej rotacji a jednym z elementow tej rotacji powinien byc tacchi! bez niego ani rusz! wiadomo ze poki juve wygrywa nie mozna capello niz zarzucic ale sezon sie dopiero zaczal i moze przyjsc kryzys a wtedy juz bedzie za pozno i nikt punktow nie odda. jak dla mnie najlepszych zawodnikow powinno sie oszczedzac jak najwiecej np. taki emerson na pewno nie odmówiłby gdyby capello odpuscil mu ostatnie 30 minut juz wygranego meczu ligowego jesli tak nie robi i alessio nie gra nikt potem nie moze miec do niego pretensji ze slabo grał w przegranym meczy z atalantą

- bartus
- Juventino
chyba widamo ze wszyscy chcieliby wygrac Lm bardziej od scudetto...to nie ulega dyskusji. ale nie mozna zapomnmiec o serie a. zreszta capello jest takim trenerem ze zawsze <no prawie zawsze> ma racje :lol: